Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Cześć !!

Jestem Gilberto, moje zainteresowania to tworzenie grafiki, zajmowanie się stronami internetowymi i oczywiście grami komputerowymi. To były moje zainteresowania związane z kompem a tak w ogole to SPORT. Jak kolega wyżej podał swój telefon to ja też podam :slight_smile: Siemens C75

Cześć !!

Koleżanka powiedziała mi się przedstawić, właśnie to robię :tancze:

Siema!

My names is MuaMaster_PL (wiem że glupie ale gram w Silkroad i tam mam taki nick i jakoś zostało).

Lubie pływanie, rowery, motoryzacje i takie tam.

20 lat.

To chyba tyle.

Hej :* mam na imię Ola :smiley: mam 15 lat i lubie wszystko co dotyczy szkoły :D:D ksiązki i te sprawy

cze mam na imie Michał , iteresuje sie Muzyka …

nick : pochodzi z gry Silkroad :slight_smile: – attenzione —

i to wszystko na tyle 8)

Nazywam się Daniel mam 18 lat, jestem nowym userem od dawna już wchodzę na dobreprogramy, więc postanowiłem pójść troche dalej i zarejstrować się na forum :wink: moje główne zainteresowania to fotografia, elektronika i komputery:) pozdrowienia dla wszystkich użytkowników :slight_smile:

Witam. Mam na imię paweł, nick: pawel89, mam niecałe 18 lat i interesuje się piłką nozną i komputerami.

********************** <-zapraszam

Cześć. Mam na imię Sebastian :mrgreen: jestem świeżo upieczonym inżynierem po Politechnice Warszawskiej. Lat 25.

Witam wszystkich :piwo:

siema. jestem Maciek. mam 16 lat i jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego ;] ostatnio zanteresowała mnie grafika komputerowa. Nie znoszę DziEcI CzAtU!! ;D

Witam

Mam na imię Piotrek

ksywka: Spider_MK, spider tak już zs szkoły mi zostało a MK to to że jestem miłośnikiem kolei.

Mam 20 lat

mieszkam w Biszczy :), bardzo lubię podróżowac, interesuję się koleją a także historią II Wojny światowej

Pozdrawiam

Witam

Imię: Aleksandra

Ksywki: JolkaOlka, Olia666, DeadCanDance

Hobby: Muzyka

I to tyle :slight_smile:

Witam:) Mam na imie Grzesiek i jestem tutaj nowy :slight_smile: Niedawno skończyłem 19 lat i jestem z Wieliczki. Interesuje się sportem oraz muzyką i komputerami:) Witam wszystkich.

Wiajcie! Moje imię Kamil, muzyka, sport, filmy, gry komputerowe, programy. Prawie 20 lat, nick od fajnej grupy muzycznej…

mieszkam w Trójmieście mam 55 lat,jestem -młodym-inter .Uczę się bardzo podoba mi się tutaj,będę częstym gościem ,pozdrawiam wszystkich

Dzień Bobry! Wołają też na mnie Heniu. Pozdr

Witam

Mam na imię Michał, uczeszczam do jednych z technikow w Poznaniu, prawie 18 skonczone. Interesuję się motoryzacją w szczegonosci streetracing’em i DRIFTINGIEM. Forum czytam i przeglądam dosyc dlugo, lecz dopiero teraz mnie tknęło, zeby sie zalogować. Zaznaczam, że w komputerkach, sprzecie i innych elektronicznych pierdolach nie ejstem obcykany tak na fest ;p, więc się nie czepieaje w przyszlosci, aha i dodam czuję sie jak na przesluchaniu:lol:

Sory ale jakiś CH… to napisał z mojego konta

Hej mam na imię piotrek mam prwie 14 skończone (czyli mam prawie 15) interesują mnie kompy i wszysko co z nimi związane czyli hardware logi z Hj itp. Nie nawidze szkoły. Jestem fanem forum dobreprogramy i jescze jednym (link w profilu) Pozdro :stuck_out_tongue:

Witam.

Temat powitalny, czyli forum w dobrym stylu :ok:

Dobre czytam już długo, forum rzadziej, ale dziś dopiero logowanie.

Mam na imię Mateusz, 28 lat,

Pozdrawiam

Czes:) Mam naimie Justyna mam 14 lat lubie sie zajmowac komputerami i taki tam :stuck_out_tongue: