Pochwalcie się tutaj
Ja masę pierdułek
Kiedy to było
Sam nie chcesz powiedzieć a pytasz innych o jakby nie patrzeć bardzo prywatne sprawy?
Każdy może napisać że dostał masę pierdułek ale zapewne nie o to chodziło w pytaniu.
Gdyby jeszcze autor pytania sam napisał co konkretnie dostał może i miałoby to jakiś sens. W tym przypadku-> Kosz.
@Frog Temat przywróciłem, bo nie ma powodu do jego usunięcia. Po co jest dział OFF TOPIC?
Wyzyskiwanie prywatnych danych to brak powodu? Zamiarem autora nie jest dyskusja (porównanie) skoro nie podzielił się swoimi prezentami. O ile wartość takich danych to zapewne kwestia wychowania tak sama postawa autora jest nie na miejscu nawet jak na dyskusje nie związaną z IT.
W Internetach można pisać wszystko o sobie i dzielić się czymkolwiek na swój temat (patrz fejsbug - pisownia celowa). To co inni odpowiedzą w wątku to ich sprawa. Podkreślasz prywatne dane, tylko nikt nie pyta o pesel czy numer dowodu Litości…
Rozumiem że ostatnimi czasy regulamin jest luźny jak tylko może być ale to nie jest powód żeby z forum zrobić właśnie fejsbuga czy innego ustrojstwo. Poza tym, prywatne a wrażliwe dane to wielka różnica. Nie mniej, twoja wola. Moje zdanie już zostało zapisane na serwerze dla potomnych.
Wymiana poglądów to podstawa
Ja uważam, że @FadeMind pije herbatę na wodzie po pierogach i śpi w skarpetach.
Pisałem o sobie, bo ja tak uważam.
Ja też mase pierdułek, mieszkanie, samochód, odtwarzacz vhs, discman
Biednie… kolarzówki nie dostałeś
nie musisz mnie dołować tym że biednie, bo to sam wiem! dlatego z rodzicami już w ogóle nie gadam.
od jakiegoś czasu mnie zastanawia, po co ludzie zadają takie pytania? w internecie! i nawet pomijając neta, po co, ktoś ma o to pytać? idziesz do znajomych i pytasz ich co dostałeś na 18 urodziny? i czemu 18, a nie np. 43?
Nie wiesz co to znaczy bieda - u mnie było tak biednie, że na moją 18-stkę to ja rodzicom dawałem prezent.
To Ty chyba nie wiesz, co to 18-nastka, bo ja w swoją osiemnastkę, miałem dwadzieścia lat!!
To i tak na bogato, bo ja swojej osiemnastki nie dożyłem.
Ale przeżyłeś? Chyba wiem co masz na myśli, kiedyś szedłem do biedronki i tam był taki Paweł…
ale wróćmy do tematu, bo jeszcze ktoś go usunie
Temat został przywrócony gdyż nie ma powodu do jego usunięcia.
Teraz nie ma a wcześniej wysłałeś temat do kosza ? Weź się zastanów człowieku