Ja osobiście słucham muzyki: Brazylijskiej, Hiszpańskiej itp.
Zajefajne są
Ja osobiście słucham muzyki: Brazylijskiej, Hiszpańskiej itp.
Zajefajne są
Ja słucham takiej jak nie raz pisałem na forum :x
Słownictwo :x
:x za to moze byc ostrzeżenie
Hip-hop/rap
techno
dokladniej trance
Sorki już poprawiłem
Złączono Posta : 28.06.2006 (Sro) 23:27
Słucham też Hip-Hop, Techno, ale najbardziej lubie Brazylijską i Hiszpańską muze
HIP HOP TECHNO RAP
A i nieraz jakąś taneczną jak na dyskoteki przygotowywyujemy ale rzadko ją słucham.
A i dodam że rocka :x metalu :x itp nie cierpie hehe
A to peszek bo ja odwrotnie Pozdrawiam 8)
Ale co Hiszpańską i Brazylijską?Techno Brazylijkie?Hip hop Brazylijski?
To oznacza z jakiego kraju słuchasz muzyki :roll:
Ja słucham Hip-hop, rap, techno, i nie raz co mi się spodoba na VIVA lub MTV
No wiesz te Brazylijskie rytmy… itp. Nie no rap to nie jest
Ahhaaa… a ja nie ma co słuchac to może i Sido sie znajdzie
Podziwiam niektórych z was… jak można hip-hop i techno stawiać nad rockiem i metalem… To jest fizycznie niemożliwe :x
Znacie może jakąś piosenkę Metalliki poza “Nothing Else Matters”? albo cokolwiek Green Day, The Offspring, Evanescence czy Deep Purple?
Ja rzadko wychodze dalej niz poza styl Hip-Hop i Rap… No ewentualnie:
Reege, Raga, Regetoon, R’n’B, Root’s (czasem), no i “czarny” “Gansta RaP”…
Ja Hip-Hop,Rap,Techno,dance i na programach typu 4fan tv,viva,mtv tez lecą czasami fajne kawałki :mrgreen:
Oj różnej oj różnej
to 1
a 2 to głownie trancu (ATB ) Czasem jakieś inne kawałki - zależy co wpadnie w ucho.
A w stanach przygnębienia słucham HH
o gustach się nie dyskutuje 8)
Niestety większość ma już powykrzywiane uszy tym chłamem, ale nadzieja w tym że mimo wszystko jest to jakaś muzyka i przy odrobinie dobrego gustu dotrą do korzeni czyli np:
jak dla mnie dość kontrowersyjna opinia. Każdy lubi coś innego.
Nie moja wina, że nie lubię metalu, rocka itp. Owsze znam niektóre zaspoły i ich twórczość ale nie przepadam. I nie mam nic do nikogo że slucha sobie czegoś innego niż ja - słuchaj czego chcesz ale nie miej pretensji o moje gusta Dlatego to stwierdzenie
to mały brak tolerancji do odrębnych upodobań muzycznych
jeżeli to:
łups łups bęc bęc
wydobywającę się z subwofera przejeżdżającego auta nazywasz upodobaniami myzycznymi to pozostaje mi tylko wspólczuć 8)
natomiast mi osobiście nie podoba się - metal. Nie trawię i już. I co jestem przez to gorszy :?: inny :?: :roll:
Nikt nie mówi że jesteś gorszy, ale za parę albo paręnaście lat wspomnisz moje słowa, jak jadąc autem z przyjemnością posłuchasz starego dobrego rocka 8)
hiphop to nie muzyka. To kultura na któa skłąda sie grafiti, breakdance i RAP.
Osobiście głonie słucham RAPu, ale dobrego nie żande lerki Ale zdarzają się też inne gatunki
Dalsza kontynuacja tego tematu może skońćzyć się awanturą i prowokacjami (tak jest zawsze gdy mowa jest o mmuzyce, a wsyztsko przez to że ciężko jest być tolerancyjnym i otwartym na inne rodzjae muzyki ;] )
A ja jestem ciekaw, ile osób z tego forum nie potrafiłoby rozpoznać takich hitów muzyki klasycznej, jak np: “Finlandia” Sibeliusa, uwertura do Cyrulika sewilskiego Rossiniego, “Bolero” Ravela czy “Pstrąga” Schuberta… Jestem pewien, że spora liczba. Szczególnie wśród młodszej części.