Witam miałem już wiele lat kartę na T-Mobile wczoraj zdecydowałem się kupić starter Plus 5
Dziś nie wyrabiam. Muszę zmienić kartę go plus mnie denerwuje
Jaką polecacie ???
Napiszcie i opiszcie jakie są promocje
Witam miałem już wiele lat kartę na T-Mobile wczoraj zdecydowałem się kupić starter Plus 5
Dziś nie wyrabiam. Muszę zmienić kartę go plus mnie denerwuje
Jaką polecacie ???
Napiszcie i opiszcie jakie są promocje
Ja mam od początku odkąd ta sięc powstała Play jest to według mnie najlepsza sięć, ma najtańsze sms i rozmowydo WSZYSTKICH SIECI
Dodam że dla zwykłego użytkownika karty najlepsza taryfa będzie play fresh.
Nie ma najlepszej sieci, każdy wybiera co mu wygodnie.
Przejrzyj oferty
Ja ze swojej strony tylko powiem, że ja mam Play i na razie nie narzekam
a czemu cie tak plus denerwuje? ;p też nie lubie tej sieci;p (miałem kilka nie miłych wydarzeń, co prawda plus uwzględnił reklamacje ale niesmak pozostał)
Wybierz taką sieć, która dla Ciebie będzie najlepsza, to znaczy da ci to, z czego będziesz najczęściej korzystał w najtańszej cenie. Ja mam Playa Fresh bo lubię jak wszystko jest mniej więcej w jednej stałej najtańszej opłacie bez wdrażania jakichkolwiek pakietów. W innych sieciach pakietów do włączenia jest od zatrzęsienia, że nawet nie patrze w ich stronę. No i przede wszystkim Play jest najtańszy, a do własnej sieci to już na pewno najtańszy.
Kiedyś (2005-2007) też miałem Plusa (na kartę) i jakoś źle nie było, od potem (2008) do dziś mam T-Mobile (co jeszcze nie tak dawno było Erą) i też specjalnie nie narzekam. Koszta w każdej sieci są podobne. Ja mam t-mobile bo akurat jestem związany umową na telefon, więc przez najbliższe 2 lata raczej nie zmienię. Najlepiej wybierz sieć z jakiej korzysta większa część twoich znajomych i rodziny, wtedy będziesz mieć jakieś darmowe minuty itp.
O tym też zapomniałem dopisać. U mnie większość ma w Playu i w niektórych konfiguracjach dzwonimy do siebie za darmo. Warto to wziąć pod uwagę przy wyborze sieci.
Zależy ile dzwonisz/korzystasz:
http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta/opcje/
http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta/play-na-karte/
Mało dzwonię z komórki ponieważ mam telefon stacjonarny więc wybrałem pierwszą ofertę.
Play jest najlepszy i ma największy zasięg korzysta z nadajników :
Play , Plus , Orange i za chwilkę T-mobile
dobre dopasowane taryfy
Wg mnie każda sieć ma ciekawe promocje zniżki itp. Nie będę nacięgał np na Plus w którym jestem bo to sensu nie ma.
Polecam wybrać taką sieć gdzie masz najwięcej znajomych / rodzinę - będzie taniej i szybciej A jak stawiasz na taniochę totalną, dobry sygnał i szybki internet to Play
Warto zrobić sobie porównanie sieci komórkowych i wszystko stanie się jasne
Tylko Play Fresh :!:
Bo Plus tak jak tutaj kolega się wypowiadał mam niesmak do tej sieci.
Zastanawiam się czy wybrać T-mobile starter za 9zł bo po każdym doładowaniu bede dostawał 2x więcej
A play dziś oglądałem i nic ciekawego
tzn … co nic ciekawego
Osobiście zrobiłem przesiadkę z Heyah na kartę do Heyah Mix, byłem zadowolony z usług, ale niestety sytuację, gdzie doładowanie telefonu wyleciało mi z głowy, a tu “brak środków na koncie” postanowiłem przenieść się z numerem do Play na abonament i jestem zadowolony z ich usług oraz podejścia do klienta.
Co prawda nie każdy wyrazi taką opinię jak ja, bo jest dużo osób które odeszły z wielkim hukiem od Play’a
pozdrawiam
Play ma plusy i minusy. Mnie wkurza zasięg w Playu, który teoretycznie powinien być super, a w praktyce jest bardzo różnie. Potrafi uparcie łączyć się z nadajnikiem, który ledwo łapie, potrafi zerwać połączenie, ogólnie z jakością połączenia problemy są dosyć powszechne i przy 2 osobach rozmawiających w Playu dochodzi do komicznych sytuacji, jak trzeba przeprowadzić dochodzenie przez kogo zrywa i kto np. musi podejść do okna Do tego internet teoretycznie powinien działać na nadajnikach innych sieci, a czasami nie działa i nawet w salonie Play dowiedziałem, się tyle, że ‘oni prywatnie tez tak czasami mają’ Prawie przez to zapłaciłem kare za brak biletu, bo w centrum dużego miasta nie chciało mi skasować, bo uparcie łączył się z inną siecią i nie chciał internet zaskoczyć, pomogło dopiero zrestartowanie telefonu, ale skasować już nie zdążyłem.
Niewątpliwie zaletą Playa są niskie ceny w porównaniu do konkurencji. Co ciekawe zagraniczny roaming działa bez zastrzeżeń (gdzie znowu Plus miewał poważne problemy).
Wydaje mi się że zależy kto i w jakim regionie mieszka,
mnie nie zdarzyły się jeszcze problemy z siecią. Ale również słyszałem od niektórych użytkowników że czasami są cyrki.
Pozdrawiam
Witam, mam teraz plusa abonament w ktorym jest lipa z cenami a ostatnio duzo pisze z jedna osobą ktora ma play. Szukam sieci w ktorej bede mial darmowe sms lub dobre pakiety na sms i dlugi termin waznosci zeby nie musiec czesto doladowywac bo juz mam abonament. Co bedzie najlepsze ? Bede nosil 2 telefony bo z plusa nie mam jak zrezygnowac tzn niby sie da ale to sie nie oplaca
Ja zmieniłem Plusa na Play Fresh. Ostatnio mniej dzwonie a 5 zł potrafi przedłużyć konto na 365 dni 8)
minus to zasięg, który nie wszędzie jest taki jak deklarują …
Play (nadajniki trzech dostawców), ale jednak ma on swoje wady. Nadajniki Playa są do kitu i unikam ich szerokim łukiem. Jest alternatywa więc ok. Brak pakietów SMS 600 na normalniejszych zasadach (czyli gdy się skończą te sms to pakiet powinien być deaktywowany, a nie że skończy się a ja nie mogę wykupić następnego, bo poprzedni skończony jest jeszcze aktywny X dni), brak nielimitowanych rozmów poza siecią. Ale Play online wypada jeszcze gorzej, ale to już kwestia do innego tematu.
aktualnie korzystam z play mix, co do usługi jestem zadowolony.