oprócz k750i można się śmialo zastanowić nad nokią 6280 lub 6233
Ja bym Ci polecił SE K750i jest to dobry telefon wiem bo Siora
Nokia rządzi jeżeli chodzi o funkcjonalność i w ogóle obsługę. Ale jak jest z mp3 to nie wiem
A w tym se k750i fajnie muza brzmi na słuchawkach i w telefonie tzn czy głośno i wyraźnie?
Tak, ale jeśli miałbyś wybierać pomiędzy telefonem z serii W to w tej serii są lepsze.
no a duża jest ta różnica?
np. k750i i w810i to dwa identyczne aparaty, różniące się tylko wgranym oprogramowaniem.
ok to kupuję se k750i
ja mam nokie 6280 (2mpix + świetne filmiki , wideokonferencje + mp3 + karta pamięci 2 GB!
P.S. mój kolega gra swoim SE k750i na korytarzu w piłke bo powiedział że już wszystko się w nim zepsuło xD
No właśnie, dużą wadą jest to że wszyscy dookoła go mają i niczym niekogo nie zaciekawisz
Tak jak mówiłem rozważ 6280 i 6233.
http://www.nokia.de/de/48/170738.data.jpg
http://www.nokia.lv/images/phones/model … oflash.jpg
Na pewno te nokie będą miały lepsze wyświetlacze niż k750i.
Za duże rozmiary zdjęcia
Pozdrawiam Gutek2222
No ja się nie dziwię. :?
Polecałabym ci K750i. Wytrzymała bateria, Jakość MP3 też jest niezła (lepsze nawet od niektórych odtwarzaczy MP3) Duży wyświetlacz dobrej jakości, aparat 2 Mpx robiący całkiem-całkiem zdjęcia.
Dżojstik jest praktyczny i się nie psuje, a gdy już zapoznasz się z menu, to okaże się, że jest bardzo funkcjonalne i ma dużo udogodnień.
Wiem, bo mam
I to nawet bardzo. NA czerwonym trzyma baaardzo długo. Tylko warunek, że będzie dobrze sformowana.
Też się zgadzam. :lol: Ale w porównaniu do serii W to słabsze.
Tak. Racja.
Tylko musisz dobrze ustawić wszystko.
6280/6233 ma lepszy
takie same mp3, tylko seria W ma lepsze sluchawki, ktore można dokupić do k750i.
Może motorola L7
:x z złom , lepsze już se t630
Może jakieś uzasadnienie??
Mam tą motke i jestem z niej zadowolony w 100% może aparat ma słaby bo tylko 0,3megapixela(vga)
zdjęcia na zewnątrz wychodzą naprawdę niezłe gorzej dużo gorzej jest jeśli chodzi o zdjęcia w pomieszczeniach.
A jeśli chodzi o mp3 to jest niezły,w tym tygodniu słuchawki przyszły do mnie z allegro i powiem że niektóre mp3 playery wymiękają
Grają głośno i elegancko nic nie trzeszczy podczas słuchania na full
A co do filmów wystarczy kabelek USB programik i możemy nagrywać ile tylko mamy miejsca na telefonie/karcie
Bateria potrafi długo trzymać mimo iż jej nie oszczędzam to 4 dni wytrzyma a mam ten telefon od maja 2006 :lol:
Wyświetlacz jest bardzo czytelny i duży i z obsługą telefonu niema najmniejszych problemów :mrgreen:
Więc nie porównuj tego fona do SE t630 jak się nie znasz :twisted:
Stanowczo polecam SE K750i rzeczywiscie wszystkie zalety ktore byly wczesniej opisane podtrzymuje a jesli chodzi o joya (tez sie tego obawialem bo w serwisie do K300i i K500i wymienialem ich kilka dziennie) okaze sie ze tak naprawde urzywam go tylko do czytania esemesow wszystko inne zrobisz bez niego.Jesli chodzi o motki kupujac je tracisz na wartosci po miesiacu nawet 50% oraz nieraz pada im program.Wyzej wymienione nokie rowniez przychodzily czesto do przegprogramowania.Im nowsza nokia tym wiecej bledow programowych…niestety
Jestem zdeklarowanym przeciwnikiem Motoroli jednak uczciwie muszę przyznać rację Vanshei’owi bo naocznie mogłem się przekonać iż L7 to jednen z najlepszych fonów z tej firmy.
Fotki robi rzeczywiście przyzwoite, poza tym wygodna obsługa i niezły design czynią z tego modelu naprawdę całkiem udane koło ratunkowe tonącego statku pod nazwą “Motorola”
Ja polecam SE k750i SE k310i
Albo używana Nokia 6280 poważne sprzęcicho
Mówię Ci bierz Sonnego Ericsson’a K750i. Mam dużo fajnych funkcji, dobry aparat, dobrą baterię jak kupisz porządne słuchawki to świetny odtwarzacz MP3. Możesz też sobie kupić kartę pamięci i telefon jest świetny.