Piszcie jakich używacie oraz jakie zauważyliście, że podobają sie płci przeciwnej. Zaznaczam tutaj od razu , ze nie bardzo lubię słodkie zapachy i wolałbym cos co trzyma sie przynajmniej te kilka godzin.
Tylko Brutal działa na kobiety…
Żadne nie działają. Nie daj się zwieść reklamom w stylu efektu Axe itd Trzeba zwyczajnie zadbać o siebie, marka perfum nie ma żadnego znaczenia. Trzeba kupić coś w czym sami będziemy czuli się komfortowo.
“Zapomniałeś” napisać, więc chyba “problem” masz nadal…
Ile osób tyle gustów. Jedne lubią takie, inne coś innego. Nie ma złotego środka tak jak twierdzą reklamy. Natomiast jeśli uważasz że perfumy coś znaczą i ci w czymś pomogą to radzę zastanowić się nad sobą bo z takim podejściem kiepsko idzie się przez życie.
Gadasz głupoty, jak ja się wypsikam to moja zaraz reaguje tekstem typu “Kur*a jak to wali, nie możesz mniej tego psikać?”
Aż taki “rynsztok”, noooo “nieźle”…
Nie rynsztok, po prostu Fine Gold form men oddaje swój ładny zapach jak trochę wyparuje. Pierwszy “wdech” tej wody jest straszny
Osobiście ja, ani moja żona nie cierpimy perfum. Kojarzy mi to się z starym dziadem / babą. Trzeba się myć, a nie perfumować. Przy “bliższych spotkaniach” zdecydowanie preferuję naturalny zapach skóry (nie potu), zamiast jakichś sztucznych aromatów.
Najbardziej nienawidzę jak wypachni się ktoś z kim trzeba przebywać w tym samym pomieszczeniu. Wchodzi taki i wszyscy muszą go “wdychać”. Jak dla mnie to okropne i zupełnie bez uwzględniania potrzeb i preferencji innych osób. Jest to równie ordynarne, jak chodzenie publicznie z głośnikiem (ostatnio modne wśród młodzieży) lub palenie papierosów, tak że inni czują wydychany smród.
Jeśli chcesz coś co naprawdę zadziała na dziewczyny to kup sobie zapach z feromonami
Ale nie jakieś tanie g… które sprzedają po taniości na allegro ale coś porządnego w stylu pheromone essence, Love Desire czy chakra. Wypróbowałem feromony z ciekawości po rozstaniu z dziewczyną żeby zobaczyć czy to ogólnie działa czy nie.I jestem w sumie pod wrażeniem bo moim zdaniem ma to wpływ.Wiadomo, że dziewczyny nie zaczną się na Ciebie od razu rzucać jednak jeśli odpowiednio wiesz jak się z tym obchodzić to ich nastawienie będzie do Ciebie lepsze.
A najważniejsze to myć stopy i zmieniać codziennie skarpetki.
Brutal, Korsarz, Woda Brzozowa
Woda Brzozowa jest uniwersalna. Można się nią napachnić, a także napić.
Najlepszym zapachem, jest jego brak.
Bezwonność - misja niosiągalna.
Ja osobiście lubię markę C-THRU. Są niedrogie i mają ładne zapachy i przy tym nie są “ciężkie”, aż tak, żeby człowiek uciekał gdzie pieprz rośnie
Koci mocz w sprayu