siema jestem Artur mam 15 lat i jestem z pomorza
Witam Wszystkich Mam na imie Maria (nick: Lilu21) i mam 21 lat. Mieszkam w Łodzi. Komputerami zajmuje sie odkad pamietam czyli od malego hihii To co teraz robie moge nazwac spokojnie moja pasja. Zarazil mnie moj Tata, ktory jest informatykiem-programista. Po pewnym czasie zlapalm od niego bakcyla i tak juz zostalo. A jesli chodzi o zainteresowania to; kocham tanczyc, grac w siatkowka, baseball, jezdzic na rowerze, czytac ksiazki, ogladac dobre filmy i sluchac muzyki, zwlaszcza jazz’u. A jesli chodzi o serwis dobreprogramy.pl to znalazlam Was przypadkiem; a pozniej czesto sledzialm na Waszej nowinki nt. programow lub wiadomosci ze swiata komputerow. A forum… potrzebowalam porady i ciekawostek o windowsie i … tak mi spodobalo ze chyba zostane tu przez dluzszy czas. Pozdrawiam Wszystkich komputero-maniakowo oraz tych co dopiero odkrywaja i zdobywaja wiedze na temat tego cudenka jakim jest komputer. Buziaczki ***
witam jestem Kamil nick axelvip mam 16 lat i interesuje sie komputerami od kad dostalem pierwszego kompa
Hey. Jestem Krzysztof i mam 14 lat, interesuje się sportem i informatyką.
Witam
Nazywam się Bogumił, mam prawiem 13 lat, mieszkam w Uchaniach.
Michał jestem
Komputerami interesuje się od zawsze ;]
Programuję trochę w Pascalu i Object Pascalu.
Mieszkam niedaleko Poznania.
Hey
Mam na imię Kamil interesuje się muzyka komuterami a zwłaszcza motoryzacja.
Pozdrawiam.
witam
Nick: eMKa (od Mała Kasia).
Imię: jak się po powyższym domyślić można - Kasia.
Lat: 19 czy coś koło tego.
Yo jestem Adrian mam 13 lat i uwaga ze Śląska
Komputerami interesuje sie od najmłodszych lat
Programuje troche w Php i Html’u.
Witam mam na imie Miłosz ksywka borsuk/suchy lat 26
Swoją zabaw z kompem zacząłem wieki temu jeszcze na ZX spectrum panie świeć nad jego duszą (łezka w oku) a skończyłem na
Pentium 1 75 :lol: teraz wracam i staram sobie przypomniec co mnie tak w tym pociągało :twisted: ,Dlatego ciesze cie że znalazłem to forum
Pozdrawiam wszystkich
Witam
Mam na imie Bartek (bercio) mam 16 lat i lubie wszystko co związane z kompami :lol: Pozdro
ELO ELO WITA WAS ZIPERRRO!!
Witam jesten nowy mam na imie Daniel. :lol:
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników. Miłych wakacji ^^’
Zmień wielkość grafiki w podpiscie, zobacz na regulamin jaką dopuszcza
Pozdrawiam Gutek2222
Witam wszytskich jestem Łukasz, nick Pozdi. Mam nadzieje że to forum bedzie tak wypasione jak i stronka dobreprogramy!!
Witam.
Witam! Mam na imię Szymon. Mam 15 lat. Interesuję się komputerami i telefonią komórkową.
Witam wszystkich! Nazywam się Mateusz i mieszkam w Tychach. Interesuję sie ogólnie komputerami (a najbardziej grami, grafiką). Nie lubię błędów ortograficznych Mam 14 lat.
Witam!
Przeglądam to forum od dawna, dopiero teraz zarejestrowałem się
Interesuje się, jak napisane w profilu, komputerami, programowaniem, grafiką oraz sportem.
Pozdrowienia
witam
aVe SHATAN :twisted:
666