Cześć,
Tak mnie @wasabi1084 zainspirował tematem i ciekaw jestem jakie macie audio na biurku… U mnie stoi Stanmore II jak się okazało - kiepski sprzęt.
Cześć,
Tak mnie @wasabi1084 zainspirował tematem i ciekaw jestem jakie macie audio na biurku… U mnie stoi Stanmore II jak się okazało - kiepski sprzęt.
@miiio U mnie PC podpięty poprzez S/PDIF do amplitunera Yamaha R-N800A, a do niego Tonsil Altus 300.
Ale za to ładnie wygląda. Komponuje się z mielonym kotletem jak nic innego. On jest kiepski, jak na tę cenę, a nie w ogóle, gra tak, jak to takie samograje mają w zwyczaju. W tej cenie mam np. w siłowni końcówkę mocy jakąś niemiecką, przedpotopową stereo, kolumny podłogowe Technics i to gra, a kosztuje pewnie podobnie.
Z drugiej strony, można kupić dwie plastikowe koszulki, np. jakieś barachło Adidasa za kilka stówek, i taką samą bez marki za kilkadziesiąt zł. Firmy każą sobie płacić za markę, to nie PC gdzie łatwo porównać parametry.
Oj ciekawy jestem jak ten zestaw z Klipsch R-50M na ładnych podstawkach by grał z tymi wzmacniaczami Fosi Audio TB10D, Fosi Audio BT20A Pro i czy wydaje też jakieś dźwięki przy parowaniu itp. bo mnie uwiodłeś tym zestawem.
Ps. I mnie denerwuje ta prostota i uniwersalność nie mniej to mocne i przyjemne brzmienie.
Jest tyle tych wersji chińskich, że najlepiej zapytać sprzedawcy. Nie wiem czy wydaje dźwięki, nie zwracałam uwagi, jak miałem w łapach, a miałem tych wynalazków różnych tyle, że naprawdę bym zgadywał. Poszukaj, jest pewnie na YT test jakiś.
Zresztą jak tylko o dźwięk parowania chodzi, to po prostu podepnij jakiś cichy adapter BT do stanmore (nie wiem jak 2 ale do jedynki spiralny przewód dali nawet, ze złotymi wtykami ) pod gniazdo AUX i po zawodach.
Od 20 lat… CREATIVE INSPIRE P5800 5.1
Brak planów zakupów, nawet jak zdechną to naprawię.
Philips BTB7150 robi u mnie jako audio komputerowe.
A powie mi ktoś jak dodać spectrum nawet takie najprostsze jak ma foobar do odtwarzanej muzyki z music.youtube? Są jakieś wtyczki czy coś w podobie…