Jak w temacie…
Logiczne ze iphone… Po pierwsze ma multitouch, po drugie sa ciekawsze aplikacje, po trzecie iP jest lepiej wykonany, po czwarte lepszy system a po piate to apple
A jeśli chodzi o jakość wykonywania zdjęć, wyszukiwarkę plików i Odt. Audio i wideo to też Iphone :? :? :?
nokia n96 a w ogóle ile masz kasy na fona
Na początku muszę nazbierać opinii o tym, a kasy jest tyle ile trzeba
Tutaj się nie zgodzę. Zdjęcia zrobione n95 i n96 są dużo lepsze niż Iphone’a
i tylko dla zdjęć warto brać szmelc?
iphone ma wystarczające jak na telefon zdjęcia, nikt rozsądny nie używa aparatu w telefonie do robienia zdjęć np. do dowodu os.
Czy wyraźnie to napisałem :?: :!: :o
iphone to przereklamowany szmelc a co ma iphone lepsze niż w n96 multitouch najlepiej weź HTC touch diamond pro albo HTC HD
PYTAM SIĘ O NOKIĘ N95, N96 I IPHONE’A 3G, a nie od HTC :roll: :roll: :roll:
oczywiście że iPhone 3G, bez mrugnięcia okiem wybrałbym zawsze iPhonea niż nokie.
tylko niektóre modele HTC jeszcze moze wziąłbym pod uwagę, ale tak poza tym nic nie ma szans z iPhone’m
dopóki sie nim nie pobawisz na dłużej (czytaj: dopóki go nie kupisz i nauczysz się posługiwać i dostosować do swoich potrzeb, a nie pożyczysz od kumpla na pare minut) możesz sądzić że to szmelc bo jest dość mocno, ale skutecznie i słusznie reklamowany.
Więc podsumujmy:
Odt. Filmów i Muzy - ?
Zdjęcia - Noia N96
Gry - Iphone 3G
System - Iphone 3G
Multitouch ma tylko Iphone 3G
A czy Iphone 3G ma WiFi, bo wiem, że nokie mają…
I który fon jest najlepszy do Słuchania Muzy i ogl. Filmów (chodzi mi o jakość i czy filmy się nie zacinają oraz w co trzeba konwertować)
oczywiście że iphone ma wifi, a samo przeglądanie www przez iphone’a i multitouch to czysta przyjemnośc…
a weź teraz na nokii bez dotyku przegladaj strony… masakra.
nie bez powodu iphone stanowi 67% rynku mobilnych urządzeń na których przegląda się www.
muze można normalnie wgrywać mp3, ale filmy trzeba konwertować na najlepiej .mp4
są do tego bardzo dobre i darmowe programy.
iPhone jest rewelacyjny jesli chodz o multimedia… Na nim codziennie ogladam 1-12 odc anime wiec wiem co pisze muzyka tez super
ale mozna narzekac na glosnosc bo troche cichy jest ale po usunieciu lub przedziurawieniu tej oslonki na glosnik jest lepiej… Safari (przegladarka) jest po prostu genialna (wlasnie z niej pisze), jak posiadalem htc universal ciezko sie przegladalo stronki ale teraz… Jest duzo szybciej i latwiej, multitouch sie naprawde przydaje
do słuchania muzyki są albo słuchawki albo głośniki komputerowe.
Słuchanie muzyki np. z telefonu uwieszonego na smyczy na szyi jest godne pokemona-gimnazjalisty
Przekonaliście mnie jak… … … Stokrotne THANKS
ale tu chodzi o to że ja go w domu nie słyszę a budzik mnie nie budził
a z resztą, powieś iPhone na smyczy hehe
A no to inna sprawa.
Na smyczy się nie da?:> kupujesz pokrowiec krusella na przykład i masz na smyczy
tylko wtedy to już kompletna wiocha
Chciałbym dodac, że iphone nie nadaje się do GPS i nie można przesyłac plików przez bluetooth:]
Chciałbym zdementować powyższe błędne twierdzenie: do GPS się jak najbardziej nadaje, przez Bluetooth też da się pliki przesyłać :lol:
kwestia instalacji odpowiednich aplikacji