Witam. Obecnie mam 1Mb/s a chciałbym w najbliższej przyszłości podnieść na 2 Mb/s. Dzwoniąc do Orange dowiedziałem się, że i tak więcej niż mam nie wyciągnę z tego łącza. Czy faktycznie jest tak źle, czy mogę zaryzykować te 2 Mb/s?
Witam. Spotkał się ktoś z takim routerem LevelOne WBR-6601? Jak z niego odczytać parametry łącza? W zakładce status połączenia pokazuje tylko aktualną prędkość. jak sprawdzić ile max mogę wyciągnąć z tej linii?
Mam z Multimedia Polska, sprawdzalem na ich stronie, z której wynika, że mogę do 20 Mb, ale itak dzwonilem do nich i powiedzieli, ze w trakcie trwania umowy nie mogę podwyzszyc… :?
Mam neostradę tp, ile mogę wyciągnąć prędkości z tych parametrów?
Kiedyś był u mnie ktoś z pomocy technicznej i powiedzieli, że przez kabel telefoniczny nie przejdzie więcej niż trochę ponad 1 MB, czy to prawda? Mieszkam ok. 3 km od miasta.
Witam, zgłaszałem już chyba dwa razy problem do TPSA/orange, że nie mam pełnej prędkości neostrady, jednak za każdym razem wysyłali mi sms, że problem był rozwiązany. Mam prośbę, abyście spojrzeli na parametry z mojego routera Linksys WAG200G-eu, czy są wporządku?
Witam, dziś byłem przedłużyć Neostradę i wybrałem opcje 20 Mb/s, gdy przyjechałem z miasta, włączam kompa i odziwo co widze? Opcja 20 Mb/s juz działa, także jestem w szoku jak szybko to ogarneli. Co prawda nie ma pełnej szybkosci, lecz jest prawie 18 Mb/s więc jestem super zadowolony. Na razie nie bylo zadnego rozłączenia, także jestem dobrej mysli i sądze, żę bedzie wszystko ok:).