Hej,
Nie wiem, czy to nie będzie mało. Może wynajęcie ze trzech czy czterech wagonów od PKP Cargo?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hej,
Nie wiem, czy to nie będzie mało. Może wynajęcie ze trzech czy czterech wagonów od PKP Cargo?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Chcesz kable SATA i gumowa klawiaturę?
sata to byłoby zbawienie, bo zostały mi… 2 albo 3 tylko
Jak czarne i płaskie (bez wtyczki 90°) to ja bym je przytulił
Całkiem niedawno wyrzuciłem kilkanaście kart sieciowych ARCNET-owych, trzy HUB-y ARCNET i chyba z kilometr kabla 93Ω z wtykami BNC.
Zostawiłem sobie tylko na pamiątkę dwie karty ISA 8 bit ARCNET.
Szkoda… myślałem, że nikomu to już się do niczego nie przyda.
Ohh… Szkoda
Hej,
No, no - łowy były udane.
Pozdrawiam,
Dimatheus
*s3 virge
*s3 trio
3dfx voodoo 1
gdzies popalone durony
plyta główna na agp
nie pamietam ktora karta ile ma pamieci , pamietam ze mialy 2 i 4 MB pamieci, ale ktora ile ?
Jakby ktoś chciał to mam do oddania za piwo, uszkodzonego HTC 8X. Dotyk jest sprawny, poszło tylko szkło ochronne. Oddam tylko na Cold Zlocie z pełnym pudełkiem
Pangryś jak dotrę na CZ to chętnie go przygarnę na modem do neta
O widzisz jeszcze lepsza opcja
Dzięki :):):)
A ja jak coś, to chętnie też przytulę jakiś zalegający komuś sprzęcik… aczkolwiek z racji warunków logistycznych jakieś lekkie rzeczy (ucieszę się bardzo z procesorów :D)
To jeszcze aktualne?
Niestety, już nie
Jakby ktoś miał ram do lapków w kościach 2GB/4GB i chciał nieodpłatnie przekazać to ja zawsze jestem chętny
Same lapki też chętnie przygarnę
@anon73786888: mniejsze dyski potrzebujesz? Typu 320GB? @Areh: Ty będziesz na ColdZlot? Chcesz ten router? Może do tego czasu zjadą moje graty z IRL do PL