Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Witam

Aluś jestem.

Na forum sprowadziła mnie: strona główna. :stuck_out_tongue: Często odwiedzam stronę główną więc chciałem zobaczyć jak wygląda forum.

Moja “specjalizacja”: (ogólnikowo) przede wszystkim programy i problemy z nimi występujące. Nie jedno już przeszedłem i niejednej osobie pomogłem więc zawsze służę radą. :wink:

Na razie jestem by obadać jak to forum wygląda. Zauważyłem jak na razie, że dużo jest tu OT a mało “dokładności”. ;]

kurcze już tu mam kilka postów a nie zauważyłem ten temat lol :mrgreen:

więc czas do rzeczy

cześć jestem Mateusz mam 11 lat

bardzo lubie gry komputerowe i muzyke :wink:

interesuję się informatyką i grami komputerowymi :wink:

chodź swoim kompem sie nie chwale ponieważ to złom ! :stuck_out_tongue:

myśle że na tym forum będe dłuuugo gadał :stuck_out_tongue: :smiley:

D-z-i-e-ń–d-o-b-r-y!

Na drugie imię mam Oktawian i jestem studentem farmacji. Byle do przodu i konkretnie na forum.

Do usłyszenia w innych tematach.

Servus!

Nazywam się Daniel, w internecie jestem pod nickiem “MemphisDignity” “Memphis” lub “MaterialBoy”.Mam 15 lat, chodzę do Liceum Ogólnokształcącego w mojej miejscowości(Łęczna). Interesuję się głównie muzyką,językami obcymi i informatyką,dlatego tutaj jestem :slight_smile:

Myślę,że z forum będę się dużo uczył,ale także będzie mi miło jak komuś pomogę.

Witam !

Witam wszystkich serdecznie .

Mieszkam w Katowicach , lat ? dużo :smiley: , jak widać po nicku

uwielbiam lotnicze symulatory / zapraszam na forum YoYosims ił2 /

, zajmuję się też edycją video / program Pinnacle , jak ktoś ma jakieś

pytania z tym związane chętnie pomogę /.

Witam!

nie jestem nowym userem ale nie pisałem w tym temacie :stuck_out_tongue:

nazywam sie Marcin i zawsze mam nick klopas :slight_smile: mam 13l i chodze do 1 gim

interesuje sie kompami, dokladniej to sprzetem a nie windowsem…

mam za zadanie polecać komuś wymiane zasiłki z codegen 300w na amarcroxa 450W i skladac zestawy…

nie interesują mnie gry choć nieźle mam zawaloną głowę wszystkimi misjami w np. GTAVC

gram dla przyjemności lub/i z nudów…

lubie modelować auta w wolnej chwili i zarabiać przez neta…

mam 278 postów a moje pierwsze posty są w kategorii Vista :stuck_out_tongue:

jestem tu od 11 lutego 07 czyli juz 229dni :slight_smile:

pisze okolo 1,22 post dziennie ale kiedyś mialem 5, coś na dzień… przez wakacje mało pisałem dlatego mi spadło. wątpie żeby ktoś to czytał ale i tak napisze bo jestem slaby z polaka :stuck_out_tongue: Pozdro!

Witam serdecznie! :slight_smile:

Mam na imię Adam i pochodzę z Elblaga. Mam 20 lat i studiuję Ekonomię. Interesuję się wszystkim, co związane z autkami (a szczególnie z Fordem Mondeo), w małym stopniu kompami i w srednim sportem. Gram w bilarda i w siatkówkę, lubie też pływać.

Pozdrawiam czytelników forum :slight_smile:

WITAM BARDZO SERDECZNIE JESTEM BARTEK J23 A NAPRAWDE BARTOSZ Z PIęKNEJ MIEśCINY WRONKI NATOMIAST PRZYGODE Z NETEM ZACZOłEM OD 5 MIEśIęCY NOO TO JESTEM BARDZO ZIELONY POZDRO DLA WSZYSTKICH :roll:

Cześć.Jestem Kuba(w nicku jest :P) mam yyy…10 lat i mieszkam w Chwałowicach(taka mała wioska obok laskowic(Jelcz-Laskowice dokładniej) .Interesuję się komputerami ,sportem,muzyką.Co lubie ? dziewczyny :stuck_out_tongue: , piłke nożną i wiele innych.

Witam, mam na imie Paweł, mam 13 lat, zwią mnie Piwollo.

Mieszkam w Wielkiej Brytanii, 30km od Londynu w mieście nazwanym Langley.

Pozdrawiam :slight_smile:

Laptopa mam juz pol roku i troche sie juz nauczylem pisac a reszte jak mawial tow.Gierek pomozecie,dlatego nik mam zielony a to at----bo mieszkam w wiedniu.wiekooooooooooooohhhhhhhhhh 50.kocham alpy i narciarstwo do milego pa

Witam

Jestem Rafał

Jestem czytelnikiem vortalu od blisko 3 lat. a z forum korzystam od roku. Nie miałem jak narazie potrzeby tworzenia konta. Na forum będę starał się pomagać ale i drobnej pomocy oczekuje

pozdrawiam Administracje, moderacje i wszystkich użytkowników forum

Jestem nowym userem forum.

Imię: Tymek

Nick tymek_linux

Fan: Linuxa

Na forum znalazłem się przypadkiem jak to fan tuxa

pozdrawiam Administracje, Moderacje i wszystkich userów nowych i starych

Witam :stuck_out_tongue:

Felek jestem :smiley:

Imię Dominik

Witam wszystkich :wink:

to ja też…

fakt już ponad pół roku

mam na imię Karol. Jestem z Górzna tak jak w opisie :slight_smile:

zainteresowania to CoD2 na multi i nic poza tym. Wolne chwile spędzam przeglądając to forum i ucząc się na błędach swoich, a także na błędach użytkowników.

Moim marzeniem jest zarabiać kupę kasy jak każdy.

W ogóle to jestem w klasie maturalnej i zdaje podstawową matmę i rozszerzoną gegre. + angol i polak podstawy.

Może pójdę na jakieś budownictwo bo w tym widzę przyszłość nie tylko moją…

Pozdrawiam moderatorów szczególnie tych od przesuwania i wyrzucania tematów. :smiley: :smiley: :smiley:

no i całą bandę forum ( :!: respekt :!: )

Cześć mam na imię Damian

Cześć. Mam na imię Paulina i mam 12lat.

Ostatnio polubiłam takie stronki;)- sama się dziwię:D

Jeżeli coś źle napisze w danym poście. Proszę mnie nie krytykować, i zamiast pisać: “Coś ty mu napisał” chciała bym, aby ludzie najpierw zwrócili uwagę na to, kto napisał dany post, i napisał: “Napisała”

siemaneczko!! Karolcia jestem i mam 12 latek. Z lubelskiego pochodzę :wink: POZDRO DLA WSZYSTKICH! !!

Hey :slight_smile:

Dział do witania się, więc to robie :heej:

Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów :mruga:

YO xD

Mam na imię Kuba, mieszkam w Żarkach Letnisko :stuck_out_tongue: Mam 11 lat :stuck_out_tongue: No może jeszcze coś o moim kompie… AMD Sempron 2400+ (o ile się nie mylę), 2 dyski twarde (z czego 1 podzielony na 2 partycje) o łącznej pojemności ok. 280 GB, karta graficzna ATI Radeon 9500 i LAN z siostrą Neostrada TePe xD Aha no i Windows XP :slight_smile:

A więc jak się przywitałem no to… :mrgreen: :stuck_out_tongue: