Jestem Gilberto, moje zainteresowania to tworzenie grafiki, zajmowanie się stronami internetowymi i oczywiście grami komputerowymi. To były moje zainteresowania związane z kompem a tak w ogole to SPORT. Jak kolega wyżej podał swój telefon to ja też podam Siemens C75
Nazywam się Daniel mam 18 lat, jestem nowym userem od dawna już wchodzę na dobreprogramy, więc postanowiłem pójść troche dalej i zarejstrować się na forum moje główne zainteresowania to fotografia, elektronika i komputery:) pozdrowienia dla wszystkich użytkowników
Witam:) Mam na imie Grzesiek i jestem tutaj nowy Niedawno skończyłem 19 lat i jestem z Wieliczki. Interesuje się sportem oraz muzyką i komputerami:) Witam wszystkich.
Mam na imię Michał, uczeszczam do jednych z technikow w Poznaniu, prawie 18 skonczone. Interesuję się motoryzacją w szczegonosci streetracing’em i DRIFTINGIEM. Forum czytam i przeglądam dosyc dlugo, lecz dopiero teraz mnie tknęło, zeby sie zalogować. Zaznaczam, że w komputerkach, sprzecie i innych elektronicznych pierdolach nie ejstem obcykany tak na fest ;p, więc się nie czepieaje w przyszlosci, aha i dodam czuję sie jak na przesluchaniu:lol:
Hej mam na imię piotrek mam prwie 14 skończone (czyli mam prawie 15) interesują mnie kompy i wszysko co z nimi związane czyli hardware logi z Hj itp. Nie nawidze szkoły. Jestem fanem forum dobreprogramy i jescze jednym (link w profilu) Pozdro