Metal,Rock i troszkę P0P :mrgreen: .
Nie ograniczaj się do tego przypadku. Ja też moge powiedzieć, że mój kuzyn wziął mnie kiedyś z kolei na jakies disco gdzie koleś w w rytm muzyki techno trzepał głową – ale innego goscia — o ściane. I też waliło od niego piwskiem i potem na kilometr. Ten dreugi koles dostal niezły wpierdziel, a tego pierwszego oczy tęskniły za rozumem (taki buc z wyglądu). No to ja też podziekuje…
Hip-Hop lub Techno
Punkrock
Grunge
Rock
Hardocre
nu-metal
Hip hop(Kaliber 44,Public Enemy)
Pozdr.
Witam
I ja również dodam co ja słucham:
RAMMSTEIN
Oraz płyty blusowe, mojego kolegi, który ma zespół.
Pozdrawiam :!:
tech-house ostatnio sporo!
=================
Mr Bronkz - polecam!
Uplifting Trance ,Progressive Trance,electro ,ambient ,chill out ,czasem jakieś kawałki z lat 80tych
Różnie, Dance(np. East Clubbers-Sextasy) ale ostatnio jestem pod wrażeniem filmu Auta i kupiłem sobie Soundtrack, polecam
Różna stare przeboje lat 80-tych ,drum and bass,techno\house\hadr house\progresive trance\dance,rock,soundtracki z filmów i gier
HARD ROCK Hip-Hop Amerykański
/ /
LORDI 50Cent,The Game,Snoop Dogg
ja słucham hip-hopu ale zajefajne piosenki lecą też na VIVIE i na MTV
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KAŻDY MA INNY GUST
No wszystkiego (prócz Hip-Hopu i ala metalu
)
Ostatnio mam duże zamiłowanie do rocka i indie rocka.
Ciekawych przedstawicieli indie rocka jest coraz więcej i to jest wielki plus tego gatunku.
Bunio możesz podać jakieś tytuły?
Zmieniłem swoje upodobania, wszystko co wpada w uszy.
Hip hop i rap, mnie już zbrzydł…
Ciągle o tym samym, jakie to problemy, hasła przeciwko policji (ale nadal jestem przeciwko niej, i nie lubie jej), przekleństwa, ziomki itp. itd.
teraz mi się spodobała bardziej Natural Dred, Grupa Operacyjna co prawda hip hop ale nie taki jak każdy, taki smiechowy.
I clubowa muza.
deep purple? smoke on the water. The offspring? Why don’t you get a job.
rock i metal
To co leci w radiu. Lekki Rock i D’n’B.
Hip-Hop Amerykański oraz pop i trochę rocku