Jak można usunąć simlocka z telefonu Nokia 6020 w siecie Plus?? Najlepiej nie korzystając z serwisu?? Z góry wielkie THANKS!!
Można spróbować zdjąć simlocka kodem.
Oto linki do stron z generatorami kodów:
Niestety nie ma kodu na mój model telefonu.
więc zostaje ci jakiś serwis niestety. zdejmą ci na poczekaniu
aha, thanks
ściągnąłem z kilku takich nokii sim locka programem WorldUnlock Calculator beż żadnych problemów, telefony w różnych sieciach były. trzeba tylko zwrócić uwagę na RM softu i wybrać odpowiedni w menu programu. wersję softu sprawdzisz wpisując *#0000#. program jest tu: http://www.gsmevolution.com/freecalc/
Zależy jak ściągasz. Jak kodem to w sumie nie ma znaczenia. Jak kablem to nie może.
hej pomocy!! potrzebuje zdjąć simloka z nokii 6020
sieć: plus
358400003001187
moj e-mail: rozyczka737@wp.pl
pilne prosze:)
Witam, chciałbym odblokować telefon N 6020 posiadający locka w Orange.
IMEI to: 359748005041794
Dodam iż próbowałem kalkulatorów online i niestety dwie próby to porażka - pozostało zatem tylko 3, więc sądzę, że bezpieczniej będzie poczekać na pomoc kogoś kto miał z tymi programami więcej doczynienia niż ja.
Z góry dzięki !
J4r0 -podaj meila.Wysle ci kody .
– Dodane 16.05.2012 (Śr) 11:48 –
ewcia505-wyslalem ci kody na meila
Czarodzieju, potrzebuję usunać locka z nokii 6020 w sieci t-mobile.
IMEI 359748000654435
Pomożesz coś na ten problem?
mail bartes123@gmail.com
Pozdrawiam
T-mobile czy dawna Era?Bo dla mnie to wazne.
t-mobile.
Dzienks za uwagę
Polski T-mobile czy z innego kraju?
Polski t-mobile, ale jeszcze się upewnię.
Polski t-mobile. Podobno era I heyah tez na nim chodzi. Niestety ja play lub plus.
Wyslane na meila .Odpisz czy dziala.
Pewnie ,że moge .Potrzebny jest imei i siec wktorej jest telefon.Odrazu pisze ,że kodami mozna zdjac simlocka tylko z platformy DCT3 i DCT4 jesli jest DCT4+ tokody odpadaja.
Nie znam sie, wiem tylko ze telefon z orange pl IMEI:354846/04/971184/7 a model: 2330c-2 type:RM-512 - wszystko spisane z naklejki z tylu telefonu…
dziubson-mozesz podac meila?wysle ci kody.