stukot a instalowales sobie nowa osemke?
opera
Opera 10 alpha (ta z OperaTurbo), niestety, wysypałem ją Teraz Fx 3.0.8, czasem IE 8 (ten dla Polskiego Internetu), i Konqerora i Chrome. Nawet zdarzyło mi się używać Kamino, SeaMonkey, Linx czy IE4
Przeszedłem na Firefoxa 3.0.
firefox 3.0.8
Nie instalowałam ósemki. Czy internet explorer nie aktualizuje się do najnowszej wersji?
Korzystam z Opery, gdyż w mojej opinii jest to jedna z najlepszych przeglądarek internetowych na rynku, jeżeli nie najlepsza. Cenię ją sobie przede wszystkim za prostotę i szybkość działania.
adi22 ja Ci się sprawuje ten ie8? Znajomy mowil mi ze podobno ten akcelerator od allegro calkiem niezle potrafi czlowiekowi ograniczyc czas. Prawda to?
Ja używam Firefoxa chyba 3.0.8. Moim zdaniem jest najlepszy.W Explorerze nie chodziły mi pewne gry online itp. A na Mozilli śmiga wszystko. Z tego co widzę, to większość userów forum, używa Firefoxa.
Opera 10 Alpha, na telefonie Opera Mini 4.2. Obie sprawują się dobrze.
Jako iż na Operze nie działa pewna gra internetowa na Windowsie korzystam z SeaMonkey a na Ubuntu z Firefoxa 3.03 (chyba)
Zawsze używałam Firefoxa, potem na jakiś czas Opera, ale wyrzuciłam ją, bo się zawieszała. Teraz testuje Chrome. Co o niej myślicie? Chodzi szybciutko.
Z Operą były różne problemy na które nikt nie był w stanie mi pomóc więc zrezygnowałem. Używam teraz Firefoksa 2x, trójkę zepsuli, zamulacza zrobili strasznego.
Główną przeglądarką jest Firefox, ale Operę też mam zainstalowaną , IE też czasem się przydaje do testowania CSS.
Kiedyś używałem Opery, teraz używam Opere, a w przyszłości pewnie Opera
[quote name=]
Kiedyś używałem Opery, teraz używam Opere, a w przyszłości pewnie Opera
opera
Firefox +Adblock plus
Opera 10 + własny Adblock
Teraz moją domyślną przeglądarką jest Windows Internet Explorel 8- w końcu się zaaktualizował. Jak dla mnie to wogóle nie różni się od wersji poprzedniej- te same pluginy są kompatybilne z nowszą wersją. Oprócz Internet Explorela używam: firefoxa, flocka, k- meleona, maxtony (dwie wersje), operę i nieznany Gogo Explorel, niekompatybilny z fresh download.