Ja osobiscie słucham Hip-Hopu trochę Disco się zdarza ale w zasadzie to Techno.
Ja gustuję głównie whip-hopie. Najbardziej lubię rap amerykański (50 CENT, DMX), ale polski tez jest spoko (PIH, Fenomen, Peja, Gural)
R&B, Rock, metalu nienawidzę, samo darcie i hałasy i latającye wszy. :? [zniesmaczony]
Widać, że nie słuchałeś metalu. Jesteś ograniczony, potrafisz tylko generalizować metal jako darcie, hałasy itp. Nie zapominaj, że metal ma mnóstwo odmian, w których NIEKONIECZNIE wokaliści się drą…
Życzę styczności w przyszłości z metalem i zmiany zdania.
Pozdrawiam
…
Są… są… np. gothic metal
Pewnie w twojej szkole są sami skejci skoro tak mówisz. Twój mózg został wyprawny przez ludzi, którzy od muzyki nie wymagają zbyt wiele i słuchają tego co wszyscy, żeby ich (z niewiadomych mi powodów) nie wyśmiano Być może kiedyś zrozumiesz co to Industrial, EBM, Dark-Wave, Electro-Gothic ilub Metal. A tymczasem pozostawiam cię w twej marnej egzystencji…
Oj uwierz, że słyszałem kuzyn normalnie kocha metal ma wszystkie odmiany wakacje mnie zamęczał, ufff
Gotyk też?? Nie wierzę
Bo jesteś od razu na nie. Ale to dobrze, że tak mało osób słucha takiej muzyki… Przy najmniej nie ulegnie ona skomercjalizowaniu i nie stanie się papką puszczaną non stop w ogólnopolskich rozgłośniach rdiowych.
Niestety parę kapel poszło na komercję i co raz więcej chce aby ich teledysk ukazał się na VIVA ;(
A propos VIVY. To pewnego czsu była to jedyna stacja muzyczna, gdzie puszczano mroczną muzyke. Do czasu, gdy zdjeli z anteny program Hell’s Kitchen
Może jakies kawalki fajne, ale zniesmaczyl mnie do tego kuzyn: TRzepał głową do góry w dół, a śmierdziało uhh, darł sie itp. to ja dziękuję. Sama nazwa wskazuje jaki typ muzyki.
Jason X czy przypadkiem nie chodzi ci o VIVA2 ??
Jajon - nie patrz się na kuzyna… tak samo jak ja się nie patrzę na tych wszystkich pseudo gothów, tzw… mrocznych 15 i 16 którzy ośmieszają całą kulturę
i to nie dotyczy tylko gotyku, również to ma odniesienie do pseudo metali (tzw… “tru gothci” i “tru metale”
)
Notka do moderatora -> to “tru” jest niestety konieczne
Nie. Program Hell’s Kitchen lecial w poniediałki o 23:00. Niestety szefostwo odkryło rzecz niebanalną i stwierdziło, że istnieją tylko dwa gtunki muzyki - HipHop i Techno po czym zdjęli program z anteny.
Nawet nie wiedziałam My wiemy swoje, oni swoje, a najzabawniejsze jest to, że każdy ma rację
Eech. Chodzi mi tylko o to, że jak stacja muzyczna może nazywać się stacją muzyczną skoro puszcza tyko 2 lub 3 gatunki muzyczne. Jeszcze kilka lat temu istniały programy tematyczne w MTV lub VIVIE, a teraz wszędzie to samo A dla tobie KahlanAmnell polecam portal darknation.pl + towarzyszące mu forum
Hmm… chyba mam tam konto bo kiedyś uczestniczyłam w tym forum i jeszcze chyba mam konto na gothic.pl
ale później nie miałam dostępu do internetu (w domu mam neta od około 2 m-cy
) więc to jakoś upadło…
No, ale oprócz telewizji są jeszcze radia internetowe - jedyny minus to brak teledysków ;]
W dzisiejszych czasach to jak bez ręki…
Niom… szczególnie wówczas, gdy studiuje się informatykę
Ale koniec offtopów, bo moderatorzy się wściekną a tego chciałabym uniknąć
To dziwne. Ze mną się tak ne dzieje. Sprawdź jeszcze czy twojemu kuzynowi nie świecą się oczy na czerwono i czy ie wydłużają mu się paznkocie jak włącza metal