Otóż, nie mogę zainstalować oprogramowania, a fakt, iż jestem kobietą, która jakioś specjalnie nie jest zagłębiona w prace komputera, niejako ogranicza mi pole popisu
Po wypakowaniu plików, chciałam rozpocząc instalację… Jednak wyskakuje mi taki komunikat:
“Nie można zaufać plikowi cabinet wymaganemu do instalacji […]”
EluCh , nazwij proszę temat konkretnie, bez zbędnych problemów w tytule. Inaczej wyciągnę konsekwencje. Przeczytaj proszę ten temat. viewtopic.php?f=16&t=394978
Start=> Uruchom => i wpisz : services.msc - kliknij OK
Znajdż w otwatrtym oknie na liście Usługi Kryptograficzne => kliknij na nich prawym przyciskiem myszy=> Właściwości=> Typ startowy ustaw na AUTOMATYCZNIE =>Zastosuj =>OK . Zrestartuj komputer.Spróbuj instalacji DirectX.
Instalacja directx web installer dobiegła pomyślnego końca, ale mimo ponownego uruchomienia komptera, nie osiągnełam zamierzonego celu… Mam tutaj na myśli uruchomienie gry, podczas włączania jej wyskakuje komunikat :
Witam mam podobny problem ale z windowsem home edition …podczas instalacji directx 9 wyskakuje blad "nie mozna zaufac plikowi cabinet wymaganemu dla instalacji sprawdz czy uslugi kryptograficzne sa wlaczone i CZY CERTIFIKAT PLIKU CABINET JEST PRAWIDLOWY " wpisywalem komedy do “uruchom”, uslugi kryptograficzne tez patrzyłem … i niewiem co mam zrobic?? pomuzcie prosze