Jaki telefon?

oprócz k750i można się śmialo zastanowić nad nokią 6280 lub 6233 :slight_smile:

Ja bym Ci polecił SE K750i jest to dobry telefon wiem bo Siora :slight_smile:

Nokia rządzi jeżeli chodzi o funkcjonalność i w ogóle obsługę. Ale jak jest z mp3 to nie wiem

A w tym se k750i fajnie muza brzmi na słuchawkach i w telefonie tzn czy głośno i wyraźnie?

Tak, ale jeśli miałbyś wybierać pomiędzy telefonem z serii W to w tej serii są lepsze. :smiley:

no a duża jest ta różnica?

np. k750i i w810i to dwa identyczne aparaty, różniące się tylko wgranym oprogramowaniem.

ok to kupuję se k750i :stuck_out_tongue:

ja mam nokie 6280 (2mpix + świetne filmiki , wideokonferencje + mp3 + karta pamięci 2 GB!!!

P.S. mój kolega gra swoim SE k750i na korytarzu w piłke bo powiedział że już wszystko się w nim zepsuło xD

No właśnie, dużą wadą jest to że wszyscy dookoła go mają i niczym niekogo nie zaciekawisz :stuck_out_tongue:

Tak jak mówiłem rozważ 6280 i 6233.

http://www.nokia.de/de/48/170738.data.jpg

http://www.nokia.lv/images/phones/model … oflash.jpg

Na pewno te nokie będą miały lepsze wyświetlacze niż k750i.

Za duże rozmiary zdjęcia

Pozdrawiam Gutek2222

No ja się nie dziwię. :?

Polecałabym ci K750i. Wytrzymała bateria, Jakość MP3 też jest niezła (lepsze nawet od niektórych odtwarzaczy MP3) Duży wyświetlacz dobrej jakości, aparat 2 Mpx robiący całkiem-całkiem zdjęcia.

Dżojstik jest praktyczny i się nie psuje, a gdy już zapoznasz się z menu, to okaże się, że jest bardzo funkcjonalne i ma dużo udogodnień.

Wiem, bo mam :wink:

I to nawet bardzo. NA czerwonym trzyma baaardzo długo. Tylko warunek, że będzie dobrze sformowana.

Też się zgadzam. :lol: Ale w porównaniu do serii W to słabsze.

Tak. Racja.

Tylko musisz dobrze ustawić wszystko.

6280/6233 ma lepszy :stuck_out_tongue:

takie same mp3, tylko seria W ma lepsze sluchawki, ktore można dokupić do k750i.

Może motorola L7

:x z złom , lepsze już se t630

Może jakieś uzasadnienie??

Mam tą motke i jestem z niej zadowolony w 100% może aparat ma słaby bo tylko 0,3megapixela(vga)

zdjęcia na zewnątrz wychodzą naprawdę niezłe gorzej dużo gorzej jest jeśli chodzi o zdjęcia w pomieszczeniach.

A jeśli chodzi o mp3 to jest niezły,w tym tygodniu słuchawki przyszły do mnie z allegro i powiem że niektóre mp3 playery wymiękają :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Grają głośno i elegancko nic nie trzeszczy podczas słuchania na full

A co do filmów wystarczy kabelek USB programik i możemy nagrywać ile tylko mamy miejsca na telefonie/karcie

Bateria potrafi długo trzymać mimo iż jej nie oszczędzam to 4 dni wytrzyma a mam ten telefon od maja 2006 :lol: :stuck_out_tongue:

Wyświetlacz jest bardzo czytelny i duży i z obsługą telefonu niema najmniejszych problemów :mrgreen: :stuck_out_tongue:

Więc nie porównuj tego fona do SE t630 jak się nie znasz :twisted:

Stanowczo polecam SE K750i rzeczywiscie wszystkie zalety ktore byly wczesniej opisane podtrzymuje a jesli chodzi o joya (tez sie tego obawialem bo w serwisie do K300i i K500i wymienialem ich kilka dziennie) okaze sie ze tak naprawde urzywam go tylko do czytania esemesow wszystko inne zrobisz bez niego.Jesli chodzi o motki kupujac je tracisz na wartosci po miesiacu nawet 50% oraz nieraz pada im program.Wyzej wymienione nokie rowniez przychodzily czesto do przegprogramowania.Im nowsza nokia tym wiecej bledow programowych…niestety :frowning:

Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem Motoroli jednak uczciwie muszę przyznać rację Vanshei’owi bo naocznie mogłem się przekonać iż L7 to jednen z najlepszych fonów z tej firmy.

Fotki robi rzeczywiście przyzwoite, poza tym wygodna obsługa i niezły design czynią z tego modelu naprawdę całkiem udane koło ratunkowe tonącego statku pod nazwą “Motorola” :wink:

Ja polecam SE k750i SE k310i

Albo używana Nokia 6280 poważne sprzęcicho :smiley: :smiley:

Mówię Ci bierz Sonnego Ericsson’a K750i. Mam dużo fajnych funkcji, dobry aparat, dobrą baterię jak kupisz porządne słuchawki to świetny odtwarzacz MP3. Możesz też sobie kupić kartę pamięci i telefon jest świetny.