Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Siemako, może i mineło te 1,5 miesiąca od mojej rejestracjii, ale zapomniałem się wam przedstawić.

A więc nazywam się Dawid mam 20 lat (niedawno skończone) ogólnie na forum spotkałem się bo zainsteresowałem się sprzętem komputerowym.

Lubię pomagać, więc piszcie jeżeli macie z czymś problem.

Jestem dla was otwarty.

Gram też w gry (baaardzo dużo) ogólnie sieciowe RPG i SP.

Hello wszystkim!

Witam! Strona dobreprogramy.pl jest mega! Cieszę się że dołączyłem do forum!

Witam wszystkich użytkowników forum

Pozdrawiam wszystkich :slight_smile:

Witam. Jestem AdamKot34 i interesuję się nowymi technologiami.

Witam WAS wszystkich :slight_smile:

Witam was Kochani:D

jestem tu od 2 miesięcy ale dziś się witam :slight_smile: miałam tu kiedyś nick ale zapomniałam jaki i tylko raz coś pisałam xD zarejestrowałam się bo była potrzebna mi pomoc i została udzielona, ogólnie cieszę się to najlepsze forum komputerowe polskie na sieci :stuck_out_tongue: Zazwyczaj znajduje się rozwiązanie dla problemu :smiley: Tak po za tym sama słabo się znam na komputerach :stuck_out_tongue: Lat mam 24 a moje zainteresowania to gry, manga, anime oraz ogólnoazjatyckie, muzyka- rock, electro, rap trochę trance i muzyka z azji :smiley:

Elo

Cześć! Imię me Norbert. Dobre programy znam i odwiedzam masę lat, ale teraz jak forum zaczęło współpracować z Tapatalk, dopiero postanowiłem do was dołączyć, bo teraz jest dużo wygodniej :slight_smile:

Siemka! 

Mam na imię Rafał (znajomi mówią na mnie Rav, albo AV, XD)

Nick jak widać Montarowiec

Lubie Grać W Gry! czyli Battlefield 3(nie butterfiled jak to nie którzy piszą/mówią)

World Of Tanks, czasami pykne w MC z kolegami, ale to rzadko i zazwyczaj z modami Technicznymi/magicznym

i co tu jeszcze… Lubie rozkręcąć stare komputery/laptopy, jestem taki ciekawy co jest w środku :smiley:

mam skype, TS, grałem jeszcze w Star Craft 2 ale zablokowali mi konto na battle net, ktoś próbował wbić mi na konto, wtedy mi zablokował a konto email mi usuneli… jednym słowem, jak to mój brat mówi, “afryka” 

mój dom jest jak mini Zoo mam 10 kotów, 4 psy 2 szczurki, 38 rybek, nawet spełniające warunki do Zoo :smiley:

znam sie troszke na komputer’ach ale i trak nie przewyższę “fachowców”

chociaż ostatnio jedengo pobiłem (nie biłem, byłem po prostu lepszy od niego :slight_smile: )

lubie pomagać innym, lubie też jak ktoś mi pomaga :slight_smile:

Dawno się zarejestrowałem, ale dopiero teraz znalazłem temat :P. 

Jestem Piotrek, mam 17 lat i witam wszystkich bardzo serdzecznie.

Siemka!

Witam, Mam na imię Sebastian mam 15lat i pochodzę z okolic Wrocławia.

Interesuję sie piłką nożną. Jestem Nowym użytkownikiem Forum więc wypada się przywitać z ludźmi.

Pozdrawiam Risku17

Cześć mam na imie Tomek

Jestem tu na forum już kilka miesięcy , a teraz się przywitam.

Jestem tu na forum bo bardzo podoba mi się atmosfera tu i zaprojektowanie całego forum.

Wszystko jest we właściwym miejscu . :smiley:

Witajcie! Mam na imię Szymon i jest tu nowy xD

Pozdrawiam gorąco wszytkich forumowiczów i forumowiczki! :slight_smile:

cześć, roro z tej strony, a konkretnie to Tomek. szukając kilku informacji na temat mojego komputera trafiłem na to forum. niedługo będę kupował nowy sprzęt, więc może tutaj znajdę jakieś wskazówki jak go wybrać. pozdro :slight_smile:

Witam serdecznie wszystkich.

Mam na imię Marcin (30 lat) i mieszkam w Łodzi. Oj długo długo zbierałem się z rejestracją na tym forum, no i wreszcie doszło to do skutku. Mam nadzieję że otrzymam pomoc na moje pytania i myślę że Ja będę mógł komuś z Was pomóc w jakiejś sprawie. 

Pozdrawiam!

Tak sobie myślę, że jeszcze się nie witałem.

Mam na imię Natan, mam 18 lat i pochodzę z Poznania. Dopiero się uczę, ale także staram się pomóc na ile mogę. Łapię dość często kary od moderatorów - lubią mnie. Aktualnie na emigracji we Francji, aczkolwiek planuję powrót :slight_smile:

Pozdrawiam