Hej. jestem na forum chyba pół roku, mam na Imię M… i lat mam 12. Interesuję się informatyką, siatkówką, matematyką(o tyle o ile).
no i chyba tyle
Hej. jestem na forum chyba pół roku, mam na Imię M… i lat mam 12. Interesuję się informatyką, siatkówką, matematyką(o tyle o ile).
no i chyba tyle
Mimo iż jestem już dlugo od niedawna się udzielam więc pora podać pare informacji n/t mnie :
Imię : M.
Zainteresowania : grafika, informatyka
O sobie : ;x
Nie lubię o sobie mówić, ale co mi tam, coś napiszę!
Mateusz, 16 lat, Szczecinek. Uwielbiam programować(C++, C#, PHP) tudzież pisać gry(DarkGDK, XNA, OGRE, Irrlicht, OpenGL). Marzę, żeby w przyszłości pracować w Ubisofcie, EA, lub BioWare i jeździć Lancerem EVO X. Uwielbiam gry: Warrhamer 40k, Fahrenheit i Heroes of Might and Magic. Słucham głównie Linkin Park i Disturbed.
Kuba, 17 lat, Białystok
Zainsteresowania: motoryzacja, sport, informatyka
Słucham: Dark Ages, Soufly, Prodigy, Linkin Park, Metallica i sam tworzę muzę
Marzenie: nie mam
A ja całkiem nowy :).
Marcin 14 lat z Bytomia.
Interesuje się krwią-bólem ( nierobie na sobie eksperymentów ) , elektroniką, komputerami, grami.
Słucham techno, hip-hop, heavy metal.
Chciałbym aby moje jedno marzenie się spełniło. Mieć ps3, TV i dziewczynę.
Witajcie!
Jestem Robert
A trafiłem tu bo lubie się bawić na kompie i kom (gry, programy, filmy itp)
Pozdrawiam
Hej jestem Arek, cos zle zrobilem przy rejestracji i mam uzytkownika z mailem. Kto moze mi pomoc to zmienic zeby bylo samo arabadam?
Administrator ma tylko takie uprawnienia.
Witajcie. Mam na imię Tomek, interesuję się grami komputerowymi, sportem oraz polityką.
Cześć!
Mam na imię Ewa stąd Evcia
Mieszkam w Łodzi ale pojawiam sie wszędzie ;p
Interesuje sie
motoryzacją, co wszystkich dziwi nie wiem czemu ;p
koszykówką i siatkówką
Lubie VolksWagen’y
Pozdrawiam wszystkich
Cześć
Mam na imię Franek, aktualnie mam 13 lat.
Niestety jestem uzależniony od komputera. Korzystam z Windowsa, a do przeglądania Internetu Firefoxa
Lubię gry przygodowe, strategiczne i zręcznościowe.
Cześć!
martamu to jest tylko nick, który nie ma nic wspólnego z moim imieniem,bo te, które jakoś go przypominały, były już zajęte.
Już byłam kiedyś na tym forum, ale zapomniałam hasła, więc w jakimś tam sensie jestem “nowym” użytkownikiem.
Studiuję w Warszawie, kierunek humanistyczny.
Cześć!
Mam na imię Wojtek, mam 24 lata. Mój nick ma związek z muzyką jaką słucham, avatar ma związek z moim nazwiskiem.
Interesuję się komputerami (chyba jak wszyscy tutaj) i muzyką klubową.
Niestety jestem już zajęty (co, dla niektórych pań na forum może być przykrym stwierdzeniem)
Mam na imię Tomasz (tak jak Edison), mówią na mnie kalafior, knapior, szczypior, kapusta.
Mam 13 lat interesuję się Linuksem, żeglarstwem, gitarą, funk rockiem. Wziełem się tu stąd, bo fajna atmosfera.
A tak po za tym wszystkich serdecznie, gorąco, miło… Po prostu WITAM!
Mam na imię Marcin, mam 16 lat (za dwa dni 17). Mój nick jest wszędzie taki sam.
Ważkę mam, bo mi się podoba.
Usłyszałem o vortalu z reklamy w gazecie “PCFormat”. Zarejestrowałem się, bo niektóre problemy, jakie tu spotykam, są dla mnie rozwiązywalne .
Poza tym znalazłem w vortalu niesamowitą historię bez końca. Gorąco polecam!
_ No i wszystkich witam!! _
Witajcie Cześć i czołem:)
Jestem Bolek mam 19 lat mieszkam w Świdnicy
Interesuje się grami i ogólnie komputerami kiedyś trochę rysowałem ale wena się skończyła wiec to rzuciłem (bynajmniej chwilowo) dla zainteresowanych http://www.boloyoo.fotosik.pl jednak ostrzegam że są to rysunki “z nudów na lekcji”
Moim marzeniem jest Mazda RX-8 (Kocham jaaaa) i (uwaga uwaga nie śmiejcie się) lot w kosmos
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich użytkowników forum! Jestem Grzegorz, mam 15 lat i mieszkam w Węgrowie. Interesuję się m.in. komputerami, nowymi technologiami i motoryzacją. Jestem użytkownikiem forum PCFormat -> http://forum.pcformat.pl/user-1100.html. Myślę, że pozostanę tutaj na dłużej Pozdrawiam.
Siema jestem Seba, mam 14 lat , interesuje się sportem a w szczególności Piłka ręczną no i komputerami,
Hej. Witam wszystkich. Ja też tu jestem bo…jestem :smilecolros:
Witamy świeżo upieczonych użytkowników!