hello (:
Mam ma imie Marcin a nick to widać obok
mam 15 lat i mieszkam w pewnej miejscowości na lubelszczyźnie.
wan DOBREJ muzyki, książkek, filmów, gier, …
jeśli cos wiecej to pisać do mnie
pozdro
hello (:
Mam ma imie Marcin a nick to widać obok
mam 15 lat i mieszkam w pewnej miejscowości na lubelszczyźnie.
wan DOBREJ muzyki, książkek, filmów, gier, …
jeśli cos wiecej to pisać do mnie
pozdro
czesc wszystkim mam 31 lat mieszkam na slasku
Cześć jestem ze wsi, ale lepszej muzyki niż ja to nikt nie słyszał.
Opowiedz o tym
witam :lol:
Paweł lat 30
Polkowice
Witam! Mam na imię Paweł
…nie znam się , ale to chyba nie jest problem, wszak szanowne grono moderatorów i zaawansowanych użytkowników przyjdzie mi z pomocą
Jak duża część jestem tutaj, bo potrzebuję pomocy
i mam nadzieję, że ją znajdę…
Mój następny post będzie dotyczył loga z HijackThis
Ekspertów serdecznie zapraszam.
Witam wszystkich userów… jestem tu od dziś. Nazywam się Ola, to tak dla zasady.
Siema wszystkim
Mam na imię Andrzej, no i juz 20-stka wybiła na liczniku
Pozdro for all :!:
jestem zbych z bohdanki jestem emerytowanym górnikiem, po strajakach solidfarnościowych zostałem postrzelony przez pałkarza i przeszedłem na emeryture, dobrze sie złożyło bo dostałem rente i jestem bohaterem narodowym polskim i amerykańckim poświęciełem się za kapitalizm
Zdraswujcie , ja toże sie nie witał , priwiet wsiem , mienia zawód - Michaił , ja żywu w miodusach , ja lublu AoE, i roz…ać wiry!
Witam
Jestem FooBaR Na imie mi Mateusz
Interesuje sie głownie Grafika… ostatnio zafascynowała mnie sztuka zwaną Pixel Art (avatar wykonany własno recznie) Mieszkam w Inowrocławiu mam 16 lat
No to ja też się przywitam:)
Już od jakiegoś czasu planowałam dołączyć do tego forum, ale w końcu zmusiły mnie do tego problemy z komputerem.
Pomyślałam, ze to fajny sposób na powiększenie swojej wiedzy na temat informatyki, którą mam zamiar w przyszłosci studiować.
Pozdrawiam.
Hejkos, mam na imię Marta i jestem nową “user” tego forum. Mój nick to martusiasky, interesuje się malarstwem, hm właściwie sztuką, a studiuję zupełnie coś innego----->geologię. pozdrawiam wszystkich forumowiczów zatem i ide spać bo juz pózno:)
Witam.
Mam na imię Sebastian. Trafiłem tu zupełnie przypadkowo przegrzebując zasoby sieciowe w poszukiwaniu softu. Mam nadziej, że uda mi się tu znaleźć wiele ciekawych rzeczy oraz poszerzyć moją wiedzę.
Wszystkich witam bardzo serdecznie, na imie mam Zut i jestem z Katowic :o :o :o
Witam wszystkich serdecznie
Nazywam się Piotrek
Interesuję się grafiką, grami komputerowymi i piłką nożną
cześć mam na imie piotrek szukałem programu do słuchania radia i się akurat tu znalazłem i z tego co widze to tu trochę pobęde mieszkam w irlandii
pozdrawiam wszystkich i dzieki za już otrzymaną pomoc i za tą którą otrzymam apap
Wruciłem! :mrgreen: :mrgreen:
Witam jestem Tomek
Fajne forum, chyba nikt tu nie jest na siłę
Pozdrawiam i dzięki za pomoc