Jaki serial polecacie?

najlepszy serial to Miecz Prawdy ang. legend of the seeker 2 sesony sa

Obejrzałem oba sezony Legend of the Seeker i rzeczywiście był fajny ale denerwowało mnie w nim że był podział na dobro i zło. :stuck_out_tongue: Ehh… gdyby serial Wiedźmin się udał… :frowning:

Dodane 25.09.2010 (So) 23:31

Jest nowy (6) sezon Supernatural/Nie z tego świata!

Ludzie Chudego PL w Ipla dostepne wszystkie obecne odcinki.

na vod enki nowy sezon hausa, jak zawsze

Californication , Jak poznałem waszą matkę, Kości , Medium , Tajemnice Smallville ,buffy postrach wampirów, Opowieści z krypty , Czy boisz się ciemności ,

Sons of anarchy i Walking Dead

Oglądam House M.D, How I Met Your Mother, CSI: Miami, Lost (znaczy się ten już w całości obejrzałem :D), Smallville :wink:

Nazwy po angiesku, lubię je tak podawać,bo moim zdaniem polskie nie wyglądają już tak dobrze :wink:

Również polecam Walking Dead :slight_smile:

a widzieliście nowego dextera? zobaczyłem, że tez mają go w ence w wypożyczalni. jak ten 6 sezon, daje rade? warto ogladac?

A jeszcze polecam Breaking Bad … szkoda że juz sie skończył ;]

Prison Break, The Simpsons, Muminki, My Name is Earl, Świat Według Kiepskich, Miodowe Lata. :expressionless: Ja takie ostatnio oglądam. :slight_smile:

Ja od jakiegoś czasu oglądam supernatural, całkiem dobry serial muszę przyznać :wink: oglądałem tez alphas - pierwsze odcinki są tragiczne, potem jako tako się rozkręca, ale zrezygnowałem. Oczywiście simpsonowie, family guy, south park :wink: jak wcześniej pisałem dr house - aczkolwiek 8 seria to jakiś ŻART. i do tego Dexter :wink:

dużo osób jara się nowym serialem terra nova - po obejrzeniu 1odcinka jakoś specjalnie nie chce mi sie 2 oglądać; oglądałem też kiedyś true blood, ale po czasie zaczynał się wydawać jakby był kierowany dla osób z downem… serioo… fringe też jest dobry, ale mnie takie nie kręcą :wink:

Dynastia

Top Gear!

The Walking Dead…Terra Nova…Zakazane Imperium

Przejrzałem kilka stron wstecz i jakoś nie zauważyłem serialu

The Big Bang Theory

i szczerze mówiąc jestem zaskoczony jego brakiem. Serial wyśmienity.

Do tego jeszcze:

Castle - dość przyjmenie się ogląda

Community - nieco dziwaczny humor, ale chwilami całkiem spoko.

Party Down - podobnie jak Community,

i jeszcze jeden hicior

Blue Mountain State (możliwe że jest literówka w tytule).

1. Rodzina Soprano

2. Zakazane Imperium

3. Wyposażony

4. LOST

5. Spartakus

6. Walking Dead

7. Breaking Bad

8. Prison Break

9. Skins

10. Chłopaki z baraków

11. Californication

12. Dwóch i pół

Wszystkie obejrzałem, polecam:)

Gra o tron…

nowy alcartraz, który wyhaczyłem w Nserialach. szybko wrzucają odcinki, więc az tak do tyłu nie jestem :slight_smile:

W Kamiennym kręgu, M Miłożdż , Moda na Sukces i Krzyżacy trylogia -oryginał