Witam!
Imię: Krzysiek
Nick: gowain
Lat: prawie 21
Zainteresowania: szeroko rozumiana informatyka (w szczególności tworzenie stron WWW i grafika)
Pozdrawiam
Witam!
Imię: Krzysiek
Nick: gowain
Lat: prawie 21
Zainteresowania: szeroko rozumiana informatyka (w szczególności tworzenie stron WWW i grafika)
Pozdrawiam
witam,
jestem z zielonej góry a wasze forum jest jednym z najlepszych o tematyce zwiazanej z komputerami, informatyką, netem
wielkie pozdro i szacunek
Mam na imię Hubert
Już istnieje troszkie czasu na forum ale dopiero dziś się przedstawiam
mam 20 lat i jestem z ostrołęki
Moje zainteresowania to kulturystyka i k1 co ze sobą sie nawet dobrze łączy
Na komputerach znam sie tyle ze wiem jak sie na forum zalogować i w sapera pograć ale czasem i formata trzeba zrobic
Od razu zaznaczam, ze jestem na tym forum juz od ponad poltora roku, ale nie mialem okazji sie przywitac, wiec czynie to teraz …
Mam na imie Darek,
mam 19 lat, i tyle samo mieszkam w miejscowosci w WLKP, o nazwie Koło … ,
W kregu moich zainteresowan znajduja sie komputery (ale na tym forum to nic oryginalnego ;P), ale to brzmi dosc ogolnie, wiec starajac sie to troszke rozbic, powiem, ze staram sie poszerzac swoja wiedze w zakresie programowania w C#, C++, PHP, sql; lubie tworzyc kolejne projekty stron WWW; lubie tez wiedziec jakie sa nowinki techniczne; no i jestem stalym bywalcem kilku for internetowych, na niektorych majac range moderatora …
I tak jeszcze w wielkim skrocie … lubie czytac ksiazki: King, Prachett, Tolkien, Sapkowski itp.; no i poimprezowa ze znajomkami na imprezkach kameralnych …
No i to tyle bo i tak juz dosc sie rozpisalem …
Trochę czasu tu jestem a się nie witałem, ale lepiej późno niż wcale.
Jestem Piotr, Mieszkam w Konstancinie-Jeziornie, w powiecie Piaseczyńskim, w województwie Mazowieckim.Mam dziesięć lat i chodzę do czwartej klasy.Lubię lekcje j.Polskiego, j.Niemieckiego, Matematyki, Historii i Przyrody, a nie lubię WF.To że nie lubię informatyki w szkole, nie znaczy że nie lubię komputerów.Czytam gazety i książki informatyczne.Jestem w trakcie nauki języka Pascal.Lubię czytać wszystkie książki prócz romansów, a najbardziej lubię książki Jeremy’ego Clarksona.Jestem chętny do rozmów przez Gadu-Gadu.
Dziś wpadłem na forum do Was i od razu się zarejestrowałem.
Mam na imię Mariusz, mieszkam w Szczecinie. Mam żone, córeczkę i TM4233 Pozdro dla wszystkich
W sieci ukrywam się pod nickiem Pioteer. Jako, że jestem już w miarę znany w sieci, kilka osób z tego forum może kojarzyć mój nick. Zarejestrowany i udzielający się na wielu forach, chętnie pomagający początkującym w dziedzinie informatyki która jest mi najbliższa czyli webmastering. Zainteresowania:
-muzyka:techno,hip-hop
-imprezy,dyskoteki, dziewczyny
-webmaster, webprogrammer
-php, html, xhtml, css, flash, mysql, java script
-sport:piłka nożna + to co mamy na w-fie
Mieszkaniec małej wsi na Podlasiu. Znany w swoim otoczeniu jako “spec” od spraw komputerowych, mimo że sam uważa że do “speca” mu bardzo wiele brakuje. Zawsze chętnie pomagający osobom stawiającym pierwsze kroki w dziedzinie webmasteringu bowiem teraz ja znalazłem się po drugiej stronie. Jestem wdzięczny osobom które mi pomagały i teraz ja pomagam innym w dązeniu do profesjonalizmu w tworzeniu serwisu internetowych, chociaż sam nim nie jestem. Ciągle nabywam nowe umiejętności doskonaląc swoją wiedzę.
"Lubiany przez kolegów i koleżanki. W szkole uchodzi za zwariowanego młodzieńca który zawsze dąży do osiągnięcia celu. Zwariowany, z poczuciem humoru nastolatek. " – cytat wypowiedzi znajomych
W sieci znany przede wszystkim ze swojej działalności na kilku stronach www. Jako że nie będe tu reklamował swoich witryn jeżeli komuś zależy na dokładniejszym poznaniu mojej osoby proszę o kontakt za pomocą gg lub maila.
Mam nadzieję, że i tutaj pomogę wielu osobom którzy oczekują na pomoc kogoś doświadczonego i w miarę znającego tematykę webmasteringu.
Witam wszystkich użytkowników, nie będę nic o sobie pisał, bo po co. Wspomnę tylko, że jeśli ktoś składa origami (tak jak i ja) to z chęcią zaklikam na gg ;).
pozdro wszystkim
Witam
Bede tu szukac jakiś informacji i także jak bede mogł pomagac w czyms
Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Marek, lat 36, zawód wiadomo Pozdrawiam…
Pierwszy post postanowiłem umieścić w tym temacie, chyba tak wypada
A wiec witam wszystkich.
Pozdrawiam,
Wojtek, uczeń LO.
średni jestem…
no…
DJ.MIK … Witam
Hej! To ja jestem leeNee. Lat 16, okolice Wa-wy. KOBIETA!
Pozdrawiam wszystkich piszących
No to Was zakasuję Moi Drodzy!
Witam Was wszystkich serdecznie!
Mam 54 latka,serce większe niż powinno być ,dlatego nie pracuję zawodowo,ale pracuję w moim ogrodzie - jest piękny.
Przygodę z komputerem od podstaw zaczęłam w czerwcu.
Jestem moderatorem na dwóch tematycznych forach,a teraz
zamarzyła mi własna strona o moich kolekcjach roslin.
Czy w moim wieku możliwe jest przyswojenie sobie wiedzy w takim zakresie by założyć własna stronę i administrować ją?
Wierzę,że przy Waszej pomocy uda mi się !
Proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Wszystkim przesyłam uściski - Krysta
Siema :mrgreen:
damian, 15lat , Krakow
pozdrawiam
A więc witam! Nazywam się Michał i interesuję się amerykańskim pro-wrestlingiem (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wrestling). Interesuję się również grafiką komputerową i webmasteringiem. Mam nadzieję, że pomożecie mi w różnych problemach technicznych . To tyle.
Witam!
od 6 lat :o :o :lol: :lol:
Innymi moimi zainteresowaniami to motoryzacja i sport a głownie siatkówka :lol: :lol: Jeśli macie jakieś pytania to napiszcie do mnie na gg!! :!: :!:
Pozdrawiam wszystkich dan667 :lol: :lol: :lol: :lol:
Siemka! Nazywam się Adam
mam 15 lat
Już troche na tym vortalu spędziłem czasu ale dopiero ostatnio odkryłem forum. pozdro!
Dobry wieczor wszystkom moderatorom
Mam 45 lat,dwoch doroslych synow,mieszkanie na utrzymaniu,mieszkam w Anglii a na imie mi jest Slawek, tak po prostu…ale to jeszcze nie koniec… teraz na luzie…tak, teraz , dzieki temu forum mysle, ze bede zyl na luzie-mlodzi i weseli ludzie, ktorzy sie w nim loguja dadza sobie ze mna rade, bo mam rowniez, ale od niedawna kompa wiec jestem swiezy a dzieki forum moze bede nie dlugo tanczacym z komputerem.
Licze na swietna zabawe i… nie tylko…pozdrawiam WAS…! ! ! :painting: