Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

No to i czas na mnie… Juz trochę tu “siedzę”, forum czytam, ale sie nie przedstawiłam :lol: No więc: na imię mi Gośka, nick mój ma dosyc dziwne pochodzenie. Otóż jakies 1.5roku temu chciałam zacząć w gre Tibia, kolega przyszedł i założył mi konto, nie miałam pomysłu na nick i wymyślił Grogonia- i tak zostało.

Mam 14 lat, interesuje sie prawie wszystkim :slight_smile: Lubie uprawiac sport (jazda na rolkach, rowerze, siatkówka, piłka nożna :mrgreen:, pływanie i inne też). Od niedawna (po przeczytaniu I tomu) jestem fanką książek z serii Harry Potter. Niby dziecinne, ale jest w nich coś, co mnie pociaga :slight_smile: Z muzyki to lubie wszystkie typy, ale przeważa techno :smiley: :lol: Co jeszcze…? Na przykład to, że bardzo lubie zwierzęta, jestem posiadaczką psa- doberman oraz chomika. Z przedmiotów szkolnych to lubie biologie. Interesuje sie również fotografią, grafiką (tworzenie np. w Gimpie). Napisałam dużo, może az za duzo, ale jesli ma ktoś jeszcze jakieś pytania- to walić śmiało. A i jeszcze jedno- pozdrowienia dla wszystkich userów :slight_smile:

Cze wszystkim :). Mam: na imię Grzegorz, 15 lat na karku i mieszkam w małej miejscowości, której nazwę może lepiej przemilczę. Interesuję się internetem, grami na kompa, oraz grafiką (mam już trochę pracek w Photoshopie :P). To tyle o mnie, mam nadzieję że spędze tu trochę czasu.

Szybko, krótko i na temat: Witam Kolektyw!!

Zawód - mam

Zainteresowania - tez mam

Pies/Kot - nie mam :smiley:

witam mam na imie daniel jestem z opolskiego,dopiero dopadłem sie do netu :oops: i ucze sie wszystkiego na nowo :lol:pozdrawiam ,myśle że sie do czegos przydam

:mrgreen: Elo!

Jestem : x

Nick :Youth

Pomimo, iż zalogowałem się dziś zdążyłem udzielić juz jednej rady

interesuje się komputerami trochę muzyką

:smiley:

Yo! Witam wszystkich, Grażka jestem, liczę sobie 23 wiosny :wink: . Jestem początkującą aptekarką, znaczy jeszcze studentką :-P.

Zawitałam tu z powodu drobnych nieporozumień z kompem… I już znalazłam parę ciekawych sugestii jak to zmienić.

Na temacie nie znam się zbyt dobrze i mam nadzieję znajdę tu odpowiedź na dręczące mnie problemy :-P.

To ja też się przywitam, a co mi tam :smiley:

Imię po nicku wiadome - Joanna. Mam nadzieję, że będzie nam się miło i dobrze współpracowało.

Pozdrowienia dla wszystkich! :slight_smile:

Siema!

MAm na imię Patryk.

Dobre forum :o :mrgreen:

Moje uszanowanie :wink:

Witam pięknie wszelkiej maści: adminów, op’ów, moderatorów etc etc. … oraz sól tegoż forum czyli szeregowych userów.

Wiek, zainteresowania, stan cywilny oraz inne popierdółki i tak nikogo nie obchodzą więc pominę.

Wołają mnie Piotrek.

witam, Paweł z Zielonej Góry

jestem na tym forum poniewaz wasza stronka jest jeda z najlepszych dot programów, super i pozdro

Złączono Posta : 11.11.2006 (Sob) 22:02

witam, Paweł przeciez jestem. na forum dzieki waszej stornce - jak do tej pory jedna z najlepszych na necie dot programow i kompow

wielkie pozdro

Witam!

Mam 15 lat i jestem z Tarnowa (małopolskie)

Moje imię to Kuba, nick to Gajerus albo Kuba G.

Interesuję się fotografią, Pda, Gsm i motoryzacją.

Mam nadzieję, że w tematach związanych z tymi zagadnieniami będę się pokazywał najczęściej.

Trafiłem tu…przypadkiem.

Pozdrawiam, Kuba

Witam all mam na imię Marta (co chyba widać po nicku :lol: ) hmm no mam 17 lat:) interesuje sie prawem i aktorstwem i chciałabym te pasje wiazac z moja przyszloscia:) no i nie wiem nie lubie pisac o sobie lol:P :slight_smile:

Na początku niewidziałem tego tematu!!

Wiatajcie!

Mam na imie Marcin, mój nick to c!3nsk!

Mam 15 lat :slight_smile:

Lubie majsterkowac przy komputerach, rozpracowywać gry lub programy.

Forum jest wporządku i myśle że tak zostanie :smiley: :smiley:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich! !!

No wiem, że jestem tu już od dłuższego czasu, ale co szkodzi się przywitać :wink:

Mam na imię Rafał, mój nick Rafik1993

Mam 13 lat :slight_smile:

Interesuję się informatyką, sportem i motoryzacją. Lubię jeździć na rowerze.

Z początku odwiedzałem tylko sam vortal, jednak z czasem zacząłem wchodzić również na forum, no i po krótkim czasie się zalogowałem :slight_smile:

Pozdrowionka dla wszystkich :mrgreen:

Po prostu Booba z Poznania. Bardzo ciekawa strona i forum.

Używam Windows XP SP 1 i Linuksa, Ubuntu Dapper Drake

Moje ulubione media playery to Foobar 2000 (Windows) i Amarok (Linux)

Ulubiona gra: Heavy Metal F.A.K.K. 2

Nazywam sie Marcin mieszkam w małej dziurze zabitej dechami (kiedyś stąd uciekne :P) Żagań sie zwie,mam prawie 19 lat,moje zainteresowania to sport,muzyka,film,gry na kompa i na konsole,Internet,stare samochody(Ford Mustang Fastback 1968 rządzi)spacery po Pradze(Czechy)i ogólnie turystyka.Nielubie chodzić do szkoły ale musze :).No i to tyle.Mysle ze pasuje?a i dodam jeszcze ze zapomniałem sie wcześniej przywitać

priviet. oglądam i czytam dp od 2 lat chyba, a zarejestrowałem się właśnie chyba. będę grzeczny. pozdrawiam ze Wschodu Polski.

Witam wszystkich :slight_smile:

zawsze jak mam problemy to do was zaglądam :P:P :stuck_out_tongue:

Złączono Posta : 23.11.2006 (Czw) 0:23

Acha…zapomniałabym: nie znam się na komputerach :roll: :roll: :roll:

serwus wszystkim :smiley:

Pozdrowienia dla wszystkich obecnych i nieobecnych :smiley: .Normalnie Jurek a ogólnie Tygrysiek. Mieszkam w Szczecinie, aktualnie za chlebem w Norwegii.Lat :x troche wiecej niz 50 :oops: . Chyba ewenement, ale na naukę nigdy nie za póżno. W razie męczących :twisted: pytań wybaczcie. Początki są zawsze trudne. :lol: