Witam
Jestem DeadOrAlive (DOA - nick, bo mój już był zajęty ) w realu Michał.
Lubię pomagać i dzielić sie wiedzą.
Mam nadzieję, że pomogę komuś tu na forum.
Pozdrawiam.
Witam
Jestem DeadOrAlive (DOA - nick, bo mój już był zajęty ) w realu Michał.
Lubię pomagać i dzielić sie wiedzą.
Mam nadzieję, że pomogę komuś tu na forum.
Pozdrawiam.
Witam.
Jestem kriszna.
Mam na imię Krzysiek. Mieszkam w Woli Zabierzowskiej. Uczęszczam go 2 klasy gimnazjum w Niepołomicach. Klasa o profilu mat-inf.
Mój sprzęt:
płyta główna: ASRock K8NF4G
procesor: AMD Sempron 2800+ 64bit BOX
pamięć: DDR 512 MB 400MHz
karta graficzna: Gigabyte 7300GS 256MB
dysk twardy: Maxtor 80 GB S-ATA
nagrywarka: Lite On 160P6S OEM
zasilacz: CODEGEN 300W
obudowa: Mustang 350
Mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej na tym forum.
Pozdrawiam.
Witam,
na imię mam Tomasz.
Lubię posłuchać Heavy czy też AOR, a co do oprogramowania to preferuję open source
Witam.
Mam na imię Łukasz.Mam 11 lat.Moje zainteresowania:
-grafika komputerowa.
-pisanie opowiadań.
-pisanie książek.
-czytanie książek.
-filmy(np.Władca Pierścieni,Shrek).
-gry(np.Gothic,Worms).
Cześć
Mam na imię Kacper i mam 12 lat.
Mieszkam w Zielonej Górze.
Interesuje się samochodami,komputerami i telefonią komórkową.
To wszystko :mrgreen:
Bartłomiej. Zainteresowania: komputery (konkretniej sprzęt). W przyszłości planuję złożyć swój własny pierwszy zestaw WC(czyt. chłodzenie wodne).
Witam
Jestem Jarek
Bardzo fajne forum, witam jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich
czesc jestem bez_pseudonimu i mam 3 lata
Cześć, mam na imię Kamil a mój nick to Gallardo, G-unit, G-karmelitos, Kamilv333 (mam trochę tego :P) Jestem z Warszawy i chodze do prywatnego gimnazjum klasa XXXXX :x
Moje zainteresowania to:
- Html
- Komputery
- Motoryzacja
- Projektowanie samochodów
- Rap
- 50 Cent, Tony Yayo, Lloyd Banks, Young Buck (byłem ostatnio na okncercie)
- Telefony
- Ps3
- Psp
- i wiele innych
Jak widać mam wiele ostrzeżeń :oops: :roll: ale to wynika z mojej nieuwagi czytania regulaminu :x za co bardzo przepraszam ADMINISTRATORÓW.
Jestem pomocny, miły, choć czasami się denerwuje:)
A to moja strona http://www.*****.pl :lol: (xD nie podam bo juz dostałem za to ostrzeżenie :oops: :P:P) no to na tyle…
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM :mrgreen:
Hej jestem łukasz chodze do 3lo w koszalinie
Moje zainteresowania to:
c++
Html
php:)
Hejka. Nazywam się Szymon, mieszkam w Zielonce, ale więcej czasu spędzam w Warszawie. Mam 20 lat kochaną dziewczynę i w maju 2008 piszę mature
Interesuje się komputerami, książkami, filmami, muzyką…
Czasem (ale ostatnio w ogóle go nie mam ) fotografią czarno białą (analogową) i witrażownictwem…
Jej, nie wiem co by tu jeszcze… Lubie posiedzieć na Allegro, posłuchać muzyki, wypić piwko przed TV w wolny wieczór
Na DP już siedzę około roku, ale teraz wchodzę na forum i wypadało by się przywitać, mam nadzieje, że panuje tu miła atmosfera i znajdę ciekawych ludzi :mrgreen:
Pozdr. szymczak03
Hej Mam na imie Sebastian i interesuje sie komputerami itp. Licze na mila atmosfere i dobra zabawe Pozdrawiam Wszystkich Goraco!
Hej Jestem, kim jestem, żyję już ponad ćwierć wieku, więc trochę starolek jestem co do niektórych z Was…
A co tu robię? Szukam pomocy i wiedzy, bo nagle zachciało mi się poznać co w moim kompie siedzi. Ciemna magia :o ale się staram. Pozdrawiam wszystkich .
Siema wszystkim
Mam na imie Ernest, jestem w III klasie gim. pasjonuje sie informatyką
Słucham JMJ oraz muzyki klubowej. Aktualnie prowadze strone internetowa o systemie Vista.
hej.
jestem qumak z Krakowa.
Mam 24 lata < przez pomylke wcisnelo mi sie 7 zamiast 8 i tak powstal qumak 1974:) >
cześć jestem Mico z Łodzi
Cześć jestem Łukasz. Mieszkam w Warszawie. Mam 13 lat. Komputerami interesuję się odkąd dostałem mojego pierwszego peceta (co za niespodzianka) czyli jakieś 5 lat. No i… to chyba tyle
Cześć jestem Dominik.Mam 23 lata.Interesuje się komputerami,robieniem stron www prostych,pracą,filmami,muzyką.Pozdrawiam wszystkich!.
Jestem tu tak długo a się nie przywitałem…
Elo
Imię: Patryk
Miejscowość : Belfast ( Irlandia )
Zainteresowania : PC, HTML
Procesor: Core 2 duo
Ja również na vortalu siędzę od ponad 2 lat a na forum jest od ponad roczku
Nazywam się Daniel.
Moja pasja informatyka i webmasterka.
Lubię też tuning telefonów komórkowych.
Mieszkam na Podlaskiej glebie
Pozdrawiam