Jakiego antywirusa używacie? Ankietka :) 23.10.2009 r

Ja na swoim Kompie mam KIS 2010 z którego jestem bardzo zadowolony. U dzieci zainstalowałem Avirę free :smiley: ,polecam wszystkim bardzo dobry anty virus.

Ja teraz na 7 Ultimate mam ESET Smart Security 4 z licencją do lutego :slight_smile:

avast!

Ile ludzi ma Avasta szok :smiley:

Avast idzie w górę :stuck_out_tongue:

A eset i avira 3 i 4 :slight_smile:

Nom ciekawe ciekawe:D Eset strasznie w górę poszedł ostatnio :slight_smile:

Ja używam NIS’a 2010. Myślałem że będzie miał więcej użytkowników. (Czyżby po wygaśnięciu licencji szykowała się zmiana… :smiley: )

Żadnego :slight_smile:

Pozdrawiam!

A NIS 2010 na dużo więcej obciąża kompa od avasta? Czy jest szybki i skuteczny? Czy ma dobrego w sobie firewalla? I czy jest po PL??

Najważniejsze aby mało obciążał kompa bo nie mam dobrego

Hoho Eset już ma tyle co Kaspersky :smiley:

@up: No ale avast dalej górą!

Kaspersky 10 Zawsze i wszedzie

Nie ma lepszych :smiley: :smiley: :smiley:

Zmieniłem na NIS 2010 i???

Szok O.o Jest tak lekki że aż mnie zadziwił!!

Zawsze znajdzie się ktoś kto zaprzeczy tak sformułowanej opinii.

Ty tak twierdzisz i jest to tylko Twoja opinia, ewentualnie kilka osób może się pod tym dodatkowo podpisać.

Avira mi pasuje nie potrzebuje nic więcej :stuck_out_tongue:

Hehe jeśli wyjdzie 2011 czyli za jakiś rok to zobaczymy jak to będzie :smiley: :slight_smile:

Ciekawe że F_Secure bez jednego głosu. Ktoś co chwilę zachwala go w wątkach działu Bezpieczeństwo a tu lipa.

Wychodzi na to że czołówkę stanowią programy darmowe oraz Kaspersky i eset. To że Norton trochę z tyłu potwierdzałoby moje przekonanie co do wcześniejszych jego wersji. Dopiero wersję 2009 używam nadzwyczaj długo, wcześniejsze były usuwane błyskawicznie ponieważ wyraźnie zniechęcały wyglądem i zasobożernością (mnie przynajmniej).

BullGuard? Faktycznie jest taki na dp.pl, o jego istnieniu dowiedziałem się dopiero z tej ankiety :slight_smile:

Wg jakiego klucza dobrałeś kolejność produktów?

Ja używam avasta.Według mnie jest najlepszy.Nie spowalnia komputera i jest łatwy w obsłudze :slight_smile:

Chodziło mu o to, że dlaczego akurat w takim szyku ułożyłeś antywirusy :slight_smile:

AAA :smiley: Hehe z pamięci brałem a jak już brakło pomysłów to na DP (dobreprogramy) powybierałem i wpisałem :stuck_out_tongue: