Ja gdybym dostał coś do zachwalania to bym tak zrobił, ale powiedział kumplowi wady, ładnie opisał, a on z tego by zrobił “poprawkę” jako swój wpis na blogu
Wiadomo, że negatywy byłyby lepiej czytane.
Ja gdybym dostał coś do zachwalania to bym tak zrobił, ale powiedział kumplowi wady, ładnie opisał, a on z tego by zrobił “poprawkę” jako swój wpis na blogu
Wiadomo, że negatywy byłyby lepiej czytane.
bo sponsor coś dał i kazał napisać
Wyszło na to, że za marną forsę zaspamowali duże forum internetowe, bo to raz umowa z portalem, a drugi raz, że gnojowisko zrobili z forum i forum nic z tego nie będzie miało.
X-COM - Ależ te kupy, to skarby! Trzeba nawozić użytkowników!
Swoją drogą, ta akcja z konkursem jest na urągających warunkach monopolistycznych, zresztą praktyk nielegalnych.
Za co będą wisieli?
A za Ziobro, za ziobro…
Nie masz już żadnego umiaru, w tych swoich bredniach…
To już są po prostu czyste herezje, weź się człowieku ogarnij i zastanów co piszesz czasami. Dla ciebie to najlepiej by było jak by wszyscy zostali w tyle za technologią. W czym ty widzisz problem człowieku? Naprawdę przeszkadza ci Intel bo dał do konkursy procesory i5, a ty siedzi na core 2 duo i czujesz się lepszy i wypluwasz swoją złość nie mając kutemu najmniejszych powodów. Ogarnij się jesteś dorosłym człowiekiem więc myśl jak dorosły człowiek a nie czasami wychodzi z ciebie taki rozwydrzony bachor. Ja mam coś słabszego, nie mogę mieć na obecną chwile tego lepszego, to będę pisał głupoty byle wyszło na moje. Tak właśnie robisz człowieku.
Ciekawe. Włączyłem na zalogowanym nano adblocker i jeszcze blokuje kilkanaście rzeczy. Czy na pewno DP ma wyłączone elementy reklamowe dla aktywnych?
Reklam nie ma, ale skrypty statystyk nadal aktywne.
@anon72825314, dzięki za odpowiedź. @Tomekb, czy możecie też ukryć te słowa reklama? Bo w miejscu wyłączenia tego widnieje jeszcze słowo…
Ja bym zostawił napis, przynajmniej wiem co mnie czeka gdy przestanę być aktywnym userem