może niehc się nikt nie zaciekawia jego telefonem za bardzo bo jeszcze mu zginie w niewyjaśnionych okolicznościach
Jeżeli ma to być telefon do dzwonienia i sms’owania, a nie do zabawy, to polecam Nokię 1600 i 3310. Klasyka. Także Siemens ME45 i A70.
slayaz5 na twoim miejscu brałbym k750i nówkę w era fun,na 2 lata kosztuja 500 złotych o ine mnie pamięć nie myli,masz gwarancję itd. zresztą wijdź na stronkę ery i zobacz
Piszesz i masz:
Sagem My700X,
Bardzo dobry fon(sam go mam).
Muza jest od niego świetna a jeszcze bardziej jak się uruchomi muzę ze słuchawek Aparat też jest dobry(Sagem to Sagem) itp.
Nie chcę wychwalać go więc piszę, że ma głupie menu Orange(bo taki mam), no ale jak gdzieś indziej kupisz niż w Orange np.:
- Avansie
Albo
- RTV MIX AGD
Tylko chyba tam jest ta biała obudowa ale na pewno będą te czarne
Najlepiej kup sobie MP3 jak cały czas będziesz słuchał muzyki.
6233-polecam!
Jakbym widział to bym nie kupował SE k750i ze wzgeldu ze ma go tak duzo ludzi :? - a ja nie lubie jak ktos ma takiego samego fona jak ja 8) (u mnie w kl. mają 2 osoby prócz mnie tego fona) + duzo znajomych.
Dzoj w tym modleu juz jest poprawiony i nie ma sie czym martwic, chyba ze zeczywiscie nie dbasz o fona…
Podobno są duze problemy z przyciskiem migawki z aparatu - ale jak narazie u mnie sie sprawuje dobrze - koma mam od grudnia i jak naraize zadnych problemow. Nawet zakupielm sobie do niego 1GB i ładnie smiga - ani razu jeszcze sie mi nie zawiesił.
Bateria celująca - 7\8\9 dni mi trzyma - a bardzo duzo rozmawiam i pstrykam zdjec - aparat wypasik
Do k\d750i nie wsadzisz softa z w810i - i te fony to nie to samo ! :]
Do k\d750i wsadzisz softa z w800i - bo to te same fony w innym opakowaniu :] - soft rozni sie TYLKO I WYŁĄCZNIE tym ze w w800i moze byc wlaczony tylko mp3player bez innych funkicji :] - czyli tak jak bymsmy mieli mp3playera :] - oczywiscie po wgraniu softa tego do k\d750i jest to samo :]
Ja bym brał N70 :] - choc slaba bateria :\
pozdro
i cegła i symbian (chyba) to największe wady
Witam
Ja rowniez mam problem z wybraniem komy. Szukam miej wiecej taniego ale funkcjonalnego… Cena nie gra roli, ale bez przesady…Wolalbym z dobrym aparatem (min 2.00mpx) i pojemna pamiecia. Waham sie miedzy SE K750i, nie wiem czy to dobry wybor. Ze na to ze duzo osob posiada takowa…Koma ma mi sluzyc przez najblizsze 2 lata. Jezeli ktos ma jakies inne sprawdzone propozycja to piszcie…
Ja polecam Nokie 6630 symbian,aparat cyfrowy 2.00mpx,MP3,bluetooth i wiele innych funkcji.