Jak podoba się wam nowe logo vortalu?

Waterproof lepiej się tego nie dało wytłumaczyć. :slight_smile:

Trochę szacunku dla kobiety 8)

Ta stalowa skórka się udała.

Stalowy skin + stare logo = =D>

Jednak co Waterproof to Waterproof :mrgreen: Extra ujęte :yes:

O nowym logo dyskusja nawet na innym forum.

Ciekawe czy gdzieś jeszcze :?

Klik

Sam też tak myślałem opis 5 postów nad twoim ale jeśli logo musi być jedno to nie wiem :stuck_out_tongue: Ale wybieranego logo nie powinno byc jak już to do każdego skina inne albo poprostu zostawić stare logo a w stylu stalowym wstawić gdzie indziej pirata !!

Złączono Posta : 06.05.2006 (Sob) 13:44

Przez te logo inne skiny stały sie do d*py tylko ten stalowy jakoś wygląda

ZONK.

Ups.

Sorki nie wiedziałem. Zdecydowana większość tutaj to faceci.

:smiley:

EDIT:

A wracając do tematu, to moim zdaniem gdyby nie nowa skórka, to ilość głosów w ankiecie na portalu zdecydowanie by się odwróciła…

Naprawdę szpetnie wygląda na zielonym…

EDIT2:

JESZCZE JEDNO!!

Admini - pomyślcie jak by to logo wyglądało na bannerze reklamowym na innej stronie - totalna kaszanka!!

Pomyślcie o reklamie w przyszłości!!

Wiecie co…przedtem stronka byla taka szara - najnormalniejsza w sród najnormalniejszych, a teraz to siwe wyroznia ! i logo ma motyw. !

Chciałbym wyrazić mój sprzeciw wobec zmiany loga! Uzasadnię dlaczego. Pierwsze, poprzednie cechuje doskonałośc formy, doskonale się wplata we wstęgi poprowadzone na stronie. Nowe logo jest mało indywidualne.

Strona http://www.dobreprogramy.pl to strona, która robiła wrażenie, do momentu zmiany skóry. Dlaczego nie dla pirata? Sugeruje jesteście na stronie z ograniczeniami. A wiemy, że tak nie jest to najlepsza strona w internecie z legalnym oprogramowaniem. Nie zepsujcie tego. Do niedawna było oki. Wczesniejsze logo miało styl i klasę. Proponowane to jakiś banał. Ta strona powinna być poważna!

Po drugie: wystarczy spojrzeć na konkurencję, http://www.instalki.pl strona szara bura i ponura. Mało poważna jakieś kobiety nago, straszne! !!

Czekaj ,czekaj jeszcze ja nie głosowałem 8)

Mi sie wydaje ze logo powinno zostać te same jak chcą to niech lepiej w tej sk u rce stalowej w tle ustawią paru piratów a logo zostawią w spokoju

Popieram w 100%

Po prostu admini wortalu nie wiedzą, co robią. Skórka stalowa powstała po to, by użytkownicy głosowali za nowym logiem. Trzeba coś zrobić (************)

Być może nawet admini, moderzy, graficy wciągnęli swoje rodziny i znajomych w tą ankietę.

Tak, nawet zapłaciliśmy im za to. Przecież to dla nas sprawa życia i śmierci.

Przestań wysnuwać takie absurdalne teorie, bo jest to żałosne.

I kto powiedział, że wszyscy z Ekipy są za pozostawieniem logo.

Jaka wola Czytelników, to tak będzie.

No i tak powinno być.

Mam tylko nadzieje ze ankieta nie zostanie sfałszowana czy cos w tym rodzaju w co wątrpie.

Możesz mieć pewność.

Dzisiaj spotkałem się z pytaniem usera,czy ktoś umarł na “dobrych programach” w związku z tym ciemnym kolorem… :smiley:

Chyba nasze stare logo umarło :cry: Bo przegrywa o całe 8%, brać się do dłosowania :twisted:

Czy nowe logo powinno pozostać?

tak, powinno pozostać nowe z Piratem 47%

nie, powinno wrócić poprzednie 39%

to bez znaczenia 14%

FXJ mało prawdopodobne aby stare wygralo :frowning:

Niestety to benadziejne logo pasuje to nowej skorki i dlatego wygrywa w rankingu :?

Gdyby nadal zielona byla domyslna to przegralo by zna 100% !!

Tak wiec niedlugo dobreprogramy.pl bedzie reklamował PIRAT :frowning:

Niestety robią duży błąd zmieniając logo. Szkoda tylko, że o tym nie wiedzą :frowning:

A tak w ogóle czy 8% przewagi to wystarczający argument ?? Mało przekonujące. Gdyby zmienić podstawową skórkę na zieloną, to wynik byłby odwrotny - 8% przewagi dla starego loga.

Poza tym, żeby ta ankieta miała sens, trzebaby udostępnić każdą wersję skórki dla starego i nowego loga!!

Wystarczy zmienić skórke :stuck_out_tongue:

pokey.gif