Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Jestem tutaj nówka, więc wypadałoby sie przedstawić

Nazywam sie Aga i mam zamiar kandydowac na premiera(licze na wasze poparcie). Poza tym nie mam na nic czasu…non stop słucham cudownego clubing-u

Pokłony :stuck_out_tongue:

Czesc sory ze tak późno, jakos zebrac się było mi ciężko chyba, leniwy dziad zemnie

Jestem z Bydgoszczy mam ponad 3 dychy Farmuje na kilku Forach interesuje mnie książka SF i grafika i namiętnie gram w OG tu trafiłem przez ceniony przeze mnie portal. a mój „chory” :slight_smile: umysł podpowiada mi ze dowiem się tu co już zprawdziłem naprawde wielu ciekawych rzeczy :slight_smile: pozdrawiam

Siemka wszystkim :!: :!: :!:

Jade tropić lato :smiley: Jedzie ktoś ze mną??

Bambucza 8)

17 lat. Mateusz. Czesc :wink:

Witam wszystkich serdecznie :smiley:

Siemka :smiley: POZDRO for all

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW BARDZO CIEPLO :D:D :slight_smile:

Ja nie jestem nowym użytkownikiem, ale nie pamiętam abym się witał :roll: …

Więc witam was :mrgreen:

Hmm Ja też sie nie witałem no ale dobra :mrgreen:

Mam na imię Mateusz mam 19 lat , pochodzę z uzdrowiska Busko-Zdrój. Moje zainteresowania to : Wrestling (stąd ten NICK ) , kulturystyka , grami ,wcześniej NBA . komputery i nowinki z nimi związane.

Lubie grać w WoW na privie bo nie mam uż kasy na opłacanie konta to tyle odemnie, a znalazłem sie tutaj już dawno z jakieś 2 lata temu ale nie rejestrowałem sie dopiero teraz sie zdecydowałem :smiley:

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię darek i pochodzę z suwalszczyzny.

Pozdrawiam.

czesc wszystkim jestem marcin lubie sport,muzyke,komputery i humor

cześć jestem bartek

muj stary login to pikus_po

hej jestem paweł mam 17 lat mieszkam niedaleko gryfina w zachodniopomorskiem

hmmm… chyba jeszcze sie nie witałem… więc jestem Krzysiu z Dąbrowy, mówią do mnie kapsel a mój nick to neo512. Interesuje sie kompami i sportem. pozdro :mrgreen:

witam all :slight_smile:

Ja też sie nie witałem ale kulturka musi być :slight_smile: Wiec witam was serdecznie jestem Andrzej z … i no wlaśnie nie bede pisać bo to małe i nie warto :stuck_out_tongue: ale nie daleko Poznania :slight_smile:

właśnie sobie przypomniałem że się tu nie witałem :mrgreen: tak więc witam waćpanów :lol:

Witaj Myszak :rotfl:

Ja też się tu chyba nie witałem, więc Witam :stuck_out_tongue:

Ciekawe, ale jakoś umknął mi ten temat :mrgreen: Też WITAM :mrgreen: