Internet nie działa kiedy mam VPN

Już po avatarze wiedziałem, że będzie ciekawa dyskusja i się nie pomyliłem xD
Co do tematu to tutaj na forum często pomagają ale jak pytają o szczegóły to się nie naskakuje tylko opisuje jak najwięcej by mogli sprawdzić.

Ja nie naskakiwałam, a avatar nie ma nic wspólnego z dyskusją na forum

Kiedy widzisz obrazek z yaoi to wiedz, że coś się dzieje :rofl:
I tak naskakiwałaś co widać od Twojej drugiej wiadomości w tym temacie.

Gdzie ty widzisz yaoi? chyba masz jakieś zboczone myśli co?

@Nikku @anon41799040

Oj dziewczynki i chłopcy. To ja pokażę pierwszy atak, skoro nie potraficie się dogadać jak kobieta z mężczyzną.

Pierwszy atak:

Drugi atak (może post gom1 nie był zbyt profesjonalny, ale na pewno nie był atakiem):

To czy komuś da ta informacja oceni pomagający.

Kolega zauważył brak checi współpracy z pomagającymi, a dalej to już Ty pociągnęłaś dyskusję.

Jak pisałem, to pytający oceni czy mu się ta informacja przyda.

To nie jest atak to pytania, chyba nie wiesz co to atak

Yaoi to brudne niemoralne zachodnie obrazki.
Ten avatar mi się z tym kojarzy i mnie nie oszukasz bo znam sporo jajoistek i ten obrazek do tego nawiązuje.

Od kiedy atakowanie to pytania? xD

Najwyraźniej Ty też nie, skoro odpowiedź @anon41799040 uznałaś za atak. Jak pisałem, może to nie było profesjonalne, ale na pewno nie był to atak w Twoją stronę.

Każdy pomaga tu dobrowolnie za darmo, czasami ma się ciężki dzień i gdy widzi się osobę, która liczy na pomoc, a pisze “po co Ci to wiedzieć” to się czasami odpowie w miej miły sposób.

My nie pracujemy dla nikogo, więc nie masz prawa wymagać od nas pomocy.

3 polubienia

to jak pisałam masz jakieś zboczone myśli skoro kojarzysz zwykły obrazek bisha z yaoi. Nie każdy obrazek bisha to yaoi
@roobal Oki to rozumiem ale trzeba mnie też zrozumieć. Chciałam tylko naprawić mój problem tym bardziej że nie wiedziałam czy to winna z komputerem wiec się przestraszyłam bo sie nie znam na tym.Kiedy nie wiesz nic, a osoba zamiast ci pomoc tylko się z tobą kłóci to człowiek się frustruje tym bardziej że ja tu przyszłam w konkretnym celu

Nie ma co się stresować. Jak pisałem, jest tu sporo osób z dużą wiedzą i doświadczeniem :wink:

Oj tam od razu zboczone :3
Za dużo tego widziałem bo bardzo miła osoba mi takie obrazki wysyłała jak ją denerwowałem :smiley:

Jak już pisałam nie każdy obrazek bisha to yaoi .Musiała ci nieźle zajść za skórę skoro kojarzysz wszystko z yaoi

1 polubienie

…. dyskusja, jak przy Wigilii kto lepszy: Tusk czy Kaczyński :wink:
A na poważnie, fakt pierwsza moja odpowiedź wskazywała jedną z możliwości, tylko żeby powiedzieć cokolwiek więcej, to autorka mogłaby nie unosić się a podać szczegóły np. jaka wtyczka i od kiedy problem.:wink:

Szklanej kuli nikt nie ma i naprawdę trudno przewidzieć co autor miał na myśli, ja wiem, że czasami ktoś nie wie jak napisać, ale - ktoś już zaznaczył- nikt tu nie ma kasy za pisanie, więc …… ochłoń i doceń :wink:

Koleś ty się nie pytałeś o wtyczkę tylko od razu wywnioskowałeś coś innego wiec sie teraz nie mądrzyj z tą wtyczką już nie wspominając ten komentarz twój teraz jest zbędny (tak samo jak twój pierwszy)

Po pierwsze nie piliśmy Bruderszaftu, czyli koleś do innych. Secudno, odpowiedziałem Ci pytaniem na pytanie wskazując jedną z możliwości braku połączenia. Jeżeli taka forma wywołuje u Ciebie ataki agresji, to dziwna sytuacja, normalna osoba rzuciłaby w odpowiedzi nazwę tej mistycznej wtyczki isformułowanie, a jak sprawdzić. Tyle odemnie, bo czuję, że to temat TROL TM.

Będę pisała Koleś to po pierwsze . Po drugie nie napisałam w moim poście żadnego pytania tylko stwierdzenie wiec nie mogłeś pytać pytaniem na pytanie .Po trzecie nie wiesz co to agresja i to wy zaczynaliście mnie atakować

Co tu się odstawia?
Jak ktoś nie chce pomagać, to nie musi. To podstawowa zasada forum.
I po co są te ataki na siebie i innych? Ja przeglądając ten temat nie widzę tu jakiegoś ataku ze strony Nikki.

Temat zamykam, bo poszedł w złym kierunku.

4 polubienia