siema! mam na imię Ania. interesuje sie muzyką!
pozdro dla wszystkich
siema! mam na imię Ania. interesuje sie muzyką!
pozdro dla wszystkich
elo! elo!
mam 16lat:D mam na imie Karol tanczyc nie lubię jestem tu bo chciałem zkomentowac jeden post no sie zarejestrowałem no i nawet sie troche dowiedziłem na temat mojego gratka hiehieihe:D
Pozdro!
Poniewczasie ten temat znalazłem, ale jak mawiają - lepiej późno…
Cześć wszystkim, mam na imię Daniel. Mieszkam w Krakowie. Uwielbiam bawić się różnymi programami na moim laptopie dlatego często korzystam z vortalu. Zarejestrowałem się na wypadek gdybym miał jakieś pytania :).
Siemka!
Mam na imię Maciek.
Mieszkam we wsi Otolice.
A na forum jestem hmmm…bo jestem
Witam Mam na imie Kuba Chałupke mam w wojaszówce (wieś na podkarpaciu ) Na forum jestem bo weszłem na dobreprogramy.pl czytałem posty i… postanowiłem tez pisać PoZdro
W sumie ja też jestem raczej nowy
Więc…
Nazywam się Artur, mieszkam w Bukownie, koło Olkusza, koło Krakowa
Na forum jestem, bo wg mnie to cudowne forum xD
PzD4All
no to ja też sie przedstawie
Marek :D:D
15
Mieszkam sobie w Lubinie (dolny slask) Trafilem na to forum…hmm chyba dlatego ze moj kolega ( Pax) włazi na to forum milion razy dziennie i sie zaraziłem, a moze to dlatego ze chcialem cos napisac? ee nie pamietam PoZdRo
JA też
Imie Karol
lat 10 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
siemano wszystkim niedawno zrekrutowałem się do tegoż forum
bo jakoś ostatnio je polubiłem
wyglądam tak jak na avatarze, pochodze z dolnegośląska z pięknej krainy pod samymi górami siem urodził, studiujem w Toronto czyt. toruń!
informatykę na umk, jestem dj’em raczej zawodowym ale ostatnio coraz mniej czasu na to co najbardziej lubie czyli muzykę :?
myślę że więcej się nie trza rozpisywać
pozdrawiam
Dopsz, zdjęcie już jest to przyszedł czas, żeby się oficjalnie przywitać
Olga jestem, miło mi zaprawdę Latek mam 19- nie będę niczyją babcią ani mamą, bo już taki tekst padł dzisiaj hihihi. Mieszkam w Wielkopolsce- od Poznania 50 km na północ tak dokładniej. Trafiłam tu dzięki mojemu chłopakowi. Mam nadzieję, że zagoszczę na dłuższej i wkręcę się, bo od września mam zamiar iść na informatykę. Dziękuję.
Witam serdecznie. Mam na imię Krzychu jestem z Pelplina. Mam 14 lat. Pozdrawiam wszystkich !
Hello !
Mam na imię Marcin.
Nick: Jak widać ^ MarcinBreak
Mam 13 lat.
Mieszkam w małej miejscowości pod Poznaniem - Czempiń
Pozdrawiam,
Marcin
Dzieńdobrywieczór!
Witam wszystkich serdecznie!
Przegapiłem ten temat, mea culpa, dlatego tak późno.
Mam na imię Grzegorz, 34 lata, jestem z Gorzowa Wielkopolskiego.
Awatarka jeszcze nie mam, bo zastanawiam się jaki pasuje do korkodyla żeby się nie mylił z krokodylem. :mrgreen: Propozycje mile widziane!
Forum - pierwsza klasa!
Siema! :papa2:
Mam na imie Tomek,29lat,na stale mieszkam w Luxie.
Na forum trafilem przypadkiem ale sie spodobalo i mam zamiar zostac. :lol:
Witam wszystkich!
Nazywam się Krystian, mam 14 lat i mieszkam na wsi (nie ma to jak czyste powietrze… :mrgreen: ). Interesuję się komputerami (bardziej fahowo: informatyką) i lubię wszystko, co z nimi związane.
Nick macie podany z lewej strony, więc nie ma sensu się wysilać i pisać go ponownie .
Pozdrawiam!
Czołem
czesc!Mam na imie Monika,lubie komputer i internet przy nich niema mowy o nudzie
witam
mam na imie Łukasz lat 18 :lol:
na forum trafilem jak moj komputer przestal mnie sluchac interesuje sie sprzetem komputerowym i piłką nożna co pokazuje mój avatar
Hala Madrid
hej,
jestem Ania,
mieszkam w Krakowie.
Studiuję dziennikarstwo, interesuję się fotografią i grafiką komputerową. Właśnie startuję z Vistą i szukam wsparcia na Forum.
Mój komputer:
ASUS Z53JC
Core 2Duo T5500 1,66Ghz
1024 RAM
GeForce 7300 128MB
hej mam na imie ania nic aankaa mam 18 lat i jestem poznania zalogowalam sie jakies 20minut temu na tej stronie znalazlam sie przypadkiem ale moszev przyznac ze jest bardzo ciekawa pozdrawiam wszystkich