Ja też zapomniałem się przywitać a jestem tutaj tydzień :?
Bardzo miło byc tutaj z wami wszystkimi :?
Imie: Grzesiek Nazwisko: T.
Koledzy i koleżanki przezywają mnie “TyTa” niewiem dlaczego akurat tak ale pewnie ze strony nazwiska… mam ukończone 15latek…ostatni rok uczę sie w gimnazjum imienia Stanisława Sudoła w Dzikowcu…NAtomiast sam pochodzę z Lipnicy…Uczę się średnio miałem ostatnio w drógiej klasie gim średnią 4.5 Kocham siedzieć na kompie dniami i czasami nocami :mrgreen: z góry przepraszam za moje komentarze na forum…pozdro for all :mrgreen:
Witam Wszystkich, właśnie sie zarejstrowałem i chciałbym się przedstawić mam na imię Przemek (37 lat) i jestem z Poznania. To forum przeglądam sobie już od 7-8 miesięcy, i parę razy skorzystałem z zawartych tu porad. Pozdrawiam wszystkich szanownych forumowiczów.
Jeszcze się nie przywitałam, chociaż już jestem od jakiego czasu na forum:
Witajcie!!
Imię: Elena
Nazwisko:
Studiuję aktualnie na II roku informatyki Wcześniej ukończyłam Technikum Elektroniczne
Komputerami interesuję się od kiedy ukończyłam 4 latka i ojciec mnie zabierał na uczelnię i zamykał w sali pełnej komputerów (Displeje ) gdzie zamiast systemów był sam shell Interesuję się od dawna, ale moja znajomość dopiero powiększyła się ostatnio (jakiś rok temu)
Interesuję się: Programowaniem: C# + ADO.NET oraz ASP.NET oraz webmasteringiem -> PHP i MySQL oraz FLASH-em wraz z ActionScript
Ja też dołączyłem jakiś czas temu i dopiero tu zajrzałem (siedziałem ciągle na grach). Jeśli chodzi o kompy to raczej w tych sprawach słaby jestem. 14 lat, Wałbrzych. Marcin M. A to forum jest wypasione.
Forka , przykro mi, ale nie udało Ci się… :lol: Wybuchnąłem takim śmiechem, że się kumple z akademika na mnie wszyscy popatrzyli i pomyśleli, że zwariowałem Niemniej - witam na forum Nie chodzi tutaj o wiek, ale o zainteresowania - zwłaszcza owoce
witka wszytkim "starym’ userom…jak narazie bez avatarka i sygnatury ale lada dzien ogarne sie i wszytko bedzie na miejscu…pozdrawiam…
P.S
forum to odkrylem calkiem nie dawno…ale widze ze sporo bede sie mogl tu nauczyc i skorzystac z wielu ciekawych porad…a byc moze i ja sie do czegos przydam…
Jestem Marcin, mam 13 latek jak juz oggy napisal ja tez bede staral pisac sensowne posty. Ucze sie C++ i mam strone w HTML’u. Acha jeszcze sie ucze Java Script. Jak cos piszcie na PW. :-o
emm no i ten teges…imie me Ludwik nie no zartuje jam jest Mikolaj od roczku zamieszkuje wyspy brytyjskie w brudnym brzydkim miescie Slough wczesniej 16 pieknych lat zycia spedzilem w swoim dzinnym miescie Ciechanowie…interesuje sie muzyka muzyka glownie muzyka Metal Punk Blues Rock i Klasyka do tego lubie rysowac…w paincie o.O moej prace mozecie znalezc na digart.pl pod nickiem Thorgall… no i to by bylo tyle teraz wlasnie proobje przeniesc sie na linuxa wiec mam nadzieje ze znajde tutaj pomoc