Hej, też dostałam takiego maila z poleceniem zaplaty i drugi z przypomnieniem o zapłacie. Imie i nazwisko wpisałam prawdziwe, ale nie pamietam czy wpisałam swoj adres, nie wykluczam, ze jednak podałam. Co mam dokładnie zrobic? nie chce płacic, ale tez nie chce żeby mialo to jakies skutki prawne w przyszłosci. Błagam o pomoc!
A ja błagam o przeczytanie wcześniejszych postów w tym temacie. Czy to aż takie trudne?
Przeczytać ten wątek ze zrozumieniem od początku, zamiast 100 raz pytać o to samo
cześć jestem tu nowa i też dałam sie nabrać na ten szajs… założyłam tam konto w zeszłym roku we wrześniu ale też nic nie ściągałam… zresztą nic tam nie robiłam i całkiem zapomniałam o tym pobieraczku… też dostawałam takie e-maile ale je olewałam… ale że podałam poprawny adres imie i nazwisko dostałam od nich list… nie polecony i bez podpisywania ze go odebrałam po prostu leżał w skrzynce… było tam zawiadomienie i tym podobne i nie wiem czy mam sie bać czy nie… prosze powiedzcie co mam robić bo ani nie chce im płacić ani nie mam kasy … pisze że mam 7 dni na spłate i ze jesli nie spłace to pójdzie do sądu i będę musiała jeszcze za koszta płacic… pomocy proszę…
moje gg: 2551288
e-mail: nikara1@o2.pl
Olej to
Wydaje mi się że odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące pobieraczka już padły w tym temacie. Niestety, większość ostatnio zadających tu pytania jest albo zbyt leniwa, albo wydaje im się że są na tyle wyjątkowi, że trzeba im odpowiedzieć jeszcze raz. A wystarczy poczytać starsze posty.
Temat, jako wyczerpany, zamykam.
Witam
Dla wszystkich oszukanych: http://www.uokik.gov.pl/aktualnosci.php?news_id=3404 bardzo pomyślna decyzja