Jaki telefon?

może niehc się nikt nie zaciekawia jego telefonem za bardzo bo jeszcze mu zginie w niewyjaśnionych okolicznościach

Jeżeli ma to być telefon do dzwonienia i sms’owania, a nie do zabawy, to polecam Nokię 1600 i 3310. Klasyka. Także Siemens ME45 i A70.

slayaz5 na twoim miejscu brałbym k750i nówkę w era fun,na 2 lata kosztuja 500 złotych o ine mnie pamięć nie myli,masz gwarancję itd. zresztą wijdź na stronkę ery i zobacz

:arrow: http://era.pl/index.php?id=fun_promo&section=fun

Piszesz i masz:

Sagem My700X,

Bardzo dobry fon(sam go mam).

Muza jest od niego świetna a jeszcze bardziej jak się uruchomi muzę ze słuchawek :stuck_out_tongue: Aparat też jest dobry(Sagem to Sagem) itp.

Nie chcę wychwalać go więc piszę, że ma głupie menu Orange(bo taki mam), no ale jak gdzieś indziej kupisz niż w Orange np.:

• Avansie

Albo

• RTV MIX AGD

Tylko chyba tam jest ta biała obudowa ale na pewno będą te czarne :wink:

Najlepiej kup sobie MP3 jak cały czas będziesz słuchał muzyki. :stuck_out_tongue:

6233-polecam!

Jakbym widział to bym nie kupował SE k750i ze wzgeldu ze ma go tak duzo ludzi :? - a ja nie lubie jak ktos ma takiego samego fona jak ja 8) (u mnie w kl. mają 2 osoby prócz mnie tego fona) + duzo znajomych.

Dzoj w tym modleu juz jest poprawiony i nie ma sie czym martwic, chyba ze zeczywiscie nie dbasz o fona…

Podobno są duze problemy z przyciskiem migawki z aparatu - ale jak narazie u mnie sie sprawuje dobrze - koma mam od grudnia i jak naraize zadnych problemow. Nawet zakupielm sobie do niego 1GB i ładnie smiga - ani razu jeszcze sie mi nie zawiesił.

Bateria celująca - 7\8\9 dni mi trzyma :smiley: - a bardzo duzo rozmawiam i pstrykam zdjec - aparat wypasik :wink:

Do k\d750i nie wsadzisz softa z w810i - i te fony to nie to samo ! :]

Do k\d750i wsadzisz softa z w800i - bo to te same fony w innym opakowaniu :] - soft rozni sie TYLKO I WYŁĄCZNIE tym ze w w800i moze byc wlaczony tylko mp3player bez innych funkicji :] - czyli tak jak bymsmy mieli mp3playera :] - oczywiscie po wgraniu softa tego do k\d750i jest to samo :]

Ja bym brał N70 :] - choc slaba bateria :\

pozdro

i cegła i symbian (chyba) to największe wady

Witam

Ja rowniez mam problem z wybraniem komy. Szukam miej wiecej taniego ale funkcjonalnego… Cena nie gra roli, ale bez przesady…Wolalbym z dobrym aparatem (min 2.00mpx) i pojemna pamiecia. Waham sie miedzy SE K750i, nie wiem czy to dobry wybor. Ze na to ze duzo osob posiada takowa…Koma ma mi sluzyc przez najblizsze 2 lata. Jezeli ktos ma jakies inne sprawdzone propozycja to piszcie…

Ja polecam Nokie 6630 symbian,aparat cyfrowy 2.00mpx,MP3,bluetooth i wiele innych funkcji.