Witam szerokie grono forumowiczów
Witam wszystkich serdecznie!! 8)
Świetne forum- i dlatego tu jestem
Pozdrawiam!
siema, juz mam jedna konto na forum ale postanowiłem zmienić nick na inny, jaki widźiecie dawny winxp_15
Witam!
Może nie jestem nowy na forum ale warto się z wami przywitać.
Imię: Dominik
Nazwisko:K.
Lubię:grać w gałe,siedzieć przy kompie,grać na playstation 2…
Kocham:piękne dziewczyny,legie,delte,marymont
Skąd ty jesteś?
Pochodze z Mokotowa miejsca gdzie wszyscy znają mnie bardzio z tego cieszę się :mrgreen:
Co u ciebie?
Jak to w życiu czyli ogólnie raz sie bywa dobrze albo bywa niefortunie.
PAMIĘTAJ JESTEM CHŁOPAKIEM
kwisnia-1990 vel winxp_15 jeżeli wyobrażasz sobie że Administracja forum nie bierze pod uwagę ostrzeżeń to się mylisz. Zmieniłeś konto bo na starym załapałeś dwa. Chciałeś zmiany nicka to poczekaj aż zejdą ci ostrzeżenia.
Dla informacji każdej następnej osoby która zrobi w ten sposób, zablokuje konta jesli znajdę duplikaty.
Witam serdecznie Wszytkich
Mam na imie Szymon, wiek 20lat, trafiłem na to forum tak poprostu nawet nie wiem jak
Interesuje sie grafika komputerową, “grzebaniem” w kompie, usiłowaniem uciszyc swojego “zwierza” ogólnie elktroniką i wieloma pokrewnymi rzeczmi. Myśle że moge pomóc jak i sam zasięgnąć rady
A więc do dzieła :mrgreen:
Pozdro All
Siemka mam na imie Mateusz.Zarejestrowałem sie na tym forum juz dawno ale dopiero teraz mam czas zeby w nim uczestniczyc. Pozdrawiam.
Witam!
Mowie na siebie looky (choc z lokami na glowie nie mam nic wspolnego) w realu mam na imie Grzesiek mieszkam w Rzeszowie lubie bawic sie w tworzenie grafiki i krotkometrazowych filmow. moja pasja oprocz komputerow jest fotografia
byc moze niektorzy znaja mnie z innych for wiec czesc wszystkim
PZDR!
Witam!
Jestem Mati i mieszkam w Policach koło Szczecina. Lubię grać na kompie, oglądać filmy i grać w piłke nożna/
Witam :lol:
Witam wszystkich mam na imię MARIUSZ DOSZEDŁEM DZIŚ.
Siema…mam 15 lat jestem DAVID
Witam, bardzo ciekawe forum wiele dobrych porad, duzo ciekawostek
Mysle ze spedze tutaj duzo czasu.
No więc jak przystało na forumowicza czas się przywitać :mrgreen:
Jestem Tomek, nie lubie się rozpisywać więc jeśli chcecie wiedzieć coś więcej piszcie poprostu na PW
Hello!
eMa`no :twisted:
SamSpam7 Wita i pozdrawia :x
City: Jastr0wie
Howgh Bakubaju wita Porzućcie wszeka nadzieję. From Lublin
Niech niebo nie spadnie Nam na głowę.
emano mam na imie Damian mam 15lat interesuje sie grafiką
Witam wszystkich;) Mam na imię Mateo, lat 13. Interesuje się webmasteringiem
Witam wszytkich 8) mam na imie tomek mam 19 lat intresuje się wszystkim po troszku :D/