Na forum sprowadziła mnie: strona główna. Często odwiedzam stronę główną więc chciałem zobaczyć jak wygląda forum.
Moja “specjalizacja”: (ogólnikowo) przede wszystkim programy i problemy z nimi występujące. Nie jedno już przeszedłem i niejednej osobie pomogłem więc zawsze służę radą.
Na razie jestem by obadać jak to forum wygląda. Zauważyłem jak na razie, że dużo jest tu OT a mało “dokładności”. ;]
Nazywam się Daniel, w internecie jestem pod nickiem “MemphisDignity” “Memphis” lub “MaterialBoy”.Mam 15 lat, chodzę do Liceum Ogólnokształcącego w mojej miejscowości(Łęczna). Interesuję się głównie muzyką,językami obcymi i informatyką,dlatego tutaj jestem
Myślę,że z forum będę się dużo uczył,ale także będzie mi miło jak komuś pomogę.
nie jestem nowym userem ale nie pisałem w tym temacie
nazywam sie Marcin i zawsze mam nick klopas mam 13l i chodze do 1 gim
interesuje sie kompami, dokladniej to sprzetem a nie windowsem…
mam za zadanie polecać komuś wymiane zasiłki z codegen 300w na amarcroxa 450W i skladac zestawy…
nie interesują mnie gry choć nieźle mam zawaloną głowę wszystkimi misjami w np. GTAVC
gram dla przyjemności lub/i z nudów…
lubie modelować auta w wolnej chwili i zarabiać przez neta…
mam 278 postów a moje pierwsze posty są w kategorii Vista
jestem tu od 11 lutego 07 czyli juz 229dni
pisze okolo 1,22 post dziennie ale kiedyś mialem 5, coś na dzień… przez wakacje mało pisałem dlatego mi spadło. wątpie żeby ktoś to czytał ale i tak napisze bo jestem slaby z polaka Pozdro!
Mam na imię Adam i pochodzę z Elblaga. Mam 20 lat i studiuję Ekonomię. Interesuję się wszystkim, co związane z autkami (a szczególnie z Fordem Mondeo), w małym stopniu kompami i w srednim sportem. Gram w bilarda i w siatkówkę, lubie też pływać.
WITAM BARDZO SERDECZNIE JESTEM BARTEK J23 A NAPRAWDE BARTOSZ Z PIęKNEJ MIEśCINY WRONKI NATOMIAST PRZYGODE Z NETEM ZACZOłEM OD 5 MIEśIęCY NOO TO JESTEM BARDZO ZIELONY POZDRO DLA WSZYSTKICH :roll:
Cześć.Jestem Kuba(w nicku jest :P) mam yyy…10 lat i mieszkam w Chwałowicach(taka mała wioska obok laskowic(Jelcz-Laskowice dokładniej) .Interesuję się komputerami ,sportem,muzyką.Co lubie ? dziewczyny , piłke nożną i wiele innych.
Laptopa mam juz pol roku i troche sie juz nauczylem pisac a reszte jak mawial tow.Gierek pomozecie,dlatego nik mam zielony a to at----bo mieszkam w wiedniu.wiekooooooooooooohhhhhhhhhh 50.kocham alpy i narciarstwo do milego pa
Jestem czytelnikiem vortalu od blisko 3 lat. a z forum korzystam od roku. Nie miałem jak narazie potrzeby tworzenia konta. Na forum będę starał się pomagać ale i drobnej pomocy oczekuje
pozdrawiam Administracje, moderacje i wszystkich użytkowników forum
mam na imię Karol. Jestem z Górzna tak jak w opisie
zainteresowania to CoD2 na multi i nic poza tym. Wolne chwile spędzam przeglądając to forum i ucząc się na błędach swoich, a także na błędach użytkowników.
Moim marzeniem jest zarabiać kupę kasy jak każdy.
W ogóle to jestem w klasie maturalnej i zdaje podstawową matmę i rozszerzoną gegre. + angol i polak podstawy.
Może pójdę na jakieś budownictwo bo w tym widzę przyszłość nie tylko moją…
Pozdrawiam moderatorów szczególnie tych od przesuwania i wyrzucania tematów.
Ostatnio polubiłam takie stronki;)- sama się dziwię:D
Jeżeli coś źle napisze w danym poście. Proszę mnie nie krytykować, i zamiast pisać: “Coś ty mu napisał” chciała bym, aby ludzie najpierw zwrócili uwagę na to, kto napisał dany post, i napisał: “Napisała”
Mam na imię Kuba, mieszkam w Żarkach Letnisko Mam 11 lat No może jeszcze coś o moim kompie… AMD Sempron 2400+ (o ile się nie mylę), 2 dyski twarde (z czego 1 podzielony na 2 partycje) o łącznej pojemności ok. 280 GB, karta graficzna ATI Radeon 9500 i LAN z siostrą Neostrada TePe xD Aha no i Windows XP