najlepszy serial to Miecz Prawdy ang. legend of the seeker 2 sesony sa
Obejrzałem oba sezony Legend of the Seeker i rzeczywiście był fajny ale denerwowało mnie w nim że był podział na dobro i zło. Ehh… gdyby serial Wiedźmin się udał…
– Dodane 25.09.2010 (So) 23:31 –
Jest nowy (6) sezon Supernatural/Nie z tego świata!
Ludzie Chudego PL w Ipla dostepne wszystkie obecne odcinki.
na vod enki nowy sezon hausa, jak zawsze
Californication , Jak poznałem waszą matkę, Kości , Medium , Tajemnice Smallville ,buffy postrach wampirów, Opowieści z krypty , Czy boisz się ciemności ,
Sons of anarchy i Walking Dead
Oglądam House M.D, How I Met Your Mother, CSI: Miami, Lost (znaczy się ten już w całości obejrzałem :D), Smallville
Nazwy po angiesku, lubię je tak podawać,bo moim zdaniem polskie nie wyglądają już tak dobrze
Również polecam Walking Dead
a widzieliście nowego dextera? zobaczyłem, że tez mają go w ence w wypożyczalni. jak ten 6 sezon, daje rade? warto ogladac?
A jeszcze polecam Breaking Bad … szkoda że juz sie skończył ;]
Prison Break, The Simpsons, Muminki, My Name is Earl, Świat Według Kiepskich, Miodowe Lata. Ja takie ostatnio oglądam.
Ja od jakiegoś czasu oglądam supernatural, całkiem dobry serial muszę przyznać oglądałem tez alphas - pierwsze odcinki są tragiczne, potem jako tako się rozkręca, ale zrezygnowałem. Oczywiście simpsonowie, family guy, south park
jak wcześniej pisałem dr house - aczkolwiek 8 seria to jakiś ŻART. i do tego Dexter
dużo osób jara się nowym serialem terra nova - po obejrzeniu 1odcinka jakoś specjalnie nie chce mi sie 2 oglądać; oglądałem też kiedyś true blood, ale po czasie zaczynał się wydawać jakby był kierowany dla osób z downem… serioo… fringe też jest dobry, ale mnie takie nie kręcą
Dynastia
Top Gear!
The Walking Dead…Terra Nova…Zakazane Imperium
Przejrzałem kilka stron wstecz i jakoś nie zauważyłem serialu
The Big Bang Theory
i szczerze mówiąc jestem zaskoczony jego brakiem. Serial wyśmienity.
Do tego jeszcze:
Castle - dość przyjmenie się ogląda
Community - nieco dziwaczny humor, ale chwilami całkiem spoko.
Party Down - podobnie jak Community,
i jeszcze jeden hicior
Blue Mountain State (możliwe że jest literówka w tytule).
-
Rodzina Soprano
-
Zakazane Imperium
-
Wyposażony
-
LOST
-
Spartakus
-
Walking Dead
-
Breaking Bad
-
Prison Break
-
Skins
-
Chłopaki z baraków
-
Californication
-
Dwóch i pół
Wszystkie obejrzałem, polecam:)
Gra o tron…
nowy alcartraz, który wyhaczyłem w Nserialach. szybko wrzucają odcinki, więc az tak do tyłu nie jestem
W Kamiennym kręgu, M Miłożdż , Moda na Sukces i Krzyżacy trylogia -oryginał