Jak ustalić nazwę/identyfikator sterownika chipsetu w laptopie

OK Ciebie często trudno zrozumieć… nie tylko przez ze mnie.

Fajnie, że masz w ogóle pojęcie i działasz, co innego obecna młodzież, która owszem ale potrafi szybko mizać paluchem po szybce, a trudniejsze zadania, zapomnij.

Nie działała. Przecież właśnie problem polega na tym, że nie wszystkie sterowniki działały prawidłowo, co w konsekwencji doprowadziło do problemów z systemem.

Życie, czyli te plemiona w głębokiej dżungli nie odkryte jeszcze mają się dużo lepiej.

Przy okazji, czytanie to taki trening dla szarych komórek, jak hantle dla bicepsów. Nie wiem, czy po covidzie, czy tak ogólnie ale coraz więcej dowodów na to, że z logicznym rozumowaniem coraz więcej ma kłopoty, nie wykluczając mojej skromnej osoby. Zatem wolę kilka razy częściej powiedzieć przepraszam, aniżeli wchodzić niejednokrotnie w toksyczny dyskurs.

Idzie ku lepszemu, podeszła ostatnio do mnie laska ( przed 30-tką) jak dłubałem w garażu i chciała pożyczyć klucz pneumatyczny (cokolwiek miała na myśli), poinformowałem, że musi mieć w chacie jeszcze do niego kompresor, ona - ale ja chcę tu skorzystać i wrzucić sobie zimówki, (palce bez przyklejanych paznokci). Od słowa do słowa, ona- ostatnio musiałam wypłukać przepływkę (silnik krokowy), bo szarpał na wolnych obrotach, a od czasu do czasu robimy fotki na karoserii i „pryskam lakier”, ma pan może prasę do wyciskania łożysk? … szok, trzy dni nie mogłem dojść do siebie.

Z drugiej strony często wyręczam młodzież męską w używaniu młotka, wiertarki, śrubokręta itd., podczas gdy ci ostatni siedzą obok.

No nie działa :frowning: , … jak należy.

I dlatego instaluje się 11 albo Linuxa w miarę nowego i tyle.
A jeśli klientka ma swoje widzimisię, to trudno, niech jej nie działa.

Jasne, i tego się trzymajmy.

Nie troluj bo to nudne sie robi.
I zrozum wreszcie że to co sobie spieprzysz na swoim kompterze lub na komputerze kogos ze swoich znajomych oraz to jaki system preferujesz to wyłacznie twój problem.
To ty będziesz sie z nim zmagał.
To ty na tym tracisz.
Bo to ty decydujesz co masz.

Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem całość a nie tylko pierwsze zdanie.

Tak sądzisz?
Że czytam tylko pierwsze zdanie?
OK
A ja uważam, że ty masz manię wielkości.

Panowie/chłopaki szkoda nerwów, wzajemnie sobie pomagacie, raz lepiej raz gorzej ale wspólnie pchacie ten wózek zwany kagankiem oświaty, (tut. wiedzy informatycznej) w kierunku potrzebujących, jak ja. Za to Wam chwała, po równo :slight_smile: