Jakiej słuchasz muzyki?

Metal,Rock i troszkę P0P :mrgreen: .

Nie ograniczaj się do tego przypadku. Ja też moge powiedzieć, że mój kuzyn wziął mnie kiedyś z kolei na jakies disco gdzie koleś w w rytm muzyki techno trzepał głową – ale innego goscia — o ściane. I też waliło od niego piwskiem i potem na kilometr. Ten dreugi koles dostal niezły wpierdziel, a tego pierwszego oczy tęskniły za rozumem (taki buc z wyglądu). No to ja też podziekuje…

Hip-Hop lub Techno

Punkrock

Grunge

Rock

Hardocre

nu-metal

Hip hop(Kaliber 44,Public Enemy)

Pozdr.

Witam

I ja również dodam co ja słucham:

RAMMSTEIN

Oraz płyty blusowe, mojego kolegi, który ma zespół.

Pozdrawiam :!: :wink:

tech-house ostatnio sporo!

=================

Mr Bronkz - polecam!

Uplifting Trance ,Progressive Trance,electro ,ambient ,chill out ,czasem jakieś kawałki z lat 80tych :stuck_out_tongue:

Różnie, Dance(np. East Clubbers-Sextasy) ale ostatnio jestem pod wrażeniem filmu Auta i kupiłem sobie Soundtrack, polecam :slight_smile:

Różna stare przeboje lat 80-tych ,drum and bass,techno\house\hadr house\progresive trance\dance,rock,soundtracki z filmów i gier

HARD ROCK Hip-Hop Amerykański

/ /

LORDI 50Cent,The Game,Snoop Dogg

ja słucham hip-hopu ale zajefajne piosenki lecą też na VIVIE i na MTV

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KAŻDY MA INNY GUST :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

No wszystkiego (prócz Hip-Hopu i ala metalu

)

Ostatnio mam duże zamiłowanie do rocka i indie rocka.

Ciekawych przedstawicieli indie rocka jest coraz więcej i to jest wielki plus tego gatunku. :slight_smile:

Bunio możesz podać jakieś tytuły?

hey

http://www.mojageneracja.pl/3350973/

Dobrej muzyki polecam posłuchać :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zmieniłem swoje upodobania, wszystko co wpada w uszy.

Hip hop i rap, mnie już zbrzydł…

Ciągle o tym samym, jakie to problemy, hasła przeciwko policji (ale nadal jestem przeciwko niej, i nie lubie jej), przekleństwa, ziomki itp. itd.

teraz mi się spodobała bardziej Natural Dred, Grupa Operacyjna co prawda hip hop ale nie taki jak każdy, taki smiechowy.

I clubowa muza.

deep purple? smoke on the water. The offspring? Why don’t you get a job.

rock i metal

To co leci w radiu. Lekki Rock i D’n’B.

Hip-Hop Amerykański oraz pop i trochę rocku