Jaki serial polecacie?

Breaking Bad ! Chyba najlepszy serial jaki oglądałem. Istny majstersztyk, aczkolwiek pierwszy sezon to jest takie wprowadzenie do reszty, ale polecam !

Zawsze i wciąż Spartacus Vengance, The Walking Dead…ze starszych Wyspa Harpera oraz Przebłysk jutra.

A może Luther ?

http://www.bbc.co.uk/programmes/b00vk2lp

Zapomniałem o serialu Gra o tron…w kwietniu wreszcie premiera drugiego sezonu.

teraz na N Seriale od 1 czerwca pojawił się Shemeless. Serial jest świetny. Produkuje go ShowTime więc to najwyższej klasy produkcja.

Dodam od siebie : świat wg Bundych

Najlepszym serialem HBO było zdecydowanie Carnivale. Na drugim miejscu Rzym.

Świetnym polskim serialem jest Ranczo (choć najlepsze było przez pierwsze 3 sezony - jedyny minus to nachalna euro-propaganda ale poza tym super.

No to ja podam takie typy;

Miami Vice - trzy pierwsze serie, potem robi się dziwny.

Przystanek Alaska.

Skrzydła (Wings)

Allo, Allo

Czarna Żmija (Blackadder) 2,3,4 seria

The Walking Dead

CWDtq.jpg

uu te Alcatraz to totalna kicha. Napaliłem się na ten serial, zapowiadało się świetnie, fabuła naprawde mogła być nieźle rozwinięta, ale to co z nim robili odcinek po odcinku to tragedia.

Każdy odcinek wyglądał tak samo przez co stał się strasznie przewidywalny. Skutkowało to małą liczbą oglądalności i finiszu po 1 sezonie.

Od siebie polecam Grey’s Anatomy (chirurdzy)

Od Shameless zdecydowanie wolę Homeland z ich oferty. Nie mogę się doczekać kolejnego sezonu. Do września jeszcze kawał czasu.

Cześć :wink:

2 dni temu skończyłem oglądać ‘Chuck’ I kurczę czuje że mam żałobę… 1 odcinek wciągnął mnie dosłownie po 5 minutach, lekki, śmieszny, z polskimi akcentami (nazwisko Bartowski, piękna polska Ivone Strachowski ehhh), szpiedzy, charakterystyczni postacie, romans ^ ^

Wyszła trochę reklama Chucka, ale serial jak dla mnie wypas

Oglądałem też Touch (też ma polski element :smiley: Cracow na tablicy odlotów) też mnie wciągnął po 1 odcinku (nie tak szybko) ale też całkiem spoko serial.

===

Co możecie polecić? Szukam czegoś co może być na poziomie Chucka :wink:

Dobrze, że Dexter wyjdzie za kilka dni.

polecam Hannibala, jakoś kojarzy mi się z Dexterem, nie wiem czemu :slight_smile:

“Californication” to był długo mój nr 1.

Osttanio wciągnęło mnie też “Zakazane imperium”.

Dlaczego ja?, Trudne sprawy, Ukryta prawda, CSI: Kryminalne zagadki miami, CSI:…Nowego jorku, Dom nie do poznania, świat wg. kiepskich :smiley:

The Walking Dead

4 sezon niebawem na FOX

A ja polecam wszystkim obejrzeć bardzo wciągający serial pt. Breaking Bad.

Bardzo dobry serial opowiadający o losach pewnego nauczyciela chemii, który dowiaduje się że niedługo umrze na raka. Aktualnie właśnie 5 sezon i już jest praktycznie końcówka jego. Widziałem, że ten serial leci na polsacie w któryś dzień o bardzo późnej porze.

Aktualnie oglądam The Bridge:Na granicy. Całkiem ciekawa rola Diane Kruger. Fabuła zwyczajna jak na kryminalny/sensacyjny serial. Na Draculę tego nowego się napaliłam. Zobaczymy co to będzie.

Dr House forever :slight_smile:

Ja zdecydowanie polecam Breaking Bad :smiley: