W Ustawieniach Systemu/Odzyskiwanie jeśli kliknę na pierwszą opcję od góry czyli „Odzyskiwanie Resetuj ustawienia komputer do stanu początkowego”.
Jeśli kliknę na Rozpocznij Windows 10 zapyta się o „Zachowaj moje pliki. Usuwa aplikacje i ustawienia, ale zachowuje pliki osobiste.” albo „Usuń wszystko Usuwa wszystkie pliki osobiste, aplikacje i ustawienia.”
Następnie wyświetla się zapytanie „Zachowaj konfigurację tego komputera w miejscu pracy”.
Do wyboru mam:
„Tak. Zapisuje pakiety aprowizacyjne, które umożliwiają temu komputerowi korzystanie z zasobów miejsca pracy.”
ALBO
„Nie. Usuwa pakiety aprowizacyjne, które umożliwiają temu komputerowi korzystanie z zasobów miejsca pracy”.
W pierwszym pytaniu powinienem wybrać Usuń wszystko, ale o co chodzi w ogóle w drugim i co powinienem wybrać?
Jakby co, to dysk mam podzielony na 2 główne dyski oraz mnóstwo innych partycji. Oto one uzyskane dzięki: lewy przycisk na Ten Komputer i Zarządzaj:
(Dysk 0 partycja 1) Zdrowy (Partycja systemowa EFI)
Data (D:) NTFS Zdrowy (Partycja podstawowa)
Onekey NTFS Zdrowy (Partycja OEM)
Windows (C:) NTFS Zdrowy (Rozruch, Plik stronicowania, Zrzut awaryjny, Partycja podstawowa)
WINPE FAT32 Zdrowy (Partycja OEM)
WinRE Zdrowy (Partycja OEM)
Wszystkie powyższe mają układ PROSTY, a TYP Podstawowy.
Punktów przywracania nie ma, obrazów systemu na DVD/Pendrive nie robiłem.