Przecież tą część całość (w moim poprzednim poście) pociołem na kawałki (w moim poprzednim poscie widac. Kawałki na jakie pociołem.).
Teraz chce wiedzieć jak zrobić aby każda częśc pocięta była tabelką w tym “całość”
Przecież tą część całość (w moim poprzednim poście) pociołem na kawałki (w moim poprzednim poscie widac. Kawałki na jakie pociołem.).
Teraz chce wiedzieć jak zrobić aby każda częśc pocięta była tabelką w tym “całość”
jak zrobić aby każda częśc pocięta była tabelką w tym “całość”?
Bo BalonPL podał jakiś kod, ale w nim jest
jak czytam twoje posty to zaczyna mi sie krew gotowac… niechcesz chyba wykorzystac kodu BalonPL , co? on pocial swoj obrazek zeby unaocznic tobie jak to zrobic! potniesz swoj obrazek bedziesz mial adres do swojego obrazka oraz szerokosci tabel odpowiednie dla swojego obrazka
czy ty wogle probojesz zrobic to co ludzie ci tutaj pisza, czy poprostu piszesz odrazu ze cos jest nie tak?
Aha.
Ale skąd mam wiedzieć w którą komórkę wstawić logo, a którą tresc ??
Wstawiam teraz i troche to co powinno być w jednym miejscu jest w drugim i na odwrut
odwr ó t
Jeeezuuu człowieku. Jak Ty chcesz sie zabierać do cięcia jak nie masz zielonego pojęcia o tabelkach. http://www.kurshtml.boo.pl jak przeczytasz wszystko to napisz tutaj to pomyslimy
Przecież pociołem grafikę, a teraz chce to zrobić w tabelkach.
W moim poście (w tym którym umieściłem obrazki, i dałem kody ich) podałem wysokości i szerokości poszczególnych elementów (w kodzie są).
I teraz mam godzine kombinować jak to umieścić na stronie w komórkach tabelek :? :-x
No to zycze powodzenia. Juz Ci wszyscy powiedzieli ze 100 razy jak to zrobic, ale mecz sie sam, jak nie potrafisz sluchac ludzi. Tzw. czytanie ze zrozumieniem.
To jak mam te moje kawałki podzielić na tabelki ??
Chce aby każdy kawałek:
logo;
tresc;
menu
były osobną tabelką.
Jak to zrobić ?? ?? ??
jak potniesz i zapiszesz to grafiki sie potna i zapisza jako osobnee pliki, a tabelki beda mialy wlasnie zawartosc tych plikow w sobie…
tak musisz sie z tym godzinami babrac. a dlaczego? bo niechcialo ci sie czytac o CSS’ach
moja propozycja dla ciebie: zacznij sobie rysowac np. w paincie i odpusc sobie “tworzenie” stron www
Przecież pociołem wcześniej grafiki. I mam obrazki i kody ich :?
no to “aleluja i do przodu” musisz otrzymac kod podobny do tego podanego przez BalonPL , i sie potem babrac w tabelkach, zmarnowac kilka godzin na to zeby dotrzec do tego ktora tabelka jest czym…
nierozumiem w czym problem
Adam, moj 11 letni brat szybciej by to zalapal. CO z tego ze masz juz pocieta grafike
Patrix Przestań wreście dopisywać się do każdego tematu. :twisted:
Stronę w Photoshopie sobie odpuściłem Robię stronę sposobem jaki podaliście na początku tematu.
Nie czepiaj się mnie a ty się niee czepisz każdego ty prwie wszystkie :evil:
Co np Twoje posty w tym temacie:
http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=60063
wnoszą pożytecznego :?
Wiesz woogle co to jest skrypt ??
Dopisujesz się tylko do prawie każdego tematu, a w twoich postach nie ma prawie nic pożytecznego.
Owszem odpisuję w tematach, ale pożytecznie i Moje posty wnoszą coś do danego tematu a nie tylko służą nabiciu licznika.
Dla Mnie nie liczy się ilość napisanych postów ale ich jakość
I umiem pisać w języku Polskim, czego nie można powiedzieć sądząc po twoich postach.
Tak popieram… większosc Twoich Patrix jest nie na temat i bez sensu kompleetnie… nic znasz sie na fachu to daj sobie spokoj… nei mowi ze ja sie znam ale jesli nie wiem to pisze… a Ty piszesz chociaz nic nie wiesz
Ale wracając do tematu:
I to Ci się chwali Tak trzymaj ! Przyszłość jest w kodzie.