Jak zrobić pierwsze 500zł możę znacie jakieś sposoby na zarobienie tych pierwszych pieniążków dla nastolatka??
PS Zbieram na kompa i planuje w kwietniu kupic nowy a brakuje mi 300zł
Jak zrobić pierwsze 500zł możę znacie jakieś sposoby na zarobienie tych pierwszych pieniążków dla nastolatka??
PS Zbieram na kompa i planuje w kwietniu kupic nowy a brakuje mi 300zł
Napisz co umiesz… jak nic nie umiesz to zawsze ulotki zostają.
no nawet o ulotkach nie pomyslalem ale to dobry pomysł a ile gdzies mozna diennie wyciągnąć??
z doświadczenia kumpel wyciąga 70zł w tydzień
roznosi po domach oferty sklepu:) jakieś 4-6h roboty:)/tydzień
aha no to nie jest zbyt ciezka praca ale czasochłonna a chcialbym cos takiego zeby mi ze szkolą sie nie gryzlo bo do sql ide o 8:00 i wracam 14-16
Jeśli umiesz html lub php możesz sie podjąć wykoanie jakiejś stronki lub seriwsu
reyder , nie wciągaj dziecka w hazard. Usuwam post.
albo możesz się wziąść za modelowanie 3d w jakimś darmowym programie i sprzedawać je za 9zł sztuka
PS. znałem osobę która brała za jeden model 200zł ale jak go zobaczyłem to pomyślałem że byłoby warto
to chyba bedzie dla mnie najodpowiedniejsze
Zacznij farmić kasę lub itemki w różnych grach MMO i sprzedawaj je na allegro. Jak się potrafi to można wyciągnąć z 40zeta za 5 dni roboty po 3-4h dziennie grania
a jaką grę do tego polecasz?? WoW-a? Lineage II?? czy mooże silkroad olione
nekroskop , plemiona ,a tak serio to itemki w Tibi drogo chodzą
To jest dobry pomysł… tylko z jaką grą działać ? Jak uważacie … bo sam może zrobiłbym taki interes z kuzynem :D:D
a wiec tak zaopatrz sie w wiaderko ,gąbkę , płyn do szyb jakiś dobry ,ściągaczkę do szyb z gąbka lub bez.najlepiej ustaw sie na przejściu gdzie są światła w tydzień zarobisz na pewno te 300 zł a może i nawet więcej.i pamiętaj to nie żaden wstyd czy coś w tym stylu to po prostu praca w dodatku prosta
destroy , konta na plemionach słabo chodzą za 300 k pkt dostaniesz ok 20-30 zł. Itemki w Tibi sa o wiele droższe. Możesz nawet zarobić kilka stów kilkanaście dni
A coś z innych gier takich jak Tibia ?
W Tibię grałem i to jest jak dla mnie porażka totalna. No chyba, że na niej wychodzi się najlepiej to zawsze można spróbować.
nie długo praca fizyczna przez was zniknie z powierzchni ziemi :mrgreen: :lol:
Hehe do pracy fizycznej to na wakacje ;p teraz szkoła .
destroy , można jeszcze próbować przygode z Metinem 2 ale tak jak juz mówiłem w Tibi itemki sa droższe