Cześć jestem waszym bywalcem na forum no ale się dopiszę co mi tam mam 18 lat wszystko znajdziecie u mnie w profilu.pozdro
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i mam nadzieję, że nauczę się od Was kilku nowych i pożytecznych rzeczy.
Witek, lat 21 … ok. Sieradza / Wrocław.
Zajrzałem w celu porady … i musze stwierdzić, że nie spodziewałem się takich szybkich odpowiedzi i profesjonalnej " obsługi ".
Forum na wysokim poziomie.
pzdr…
Zapomniałem się przywitać…ale ze mnie dupek!
no ale teraz mogę!
Cześć ziomale!
Elo wszystkim! :mrgreen:
Mam na imię Laura, 13 lat, na Forum trafiłam przypadkiem, moim największym zainteresowaniem jest piłka nożna…no ii tyle
Dzień Doberek:
Kilka słów:
Jestem Mateusz i będę często odwiedział to forum, być aktywnym i nie OTować będę się starał
Cześć jestem Karol
Mój nick to neckali15
mam 11 lat
mieszkam w Lublinie
Imie : Łukasz
Miasto : Wrocław
jest jakis ziąm lub ziąmka z wrocka to pisać na PW :>
Witam
Od kilku lat codziennie odwiedzam vortal ale dopiero teraz postanowiłem odwiedzić i uczestniczyć w forum
Pzdr.
Cześć
Krzysiek z 3miasta
Cześć jestem randeonik z Płocka
Cześć!
Jestem Damian(1992r.) z Puław. super stronka i super forum! gratuluję i pozdrawiam!
Cześć!
Mam na imię Kamil i na forum trafiłem przypadkiem, przeglądając dział “Po godzinach”.
Miasto: Suchedniów
Zainteresowania: Grafika komputerowa, sportowe motocykle, muzyka, film, podróże i turystyka.
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum dobreporogramy.pl
Siema, jestem Kinga, mam 15 lat.
Siemka
Nazywam sie Dawid mieszkam narazie w Londynie ale 09.07.2007!
Mam 13 lat .
Uwielbiam czytac arty o hakingu, uwielbiam te tematyke na tym forum http://forum.dobreprogramy.pl/viewforum.php?f=16 ucze sie pisac programow itp…
Jak sie znalazlem na tym forum to niepamietam
iii…Pozdrawiam Wszystkich uzytkownikow :papa2: ;]
Witam serdecznie
Jestem tu nowa. Od pewnego czasu tak sobie przeglądam wasze wypowiedzi na forum i postanowiłam, że się przyłącze. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuję. Ach… Jestem wredna i złośliwa - więc chyba dam się polubić
Pozdrawiam wszystkich !
Czesc wszystkim. mam na imie Iza i mieszkam w malym miescie Żary( woodstock tu byl;)) lubie taniec, muzyke i wszystko z tym zwiazane:) niedlugo mam zamiar jezdzic na desce(czyt. deskorolce). pozdrawiam;)
Witam wszystkich!
Jestem Maks.
Mam 16 lat.
Zainteresowania:
Motocykle (Aktualnie mam 4 ^^, rowery (XC, Street, Szosa), Fotografia (Canon D30).
Pozdrawiam!
Witam QuQu :o
Mam na imie Dominik
Zaintereowania: DOS,X,Papugi
NarQ
PzD dla ‘Zosiek’ Admin Moderators
Dobry dzień :mrgreen:
Isztar jestem. Na wasze forum sprowadziła mnie czysta ludzka ciekawość połączona z miłością do komputerów i nowych technologii oraz głód wiedzy
Mam nadzieję że zatrzymam się tu na dłużej