Internet nie działa kiedy mam VPN

Zainstalowałam wtyczkę Vpn na google chrome ale kiedy vpn jest połączony internet nie działa. Próbowałam na firefoxie z tą samą wtyczką vpn i tak samo jest.Mam Windows 10 i wcześniej internet działał na połączonym vpn

Może dostawca zablokował drogę na Twój serwer:)?

1 polubienie

skad mam wiedzieć nie znam się na tym oczekuje tutaj raczej na pomoc a nie na pytanie tego stylu

A my oczekujemy informacji pod tytułem: jaka wtyczka?

A co to za różnica? tym bardziej że używałam innych wtyczek takich jak uVpn i SetupVpn. Raczej ta wiadomość tobie nic nie da

Raczej nie potrzebujesz pomocy. Sam sobie poradzisz :wink:

1 polubienie

*sama jednak potrzebuje skoro tutaj jestem

1 polubienie

I co coś dało to jakie wtyczki używałam? jednak nie

… da tyle, ze znając nazwę można szybko w sieci sparwdzić, czy tylko Ty amsz problem, czy np. FBI wjechało im na serwerownię i zrobiło Sajgon(ki) :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Sprawdź sobie Hola VPN (proxy unblocker) lub ZenMate VPN:

(wpis wycofany przez autora, zostanie automatycznie usunięty za 24 godziny, chyba że zostanie oflagowany)

Zostawię dla potomnych. W razie czego gdyby ktoś W PRZYSZŁOŚCI próbował pomóc.

już ktos pomógł

Edytowałem.

Wiem ale nadal kots już pomógł nie musisz byc taki chamski

Jeśli ja jestem chamski, to jak nazwiesz swoje zachowanie? Nie, PMS nie jest poprawną odpowiedzią.

1 polubienie

Koleś zrobiliście igły z widły z tego komentarza “skad mam wiedzieć nie znam się na tym oczekuje tutaj raczej na pomoc a nie na pytanie tego stylu” jak zaczynaliście mnie atakowac to ja zrobiłam to samo proste.Juz nie wspominając ze tylko jedna osoba starała sie pomoc a zaś drugie wchodził w niepotrzebne komentarze bo napisałam jeden mały komentarz

Pokaż ten początek.

Pewnie pomoc z innego forum uzyskana a nie “poradzę sobie sama” i “poradziłam”.