Jak sprawdzić numer w AQQ czyjeś osoby? W GG nie było z tym problemu. Natomiast tutaj nie bardzo wiem jak. Można sprawdzić tylko przez “AQQ Contact State” ?? Jeśli tak jest to mało wygodne i duże utrudnienie jeśli chce na szybko znaleźć.
Inna sprawa, że AQQ nie współpracuje z dodaną dziś przez GG “funkcjonalnością” i jeśli ktoś wyśle do nas emotkę: :), albo :D,program sypie błędami (w dodatku ten błąd się zapętla i jedyne rozwiązanie aby się go pozbyć to zabicie AQQ z menedżera zadań). Ma zostać to naprawione dopiero za “kilka dni”.
Czyli wraz z aktualizacją AQQ nie będzie żadnych problemów z działaniem drugiego numeru? Żeby nie było tak, że ktoś do mnie będzie pisał a ja nie będe otrzymywał żadnych wiadomości…
Szkoda, że ten klon musi znajdować się w Program Files a nie Documents and Settings itd bo program BackupAQQ nie obejmie klona GGnet1 - tego drugiego numeru bo on robi kopie folderu w Documents and Settings itd.
– Dodane 20.11.2010 (So) 11:27 –
Piszę post pod postem, tak wyszło, no nikt nie zobaczy nowego mojego posta.
Czy istnieje wtyczka do AQQ wysyłająca na maila powiadomienie o nadejściu nowej wiadomości na AQQ?