jestem tu od 2 miesięcy ale dziś się witam miałam tu kiedyś nick ale zapomniałam jaki i tylko raz coś pisałam xD zarejestrowałam się bo była potrzebna mi pomoc i została udzielona, ogólnie cieszę się to najlepsze forum komputerowe polskie na sieci Zazwyczaj znajduje się rozwiązanie dla problemu Tak po za tym sama słabo się znam na komputerach Lat mam 24 a moje zainteresowania to gry, manga, anime oraz ogólnoazjatyckie, muzyka- rock, electro, rap trochę trance i muzyka z azji
Elo
Cześć! Imię me Norbert. Dobre programy znam i odwiedzam masę lat, ale teraz jak forum zaczęło współpracować z Tapatalk, dopiero postanowiłem do was dołączyć, bo teraz jest dużo wygodniej
Siemka!
Mam na imię Rafał (znajomi mówią na mnie Rav, albo AV, XD)
Nick jak widać Montarowiec
Lubie Grać W Gry! czyli Battlefield 3(nie butterfiled jak to nie którzy piszą/mówią)
World Of Tanks, czasami pykne w MC z kolegami, ale to rzadko i zazwyczaj z modami Technicznymi/magicznym
i co tu jeszcze… Lubie rozkręcąć stare komputery/laptopy, jestem taki ciekawy co jest w środku
mam skype, TS, grałem jeszcze w Star Craft 2 ale zablokowali mi konto na battle net, ktoś próbował wbić mi na konto, wtedy mi zablokował a konto email mi usuneli… jednym słowem, jak to mój brat mówi, “afryka”
mój dom jest jak mini Zoo mam 10 kotów, 4 psy 2 szczurki, 38 rybek, nawet spełniające warunki do Zoo
znam sie troszke na komputer’ach ale i trak nie przewyższę “fachowców”
chociaż ostatnio jedengo pobiłem (nie biłem, byłem po prostu lepszy od niego )
lubie pomagać innym, lubie też jak ktoś mi pomaga
Dawno się zarejestrowałem, ale dopiero teraz znalazłem temat :P.
Jestem Piotrek, mam 17 lat i witam wszystkich bardzo serdzecznie.
Siemka!
Witam, Mam na imię Sebastian mam 15lat i pochodzę z okolic Wrocławia.
Interesuję sie piłką nożną. Jestem Nowym użytkownikiem Forum więc wypada się przywitać z ludźmi.
Pozdrawiam Risku17
Cześć mam na imie Tomek
Jestem tu na forum już kilka miesięcy , a teraz się przywitam.
Jestem tu na forum bo bardzo podoba mi się atmosfera tu i zaprojektowanie całego forum.
Wszystko jest we właściwym miejscu .
Witajcie! Mam na imię Szymon i jest tu nowy xD
Pozdrawiam gorąco wszytkich forumowiczów i forumowiczki!
cześć, roro z tej strony, a konkretnie to Tomek. szukając kilku informacji na temat mojego komputera trafiłem na to forum. niedługo będę kupował nowy sprzęt, więc może tutaj znajdę jakieś wskazówki jak go wybrać. pozdro
Witam serdecznie wszystkich.
Mam na imię Marcin (30 lat) i mieszkam w Łodzi. Oj długo długo zbierałem się z rejestracją na tym forum, no i wreszcie doszło to do skutku. Mam nadzieję że otrzymam pomoc na moje pytania i myślę że Ja będę mógł komuś z Was pomóc w jakiejś sprawie.
Pozdrawiam!
Tak sobie myślę, że jeszcze się nie witałem.
Mam na imię Natan, mam 18 lat i pochodzę z Poznania. Dopiero się uczę, ale także staram się pomóc na ile mogę. Łapię dość często kary od moderatorów - lubią mnie. Aktualnie na emigracji we Francji, aczkolwiek planuję powrót
Pozdrawiam
Cześć!
Jestem Bartosz, pochodzę z Warszawy. Aktualnie studiuję. Interesuję się różnymi rzeczami związanymi z administracją stron internetowych, a także sportem.
Ponadto, staram się promować patriotyzm gospodarczy.
Nie nie jestem nowym użytkownikiem ale po 3 latach jestem ponownie wcześniej była konsola teraz mam znów pc jakoś mi brakowało pc heh
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Cześć Eryku, nie eryku, rozważ zmianę branży, bo pozycjonowanie stron internetowych Ci nie idzie.
W 2021 roku pozycjonowanie i linkbuilding przez spamowanie na forach z nowych kont nie działa, co zaraz zobaczysz, gdy link stanie się tekstem, nie magicznym hiperłączem.
A niech tam nawet będzie sobie linkiem, bo linki wrzucane u nas nie są brane pod uwagę przez roboty wyszukiwarek i nie pozycjonują stron.
Do każdego linku doklejane są automatycznie (niewidoczne na samym forum) odpowiednie atrybuty np. „nofollow” czy „ugc”.
Od jakiegos czasu nofollow są tylko sygnałem, a sygnał to nie to samo, co zasada.
When nofollow was introduced, Google would not count any link marked this way as a signal to use within our search algorithms. This has now changed. All the link attributes—
sponsored
,ugc
, andnofollow
—are treated as hints about which links to consider or exclude within Search. We’ll use these hints—along with other signals—as a way to better understand how to appropriately analyze and use links within our systems. Evolving „nofollow” – new ways to identify the nature of links (google.com)
Witajcie,
Jestem, bo jestem.
W sumie jestem.