Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Ja też zapomniałem się przywitać a jestem tutaj tydzień :?

Bardzo miło byc tutaj z wami wszystkimi :?

Imie: Grzesiek Nazwisko: T.

Koledzy i koleżanki przezywają mnie “TyTa” niewiem dlaczego akurat tak ale pewnie ze strony nazwiska… :slight_smile: mam ukończone 15latek…ostatni rok uczę sie w gimnazjum imienia Stanisława Sudoła w Dzikowcu…NAtomiast sam pochodzę z Lipnicy…Uczę się średnio miałem ostatnio w drógiej klasie gim średnią 4.5 Kocham siedzieć na kompie dniami i czasami nocami :mrgreen: :smiley: z góry przepraszam za moje komentarze na forum…pozdro for all :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :mrgreen: :smiley:

uuu ja to sie spuźniłem jak ze święconka na nowy rok.

ale dobra :wink:

Imie : Damian

Miasto: Zielona Góra

Koledzy i koleżanki przezywają mnie: nie przezywają;)

Kto mnie przezywa ten sam sie tak nazywa.

Co lubie?

Piłka nożna, grafika komputerowa, www, itd itp;):slight_smile:

nie lubie mowic o sobie wiec kończę:)

Pozdrawiam i wesołych świąt :twisted:

Cześć…

Jestem Czarek.

Mam 11 lat…

Lubię grać w piłke i siedzieć przed kompem. :smiley:

siema jestem krzysiek1992

mieszkam w sochaczewie

==================

Reklamę blogu to proszę gdzie indziej.

Monczkin.

Hola hola

Jestem nowym użytkownikiem.

Fakt że rejestracja była już jakiś czas temu ale dopiero dziś zajrzałem.

Jestem fanem U2.

Mam nadzieję że będzie się nam dobrze współpracowało na forum.

Witam Wszystkich, jeszcze się nie przywitałem…

Mam na imię Grzesiek, mieszkam na Śląsku.

Interesują mnie komputery, motoryzacja…

Pozdrawiam wszystkich :slight_smile: :slight_smile:

Witam Wszystkich, właśnie sie zarejstrowałem i chciałbym się przedstawić mam na imię Przemek (37 lat) i jestem z Poznania. To forum przeglądam sobie już od 7-8 miesięcy, i parę razy skorzystałem z zawartych tu porad. Pozdrawiam wszystkich szanownych forumowiczów. :slight_smile:

Siemka.

Nazywam się Rafał…Mieszkam niedaleko Radomska:)

Uczeszczam do szkoły gimnazjalnej :smiley:

Pozdrawiam Saint_GaiQ

czesc :slight_smile:

Jeszcze się nie przywitałam, chociaż już jestem od jakiego czasu na forum:

Witajcie!!

Imię: Elena

Nazwisko:

Studiuję aktualnie na II roku informatyki :slight_smile: Wcześniej ukończyłam Technikum Elektroniczne :slight_smile:

Komputerami interesuję się od kiedy ukończyłam 4 latka i ojciec mnie zabierał na uczelnię i zamykał w sali pełnej komputerów (Displeje :slight_smile: ) gdzie zamiast systemów był sam shell :wink: Interesuję się od dawna, ale moja znajomość dopiero powiększyła się ostatnio :slight_smile: (jakiś rok temu)

Interesuję się: Programowaniem: C# + ADO.NET oraz ASP.NET oraz webmasteringiem -> PHP i MySQL oraz FLASH-em wraz z ActionScript :wink:

Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów :slight_smile:

Ja też dołączyłem jakiś czas temu i dopiero tu zajrzałem (siedziałem ciągle na grach). Jeśli chodzi o kompy to raczej w tych sprawach słaby jestem. 14 lat, Wałbrzych. Marcin M. A to forum jest wypasione.

Właśnie przed chwilą się dołączyłam i mam Nadzieję Że nie będziecie się ze mnie śmiać…

Imię:Julia

Nick:Forka

Wiek:8 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zainteresowania:Zwierzęta i Owoce(a zwłaszcza komputery)

Magic Land

Forka , przykro mi, ale nie udało Ci się… :lol: Wybuchnąłem takim śmiechem, że się kumple z akademika na mnie wszyscy popatrzyli i pomyśleli, że zwariowałem :wink: Niemniej - witam na forum :slight_smile: Nie chodzi tutaj o wiek, ale o zainteresowania - zwłaszcza owoce :wink:

Witam, trochę późno ale lepiej późno niż w ogóle.

Więc…

Kama

Southampton (całkiem fajne miasto) :wink: a pochodzę z Legnicy gdzie spędziłam 17 lat mojego życia

Pieczarka

18, niedługo już 19… starzeję sie :wink:

robić zdjęcia i siedzieć przed kompem. Z infy i t p jestem laikiem, mam nadzieje że troche się dowiem dzieki temu forum.

Oprócz tego lubię fantasy i słuchac muzy bez ograniczeń.

Pozdrawiam :slight_smile:

Jestem Viper…

Mój nick powstał chyba stąd, że lubię Vipery i mam charakter żmiji… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Lubię grać w sieciówki i samochodówki…

Jestem moozykiem, gram na keyboardzie(YAMAHA DGX-200) i gitarze…

Bawię się w PHP HTML’u i to chyba byłoby na tyle…

Czesc jestem Bolo11 i jestem z miasta .Caluski dla forumowiczek.

witka wszytkim "starym’ userom…jak narazie bez avatarka i sygnatury ale lada dzien ogarne sie i wszytko bedzie na miejscu…pozdrawiam…

P.S

forum to odkrylem calkiem nie dawno…ale widze ze sporo bede sie mogl tu nauczyc i skorzystac z wielu ciekawych porad…a byc moze i ja sie do czegos przydam…

Witam wszytskich uzytkownikow na forum:)

jestem tu nowy ale dobreprogram.pl sie jest mi obce:)

Mam na imie Piotr i jestem z Poznania

Witam wszytskich jeszcze raz

pozdrawiam

SIemka!

Jestem Marcin, mam 13 latek jak juz oggy napisal ja tez bede staral pisac sensowne posty. Ucze sie C++ i mam strone w HTML’u. Acha jeszcze sie ucze Java Script. Jak cos piszcie na PW. :-o

emm no i ten teges…imie me Ludwik :stuck_out_tongue: nie no zartuje jam jest Mikolaj od roczku zamieszkuje wyspy brytyjskie w brudnym brzydkim miescie Slough wczesniej 16 pieknych lat zycia spedzilem w swoim dzinnym miescie Ciechanowie…interesuje sie muzyka muzyka glownie muzyka Metal Punk Blues Rock i Klasyka :smiley: do tego lubie rysowac…w paincie o.O moej prace mozecie znalezc na digart.pl pod nickiem Thorgall… no i to by bylo tyle teraz wlasnie proobje przeniesc sie na linuxa wiec mam nadzieje ze znajde tutaj pomoc :smiley: