Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Witam

Mam na imie Krzysztof, interesuje się komputerami, ładnymi samochodami i pięknymi kobietami :mrgreen:

Mam nadzieje że na dłużej zagoszcze na forum :slight_smile:

Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie!!

Mam na imię Piotr, mam 15 lat i mieszkam w Toruniu.

Jestem ‘‘człowiekiem sportu’’^__^, staram sie urozmaicać swój wolny czas jakimkolwiek sportem. Aktualnie trenuje Judo ale ze względu na moje predyspozycje pragnę sie przezucic na jakąś dziedzinę lekkoatletyczna(biegi).

Na trafiłem szukając programów do konwersacji i tak

CHCIAŁEM PODZIEKOWAC WSZYSTKIM URZYTKOWNIKOM TEGO FORUM PONIEWAZ JEST TU TYLE SWIETNYCH RZECZY ZE wystarczy tylko chwila i już mam problem z głowy.

Witam, nazywam się Adrian :slight_smile: . Mam 19 lat, mieszkam w Częstochowie. Interesuje się komputerami, muzyką (Rock, Techno, oraz wiele innych prócz Hip-Hopu i metalu). Oprócz tego interesuje się sportem: Piłką nożną, Snookerem, Lekkoatletyką. Archeologia też mnie interesuje :). Cóż mogę powiedzieć 8) Cieszę się że trafiłem na to forum :lol: Pozdrowienia dla wszystkich :smiley: Nawet dla moderatorów :mrgreen:

Helloł :slight_smile: Jestem Kuba i mam 17 lat, co się bede rozpisywał :slight_smile:

Pozdrawiam :mrgreen:

Witam wszystkich :slight_smile:

Jestem mam Artur pochodze z okolic Lublina.

Jestem fanem gier RPG na PC i Konsole, częsty winywacz wszelakich błędów na ekranie mojego monitora (lubie sprawdzać różne programy)

Pozdrawiam wszystkich :mrgreen:

jestem nowym trollem witam się :!: :!:

także nowym. Witam wszystkich. Jestem z małego miasteczka które nazywa sie Warszawa.

Witam

Imię:nie podam

Nazwisko:tym bardziej

Zainteresowania:Władca Pierścieni

Ulubiona marka:Mitsubishi

Ulubione książki:Władca Pierścieni - Drużyna Pierścienia, Dwie Wieże, Powrót Króla

Hobby:Zbieranie log(np.ATI,Microsoft), wypatrywanie błędów w filmach, poszukiwanie “dziwnych” aukcji na allegro

Witam wszystkich.

Marcin z tej strony :slight_smile:

Zainteresowania: trochę grafika komputerowa i gry, ale na pierwszym planie jest motoryzacja-moje hobby.

Czasem korzystam z pomocy na tym forum i postaram się również pomagać :slight_smile:

Pozdrawiam.

Mam na imie Artur,i wlasnie przed chwila sie zarejestrowalem :smiley: .Mam 37 lat i komputerami i internetem zainteresowalem sie rok temu,tak wiec jestem bardzo swierzutki w tym temacie :).Od tego tez czasu dobreprogramy sa moja ulubiona strona i duzo sie tu nauczylem.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje ze bedzie ok.

Cześćmam na imie dominik nick muj to robi933 mam 12 latek więcej nie moge wymyślić

Cześć!

Nazywam się Robert

Jak na razie krótko jestem na tym forum… Nie wiedziałem czy sięzarejestrować czy nie, wiecie - taki mały dylemat.

Jak na razie uczę się.

Moje zainteresowania to komputery (ale nie jest to moim nałogiem:) ), muzyka (techno, trance, house, itd / hip-hop),motoryzacja.

Mój model telefonu to: Sony Ericsson T610

Od niedawna…i to dosłownie, posiadam swoją stropnę…

Zapraszam na: http://www.************

PS: Nie spamuje… W razie czego wybaczcie…

====================

Skoro jesteś nowy, to przy rejestracji powinieneś przeczytać regulamin.

monczkin

Cześć i czołem!

Jestem Krzysiek

ksywa: paxer

mam 17 lat

interesuję się fotografią (cyfra i analog).

Na forum zaglądam od czasu do czasu, niedawno się zarejestrowałem

Pozdrawiam Wszystkich :slight_smile:

Siema!

Mam na imię Mateusz.

Mam 15 lat.

Interesuję się informatyką i matematyką.

Lubię słuchać muzyki.

Często jestem na tym forum.

Moje ulubione zajęcie to szukanie nowych, ciekawych programów.

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Cześć, witam wszystkich jestem Wirek9 (Andrzej), mieszkam w Busku interesuję się m.in pracą w Photoshopie :mrgreen:

No to witam i ja

Mam na imię Arek i mieszkam w Mińsku Maz.

Pozdrawiam i dziękuje za dotychczasową pomoc na forum.

witam

imię: Bartek

miasto: piła/poznań

zainteresowania: komputery, internet, sport, ksiazki, film, muzyka, polityka

:mrgreen:

witam was :shock: 8)

Phi x) A co tu dużo pisać? :wink:

Mam na imię Tomek i mieszkam w Zamościu (woj. Lubelskie)

Mam 16 lat a moje hobby to komputerki ( a jakże by inaczej :wink: ), Jazda na rowerze i granie w Enemy Territory…

Witam!

Imię: Marcin

Nick: grohol

Hobby: Sport muzyka i … nie wiem

Telefon: Siemensbenq c81