No to i czas na mnie… Juz trochę tu “siedzę”, forum czytam, ale sie nie przedstawiłam :lol: No więc: na imię mi Gośka, nick mój ma dosyc dziwne pochodzenie. Otóż jakies 1.5roku temu chciałam zacząć w gre Tibia, kolega przyszedł i założył mi konto, nie miałam pomysłu na nick i wymyślił Grogonia- i tak zostało.
Mam 14 lat, interesuje sie prawie wszystkim Lubie uprawiac sport (jazda na rolkach, rowerze, siatkówka, piłka nożna :mrgreen:, pływanie i inne też). Od niedawna (po przeczytaniu I tomu) jestem fanką książek z serii Harry Potter. Niby dziecinne, ale jest w nich coś, co mnie pociaga Z muzyki to lubie wszystkie typy, ale przeważa techno :lol: Co jeszcze…? Na przykład to, że bardzo lubie zwierzęta, jestem posiadaczką psa- doberman oraz chomika. Z przedmiotów szkolnych to lubie biologie. Interesuje sie również fotografią, grafiką (tworzenie np. w Gimpie). Napisałam dużo, może az za duzo, ale jesli ma ktoś jeszcze jakieś pytania- to walić śmiało. A i jeszcze jedno- pozdrowienia dla wszystkich userów
Cze wszystkim :). Mam: na imię Grzegorz, 15 lat na karku i mieszkam w małej miejscowości, której nazwę może lepiej przemilczę. Interesuję się internetem, grami na kompa, oraz grafiką (mam już trochę pracek w Photoshopie :P). To tyle o mnie, mam nadzieję że spędze tu trochę czasu.
witam mam na imie daniel jestem z opolskiego,dopiero dopadłem sie do netu :oops: i ucze sie wszystkiego na nowo :lol:pozdrawiam ,myśle że sie do czegos przydam
Witam all mam na imię Marta (co chyba widać po nicku :lol: ) hmm no mam 17 lat:) interesuje sie prawem i aktorstwem i chciałabym te pasje wiazac z moja przyszloscia:) no i nie wiem nie lubie pisac o sobie lol:P
Nazywam sie Marcin mieszkam w małej dziurze zabitej dechami (kiedyś stąd uciekne :P) Żagań sie zwie,mam prawie 19 lat,moje zainteresowania to sport,muzyka,film,gry na kompa i na konsole,Internet,stare samochody(Ford Mustang Fastback 1968 rządzi)spacery po Pradze(Czechy)i ogólnie turystyka.Nielubie chodzić do szkoły ale musze :).No i to tyle.Mysle ze pasuje?a i dodam jeszcze ze zapomniałem sie wcześniej przywitać
Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nieobecnych .Normalnie Jurek a ogólnie Tygrysiek. Mieszkam w Szczecinie, aktualnie za chlebem w Norwegii.Lat :x troche wiecej niz 50 :oops: . Chyba ewenement, ale na naukę nigdy nie za póżno. W razie męczących :twisted: pytań wybaczcie. Początki są zawsze trudne. :lol: