Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

hello (:

Mam ma imie Marcin a nick to widać obok :stuck_out_tongue:

mam 15 lat i mieszkam w pewnej miejscowości na lubelszczyźnie.

wan DOBREJ muzyki, książkek, filmów, gier, …

jeśli cos wiecej to pisać do mnie

pozdro

czesc wszystkim mam 31 lat mieszkam na slasku

Cześć jestem ze wsi, ale lepszej muzyki niż ja to nikt nie słyszał.

Opowiedz o tym

witam :lol:

Paweł lat 30

Polkowice

Witam! Mam na imię Paweł :slight_smile:

…nie znam się :smiley: , ale to chyba nie jest problem, wszak szanowne grono moderatorów i zaawansowanych użytkowników przyjdzie mi z pomocą :slight_smile:

Jak duża część jestem tutaj, bo potrzebuję pomocy :slight_smile:

i mam nadzieję, że ją znajdę…

Mój następny post będzie dotyczył loga z HijackThis :slight_smile:

Ekspertów serdecznie zapraszam.

Witam wszystkich userów… jestem tu od dziś. :wink: Nazywam się Ola, to tak dla zasady.

Siema wszystkim

Mam na imię Andrzej, no i juz 20-stka wybiła na liczniku :slight_smile:

Pozdro for all :!:

jestem zbych z bohdanki jestem emerytowanym górnikiem, po strajakach solidfarnościowych zostałem postrzelony przez pałkarza i przeszedłem na emeryture, dobrze sie złożyło bo dostałem rente i jestem bohaterem narodowym polskim i amerykańckim poświęciełem się za kapitalizm

Zdraswujcie , ja toże sie nie witał , priwiet wsiem , mienia zawód - Michaił , ja żywu w miodusach , ja lublu AoE, i roz…ać wiry!

Witam

Jestem FooBaR Na imie mi Mateusz

Interesuje sie głownie Grafika… ostatnio zafascynowała mnie sztuka zwaną Pixel Art (avatar wykonany własno recznie) Mieszkam w Inowrocławiu mam 16 lat

No to ja też się przywitam:)

Już od jakiegoś czasu planowałam dołączyć do tego forum, ale w końcu zmusiły mnie do tego problemy z komputerem.

Pomyślałam, ze to fajny sposób na powiększenie swojej wiedzy na temat informatyki, którą mam zamiar w przyszłosci studiować.

Pozdrawiam.

Hejkos, mam na imię Marta i jestem nową “user” tego forum. Mój nick to martusiasky, interesuje się malarstwem, hm właściwie sztuką, a studiuję zupełnie coś innego----->geologię. :slight_smile: pozdrawiam wszystkich forumowiczów zatem i ide spać bo juz pózno:)

Witam.

Mam na imię Sebastian. Trafiłem tu zupełnie przypadkowo przegrzebując zasoby sieciowe w poszukiwaniu softu. Mam nadziej, że uda mi się tu znaleźć wiele ciekawych rzeczy oraz poszerzyć moją wiedzę.

Wszystkich witam bardzo serdecznie, na imie mam Zut i jestem z Katowic :o :o :o

Witam wszystkich serdecznie :slight_smile:

Nazywam się Piotrek

Interesuję się grafiką, grami komputerowymi i piłką nożną :slight_smile:

cześć mam na imie piotrek szukałem programu do słuchania radia i się akurat tu znalazłem i z tego co widze to tu trochę pobęde mieszkam w irlandii

pozdrawiam wszystkich i dzieki za już otrzymaną pomoc i za tą którą otrzymam apap

Wruciłem! :mrgreen: :mrgreen:

Witam jestem Tomek :slight_smile:

Fajne forum, chyba nikt tu nie jest na siłę

Pozdrawiam i dzięki za pomoc