jestem tu od 2 miesięcy ale dziś się witam miałam tu kiedyś nick ale zapomniałam jaki i tylko raz coś pisałam xD zarejestrowałam się bo była potrzebna mi pomoc i została udzielona, ogólnie cieszę się to najlepsze forum komputerowe polskie na sieci Zazwyczaj znajduje się rozwiązanie dla problemu Tak po za tym sama słabo się znam na komputerach Lat mam 24 a moje zainteresowania to gry, manga, anime oraz ogólnoazjatyckie, muzyka- rock, electro, rap trochę trance i muzyka z azji
Cześć! Imię me Norbert. Dobre programy znam i odwiedzam masę lat, ale teraz jak forum zaczęło współpracować z Tapatalk, dopiero postanowiłem do was dołączyć, bo teraz jest dużo wygodniej
Mam na imię Rafał (znajomi mówią na mnie Rav, albo AV, XD)
Nick jak widać Montarowiec
Lubie Grać W Gry! czyli Battlefield 3(nie butterfiled jak to nie którzy piszą/mówią)
World Of Tanks, czasami pykne w MC z kolegami, ale to rzadko i zazwyczaj z modami Technicznymi/magicznym
i co tu jeszcze… Lubie rozkręcąć stare komputery/laptopy, jestem taki ciekawy co jest w środku
mam skype, TS, grałem jeszcze w Star Craft 2 ale zablokowali mi konto na battle net, ktoś próbował wbić mi na konto, wtedy mi zablokował a konto email mi usuneli… jednym słowem, jak to mój brat mówi, “afryka”
mój dom jest jak mini Zoo mam 10 kotów, 4 psy 2 szczurki, 38 rybek, nawet spełniające warunki do Zoo
znam sie troszke na komputer’ach ale i trak nie przewyższę “fachowców”
chociaż ostatnio jedengo pobiłem (nie biłem, byłem po prostu lepszy od niego )
cześć, roro z tej strony, a konkretnie to Tomek. szukając kilku informacji na temat mojego komputera trafiłem na to forum. niedługo będę kupował nowy sprzęt, więc może tutaj znajdę jakieś wskazówki jak go wybrać. pozdro
Mam na imię Marcin (30 lat) i mieszkam w Łodzi. Oj długo długo zbierałem się z rejestracją na tym forum, no i wreszcie doszło to do skutku. Mam nadzieję że otrzymam pomoc na moje pytania i myślę że Ja będę mógł komuś z Was pomóc w jakiejś sprawie.
Mam na imię Natan, mam 18 lat i pochodzę z Poznania. Dopiero się uczę, ale także staram się pomóc na ile mogę. Łapię dość często kary od moderatorów - lubią mnie. Aktualnie na emigracji we Francji, aczkolwiek planuję powrót