Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

Witam

Jestem DeadOrAlive (DOA - nick, bo mój już był zajęty :frowning: ) w realu Michał.

Lubię pomagać i dzielić sie wiedzą.

Mam nadzieję, że pomogę komuś tu na forum.

Pozdrawiam.

Witam.

Jestem kriszna.

Mam na imię Krzysiek. Mieszkam w Woli Zabierzowskiej. Uczęszczam go 2 klasy gimnazjum w Niepołomicach. Klasa o profilu mat-inf.

Mój sprzęt:

płyta główna: ASRock K8NF4G

procesor: AMD Sempron 2800+ 64bit BOX

pamięć: DDR 512 MB 400MHz

karta graficzna: Gigabyte 7300GS 256MB

dysk twardy: Maxtor 80 GB S-ATA

nagrywarka: Lite On 160P6S OEM

zasilacz: CODEGEN 300W

obudowa: Mustang 350

Mam nadzieję, że zagoszczę na dłużej na tym forum.

Pozdrawiam.

Witam,

na imię mam Tomasz.

Lubię posłuchać Heavy czy też AOR, a co do oprogramowania to preferuję open source :slight_smile:

Witam.

Mam na imię Łukasz.Mam 11 lat.Moje zainteresowania:

-grafika komputerowa.

-pisanie opowiadań.

-pisanie książek.

-czytanie książek.

-filmy(np.Władca Pierścieni,Shrek).

-gry(np.Gothic,Worms).

Cześć

Mam na imię Kacper i mam 12 lat.

Mieszkam w Zielonej Górze.

Interesuje się samochodami,komputerami i telefonią komórkową.

To wszystko :mrgreen:

Bartłomiej. Zainteresowania: komputery (konkretniej sprzęt). W przyszłości planuję złożyć swój własny pierwszy zestaw WC(czyt. chłodzenie wodne). :wink:

Witam

Jestem Jarek

Bardzo fajne forum, witam jeszcze raz i pozdrawiam wszystkich

czesc jestem bez_pseudonimu i mam 3 lata

Cześć, mam na imię Kamil a mój nick to Gallardo, G-unit, G-karmelitos, Kamilv333 (mam trochę tego :P) Jestem z Warszawy i chodze do prywatnego gimnazjum klasa XXXXX :x

Moje zainteresowania to:

- Html

- Komputery

- Motoryzacja

- Projektowanie samochodów

- Rap

- 50 Cent, Tony Yayo, Lloyd Banks, Young Buck (byłem ostatnio na okncercie)

- Telefony

- Ps3

- Psp

- i wiele innych

Jak widać mam wiele ostrzeżeń :oops: :roll: ale to wynika z mojej nieuwagi czytania regulaminu :x za co bardzo przepraszam :frowning: ADMINISTRATORÓW.

Jestem pomocny, miły, choć czasami się denerwuje:) :smiley:

A to moja strona http://www.*****.pl :lol: (xD nie podam bo juz dostałem za to ostrzeżenie :oops: :wink: :P:P) no to na tyle…

POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :mrgreen:

Hej jestem łukasz chodze do 3lo w koszalinie

Moje zainteresowania to:

c++

Html

php:)

Hejka. Nazywam się Szymon, mieszkam w Zielonce, ale więcej czasu spędzam w Warszawie. Mam 20 lat kochaną dziewczynę :slight_smile: i w maju 2008 piszę mature :frowning:

Interesuje się komputerami, książkami, filmami, muzyką… :slight_smile:

Czasem (ale ostatnio w ogóle go nie mam :cry: ) fotografią czarno białą (analogową) i witrażownictwem…

Jej, nie wiem co by tu jeszcze… Lubie posiedzieć na Allegro, posłuchać muzyki, wypić piwko przed TV w wolny wieczór :slight_smile:

Na DP już siedzę około roku, ale teraz wchodzę na forum i wypadało by się przywitać, mam nadzieje, że panuje tu miła atmosfera i znajdę ciekawych ludzi :mrgreen:

Pozdr. szymczak03

Hej :slight_smile: Mam na imie Sebastian i interesuje sie komputerami itp. :slight_smile: Licze na mila atmosfere i dobra zabawe :slight_smile: Pozdrawiam Wszystkich Goraco! !!

Hej :smiley: Jestem, kim jestem, żyję już ponad ćwierć wieku, więc trochę starolek jestem co do niektórych z Was…

A co tu robię? Szukam pomocy i wiedzy, bo nagle zachciało mi się poznać co w moim kompie siedzi. Ciemna magia :o ale się staram. Pozdrawiam wszystkich . :slight_smile:

Siema wszystkim

Mam na imie Ernest, jestem w III klasie gim. pasjonuje sie informatyką

Słucham JMJ oraz muzyki klubowej. Aktualnie prowadze strone internetowa o systemie Vista.

hej.

jestem qumak z Krakowa.

Mam 24 lata < przez pomylke wcisnelo mi sie 7 zamiast 8 i tak powstal qumak 1974:) >

cześć jestem Mico z Łodzi

Cześć jestem Łukasz. Mieszkam w Warszawie. Mam 13 lat. Komputerami interesuję się odkąd dostałem mojego pierwszego peceta (co za niespodzianka) :smiley: czyli jakieś 5 lat. No i… to chyba tyle :slight_smile:

Cześć jestem Dominik.Mam 23 lata.Interesuje się komputerami,robieniem stron www prostych,pracą,filmami,muzyką.Pozdrawiam wszystkich!. :slight_smile: :wink:

Jestem tu tak długo a się nie przywitałem…

Elo

Imię: Patryk

Miejscowość : Belfast ( Irlandia )

Zainteresowania : PC, HTML

Procesor: Core 2 duo :slight_smile:

Ja również na vortalu siędzę od ponad 2 lat a na forum jest od ponad roczku :slight_smile:

Nazywam się Daniel.

Moja pasja informatyka i webmasterka.

Lubię też tuning telefonów komórkowych.

Mieszkam na Podlaskiej glebie :smiley:

Pozdrawiam