Ja na swoim Kompie mam KIS 2010 z którego jestem bardzo zadowolony. U dzieci zainstalowałem Avirę free ,polecam wszystkim bardzo dobry anty virus.
Ja teraz na 7 Ultimate mam ESET Smart Security 4 z licencją do lutego
avast!
Ile ludzi ma Avasta szok
Avast idzie w górę
A eset i avira 3 i 4
Nom ciekawe ciekawe:D Eset strasznie w górę poszedł ostatnio
Ja używam NIS’a 2010. Myślałem że będzie miał więcej użytkowników. (Czyżby po wygaśnięciu licencji szykowała się zmiana… )
Żadnego
Pozdrawiam!
A NIS 2010 na dużo więcej obciąża kompa od avasta? Czy jest szybki i skuteczny? Czy ma dobrego w sobie firewalla? I czy jest po PL??
Najważniejsze aby mało obciążał kompa bo nie mam dobrego
Hoho Eset już ma tyle co Kaspersky
@up: No ale avast dalej górą!
Kaspersky 10 Zawsze i wszedzie
Nie ma lepszych
Zmieniłem na NIS 2010 i???
Szok O.o Jest tak lekki że aż mnie zadziwił
Zawsze znajdzie się ktoś kto zaprzeczy tak sformułowanej opinii.
Ty tak twierdzisz i jest to tylko Twoja opinia, ewentualnie kilka osób może się pod tym dodatkowo podpisać.
Avira mi pasuje nie potrzebuje nic więcej
Hehe jeśli wyjdzie 2011 czyli za jakiś rok to zobaczymy jak to będzie
Ciekawe że F_Secure bez jednego głosu. Ktoś co chwilę zachwala go w wątkach działu Bezpieczeństwo a tu lipa.
Wychodzi na to że czołówkę stanowią programy darmowe oraz Kaspersky i eset. To że Norton trochę z tyłu potwierdzałoby moje przekonanie co do wcześniejszych jego wersji. Dopiero wersję 2009 używam nadzwyczaj długo, wcześniejsze były usuwane błyskawicznie ponieważ wyraźnie zniechęcały wyglądem i zasobożernością (mnie przynajmniej).
BullGuard? Faktycznie jest taki na dp.pl, o jego istnieniu dowiedziałem się dopiero z tej ankiety
Wg jakiego klucza dobrałeś kolejność produktów?
Ja używam avasta.Według mnie jest najlepszy.Nie spowalnia komputera i jest łatwy w obsłudze
Chodziło mu o to, że dlaczego akurat w takim szyku ułożyłeś antywirusy
AAA Hehe z pamięci brałem a jak już brakło pomysłów to na DP (dobreprogramy) powybierałem i wpisałem