Internet nie działa kiedy mam VPN

Nie napisałam że poradzę sobie sama

No to po co cały internet zawalony na każdym forum o tych dodatkach?

Napisałam na dwóch forach tutaj i na komputer świat z kimś mnie mylisz

No to lecimy, żebyś zrozumiała, bo chyba nie ogarniasz tej kuwety:

• piszesz na forum swój pierwszy post (w sumie informujesz o czymś, nie zadajesz nawet pytania; o jakimś chociaż przywitaniu się nie będę wspominać, wychowanie wynosi się z domu),
  • ktoś sugeruje pierwszą z możliwych opcji (nie jest świadomy Twoich umiejętności); Ty za to masz "wywalone, nie chce Ci się nawet sklecić poprawnego zdania, dodatkowo drugi raz “oczekuje tutaj raczej na pomoc”. Tak gwoli ścisłości wymagać możesz np. od wsparcia technicznego producenta oprogramowania które zakupiłaś, tutaj to dobra wola, że ktoś w swoim czasie wolnym pochyli się nad Twoim problemem,
  • dwa razy zadaje Ci ktoś pytania techniczne - Ty nie znasz się, ale nadal dyskutujesz jak ktoś prostych rzeczy się dopytuje: jaka wtyczka i nadal mędrukujesz, że po co komuś dodatkowe informacje, bo przecież Tobie tylko chodzi o to, że “Ci nie działa i ma działać bo tak”.
  • nikt nie jest chamski, Tylko Ty jesteś roszczeniową księżniczką.
3 polubienia

dział tego forum jest aby pomagać ludziom jesli mają problemy nikt nie zdawał 2 razy pytania tylko rz. Jeśli już piszesz paragrafami to naucz się czytać ze zrozumieniem .Juz niewspominając ze temat jest skończony a ty wciskasz 4 litery.Tym bardziej że niema nic tu do zrozumienia po prostu jesteście zbyt wrażliwy na jeden głupi mały komentarz

Powiedziałbym z chęcią co myślę o kobietach przy komputerze, ale się powstrzymam.

Nikt Cię nie zaatakował, to raczej Ty naskoczylas na kolegów.

Na forum panują pewne zasady:

1. Oczekujesz pomocy, to podaj jak najwięcej informacji.
  2. Skoro pomagajacy o coś dopytuje, odpowiadasz na pytanie, a nie naskakujesz. Skoro ktoś o coś dopytuje, to ma powód. Skoro uważasz, że wiesz lepiej, to po co prosisz o pomoc.

Pewne pytania mogą wydawać Ci się zbędne lub głupie, ale jest tu sporo osob z bardzo dużą wiedzą oraz sporym doświadczeniem i wiedzą o co pytać i jakie informacje mogą być przydatne. Zresztą wytlumaczono Ci to kilka postów wyżej.

Nie zachowuj się jak dziewczynka, jesli chcesz być traktowana jak kobieta. Atakowanie innych, tłumacząc, że odpowiadasz atakiem na atak nigdy nie przynosi nic dobrego, zwłaszcza że to Ty zaatakowałas pierwsza.

Nikt nam nie płaci za pomaganie innym, ale wymagamy kultury i szacunku. Nie podoba się, zmień forum.

2 polubienia

Było użyć linka do usuwania konta. Niestety ktoś z moderacji wywalił link.

Tam trzeba podać hasło więc to nie jest, że na 1 klik cała ludzkość z tego forum zniknie przez misclick (jak ktoś ma auto wpisywanie hasła w pola i auto wysyłanie po chwili to jego problem / błąd).

Po co mam usuwać konto? Jaka jest w tym logika? i nie zaatakowałam pierwsza jak ktoś już jest wrażliwy to nie moja wina

Wskażesz post, w którym zostałaś zaatakowana?

Pewnie tym, a usuń konto, tyle że wymoderowany.

np tym że ty pierwszy odskoczyłeś do mnie. Nadal nie rozumiem czemu mam usuwać konto po co? na co?

Pokażesz w którym miejscu? Bo ja chętnie wskażę pierwszy atak w tym temacie. Atakujący wyzywa przedpiścę od “dzieciaków”.

Np. dla ucięcia tej dyskusji, jak będziesz wracać to z nowym kontem, pewnie nic nie komentujesz na portalu (newsy, programy, blogi).

a wcześniej atakowałam? Nie to wy zaraz zaczynaliście przejść w tryb obronny po moim pierwszym komentarzu.Ja tylko zadawałam pytania proste.Ale to wy nadal komentujecie w tym temacie ja tylko odp

Wcześniej byłaś tylko arogancka. Zaatakowałaś @anon7248146 nazywając go “dzieckiem”. I to właśnie jest pierwszy moment, który można nazwać “atakiem”. Należy do Ciebie. Jeśli tego nie widzisz, to tym bardziej jest mi przykro. Ode mnie żadnej pomocy już nie dostaniesz.

1 polubienie

Nie napisałam, że nie widzę tego ze atakowałam. napisałam, że ja na początku nie atakowałam to wy zachowaliście się wobec mnie chamsko dlatego byłam aragoancka i atakowałam i jak po raz setny powtarzam przez mój pierwszy mały komentarz lol komentarz w stylu “odemnie pomocy już nie dostaniesz” jest taki niedojrzały.Kim ty w ogole jesteś? za kogo sie masz? lol zacznijmy od tego, że w ogole nie pomogłeś jedyna osoba, która zachowała się dojrzale i pomogła był krystian i to mnie nazywacie arogancką XD

Zrobiłem sobie screenshot naszej dyskusji. Wrzucę go do każdego tematu, w którym będziesz szukać wsparcia. Każdy będzie mógł sam ocenić, kto był arogancki i czy warto Ci pomagać. Z mojej strony EOT.

https://i.imgur.com/qXc2yig.png

Warto każdemu pomagać i to ty się zachowujesz nie dość że chamsko to arogancko nie dość że jeszcze dziecinnie. Omg ktoś z netu śmiał komentować co pisze musze zrobić screena bo mam ból 4 liter

W Opera masz vpn out of box bez dodatkowych rzeczy ale nie polecam VPN darmowych używać nigdy nie wiadomo czy ktoś nie snifuje tego ruchu jakimś wiresharkiem i nie przechwytuje haseł itd.

Panowie forumowicze po co ciągniecie ten temat?
Dajcie sobie spokój…