Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

siema! mam na imię Ania. interesuje sie muzyką!

pozdro dla wszystkich

elo! elo!

mam 16lat:D mam na imie Karol :smiley: tanczyc nie lubię :stuck_out_tongue: jestem tu bo chciałem zkomentowac jeden post no sie zarejestrowałem no i nawet sie troche dowiedziłem na temat mojego gratka hiehieihe:D

Pozdro!

Poniewczasie ten temat znalazłem, ale jak mawiają - lepiej późno…

Cześć wszystkim, mam na imię Daniel. Mieszkam w Krakowie. Uwielbiam bawić się różnymi programami na moim laptopie dlatego często korzystam z vortalu. Zarejestrowałem się na wypadek gdybym miał jakieś pytania :).

Siemka!

Mam na imię Maciek.

Mieszkam we wsi Otolice.

A na forum jestem hmmm…bo jestem :stuck_out_tongue: :wink:

Witam :slight_smile: Mam na imie Kuba :wink: Chałupke mam w wojaszówce :wink: (wieś na podkarpaciu ) Na forum jestem bo weszłem na dobreprogramy.pl czytałem posty i… postanowiłem tez pisać PoZdro

W sumie ja też jestem raczej nowy :smiley:

Więc…

Nazywam się Artur, mieszkam w Bukownie, koło Olkusza, koło Krakowa :stuck_out_tongue:

Na forum jestem, bo wg mnie to cudowne forum xD

PzD4All

no to ja też sie przedstawie

Marek :D:D

15

Mieszkam sobie w Lubinie (dolny slask) Trafilem na to forum…hmm chyba dlatego ze moj kolega ( Pax) włazi na to forum milion razy dziennie i sie zaraziłem, a moze to dlatego ze chcialem cos napisac? ee nie pamietam :stuck_out_tongue: PoZdRo

JA też

Imie Karol

lat 10 :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

siemano wszystkim niedawno zrekrutowałem się do tegoż forum

bo jakoś ostatnio je polubiłem

wyglądam tak jak na avatarze, pochodze z dolnegośląska z pięknej krainy pod samymi górami siem urodził, studiujem w Toronto czyt. toruń!

informatykę na umk, jestem dj’em raczej zawodowym ale ostatnio coraz mniej czasu na to co najbardziej lubie czyli muzykę :?

myślę że więcej się nie trza rozpisywać

pozdrawiam

Dopsz, zdjęcie już jest to przyszedł czas, żeby się oficjalnie przywitać :wink:

Olga jestem, miło mi zaprawdę :wink: Latek mam 19- nie będę niczyją babcią ani mamą, bo już taki tekst padł dzisiaj hihihi. Mieszkam w Wielkopolsce- od Poznania 50 km na północ tak dokładniej. Trafiłam tu dzięki mojemu chłopakowi. Mam nadzieję, że zagoszczę na dłuższej i wkręcę się, bo od września mam zamiar iść na informatykę. Dziękuję. :wink:

Witam serdecznie. Mam na imię Krzychu jestem z Pelplina. Mam 14 lat. Pozdrawiam wszystkich ! :smiley:

Hello ! :slight_smile:

Mam na imię Marcin.

Nick: Jak widać ^ MarcinBreak

Mam 13 lat.

Mieszkam w małej miejscowości pod Poznaniem - Czempiń :slight_smile:

Pozdrawiam,

Marcin :slight_smile:

Dzieńdobrywieczór! :smiley:

Witam wszystkich serdecznie!

Przegapiłem ten temat, mea culpa, dlatego tak późno.

Mam na imię Grzegorz, 34 lata, jestem z Gorzowa Wielkopolskiego.

Awatarka jeszcze nie mam, bo zastanawiam się jaki pasuje do korkodyla żeby się nie mylił z krokodylem. :mrgreen: Propozycje mile widziane! !!

Forum - pierwsza klasa! !!

Siema! :papa2:

Mam na imie Tomek,29lat,na stale mieszkam w Luxie.

Na forum trafilem przypadkiem ale sie spodobalo i mam zamiar zostac. :lol:

Witam wszystkich!

Nazywam się Krystian, mam 14 lat i mieszkam na wsi (nie ma to jak czyste powietrze… :mrgreen: ). Interesuję się komputerami (bardziej fahowo: informatyką) i lubię wszystko, co z nimi związane.

Nick macie podany z lewej strony, więc nie ma sensu się wysilać i pisać go ponownie :smiley: .

Pozdrawiam!

Czołem

czesc!Mam na imie Monika,lubie komputer i internet przy nich niema mowy o nudzie :stuck_out_tongue:

witam

mam na imie Łukasz lat 18 :lol:

na forum trafilem jak moj komputer przestal mnie sluchac :stuck_out_tongue: interesuje sie sprzetem komputerowym i piłką nożna co pokazuje mój avatar

Hala Madrid

:slight_smile:

hej,

jestem Ania,

mieszkam w Krakowie.

Studiuję dziennikarstwo, interesuję się fotografią i grafiką komputerową. Właśnie startuję z Vistą i szukam wsparcia :wink: na Forum.

Mój komputer:

ASUS Z53JC

Core 2Duo T5500 1,66Ghz

1024 RAM

GeForce 7300 128MB

hej mam na imie ania nic aankaa mam 18 lat i jestem poznania zalogowalam sie jakies 20minut temu na tej stronie znalazlam sie przypadkiem ale moszev przyznac ze jest bardzo ciekawa pozdrawiam wszystkich :stuck_out_tongue: :smiley: :slight_smile: