łącze kablowe w sieci aster 128/64 kb/s ( nocą przyśpiesza do 256 szybkość ściągania)
Emule 0.46b
Zapora systemowa i Sygate personal firewall Pro 5.5 bulid 2710
Windows Xp pro, Sp 2, avast antyvirus 4.6 bulid 556
Cały zestaw poprawek do widnowsa
i to chyba wszystko, co moge ze swojej strony podać, aha jeszcze jedno
Emule nie chce mi się łączyć z siecią Kad czy jakoś tak tzn ma ciągle status łączenia, jak w nocy pobierałem mp3 z wystąpieniem papieża Jana Pawła II to wystąpiło coś w rodzaju zapętlenia tzn plik jak już się ściągnął to zaczynał się ściągać od nowa i tak w kółko. Myślę, że najbardziej by mi był pomocny Duch, jako że pomógł już niejednemu z emule, aha jestem trochę słabo obeznany z komputerami tak, więc jakby się dało to w miarę prosto wytłumaczyć byłbym bardzo wdzięczny. Miłego dnia.
A masz odblokowane porty bez tego najwieksze cuda nie pomogą pogadaj z adminem sieci :? I po tym przepusc eMule przez jeden firewall. Najlepeiej wyloncz systemowy
Wlaczasz EMULE i wchodzisz w USTAWIENIA tam wybierasz PARAMETRY LACZA i klikasz na przycisk ODBLOKUJ TE PORTY W WENETRZNYM FIREWALLU WINXP (a co za tym idzie systemowy firewall moze BYC WŁĄCZONY poniewaz zostana odblokowanae porty emule )
nastepnie musisz jeszcze zrobic filtr na emule w swoim firewallu (czyli SYGATE) niestety nie znam tego programu i nie powiem Ci jak tego dokonac. Musisz poszukac w opcjach i zrobic aby firewall PRZEPUSZCZAL emule