Historia: dobreprogramy.pl znam od mojej 2 klasy liceum. Znajomy pokazał mi tą stronę jak szukał jakiegoś programu. i tak od kilku lat byłem tylko czytającym i czasem komentującym( zawsze pod ksywką DLV). Jestem szeroko rozumianym domorosłym informatykiem amatorem, Trochę wiem ale więcej googluje
Zainteresowania: Hardware i Software, Polityka, Wirusologia - dużo by wymieniać, generalnie mam szerokie horyzonty i jestem osobą otwartą na wiedzę.
Pozdrawiam wszystkich Użytkowników i obiecuje że nie będę drażniący a moje posty będą zawsze poprawne i merytoryczne
Stronkę znam już od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że jest naprawdę przydatna, postanowiłam więc dołączyć do grona forumowiczów aby móc w pełni korzystać z jej dobrodziejstw ;p
Mam nadzieję, że dobrze się nam będzie współpracowało.
Siemka jestem krzycho i jestem z Kielc Mam 16 lat niedługo 17 Jak jakaś dziewczyna się nudzi zawsze może do mnie napisać 4590136 nr gg jak coś:) Hmm lubię to forum
Cześć. ;] Jestem Dominika i mam 13 lat. ;D Konto na forum założyłam ponieważ, chciałam przyśpieszyć pracę komputera. Okazało się jednak, że mam kilka groźnych wirusów. ;/ I dzięki pomocy bardzo miłych użytkowników mój komputer działa już dobrze. ;D Teraz coś o mnie. ;D Interesuję się muzyką, graniem w NFS’a, książkami oraz komputerami. Iii to chyba tyle. ;D Pozdrawiam.
Jestem początkującym użytkownikiem komputera i internetu,dlatego z góry proszę o wyrozumiałośc jeśli pójdzie coś nie tak.Znalazłam się na tym forum nie przypadkiem,śledziłam różne fora i muszę przyznać że tu podoba mi się najbardziej,chociażby z tego względu że panuje tu porządek co bardzo sobie cenię.Jeszcze na żadnym forum nie pisałam to jest pierwszy mój post,trochę szkoda że nie ma takiego działu dla początkujących,ale mam nadzieję że się nie pogubię,dlatego raz jeszcze proszę o wyrozumiałość.Pozdrawiam wszystkich a w szczególności admina i moderatorów,brawo za porządek na forum.
Witam wszystkich Mam na imię Michał, mam 18 lat.Obecnie kończę 3kl LO profil: mat-fiz-inf. Od kilku lat interesuje się komputerami i ogólnie bezpieczeństwem surfowania w necie;). Dobreprogramy przeglądałem od dawna,ale to że komputer zaczął odmawiać współpracy postanowiłem się zalogować I tak rozwijam swoją wiedzę googlując i przeglądając to forum, dzięki niemu nie jestem już taki zielony i potrafię naprawić (wiem,…wiem za dużo powiedziane) czy to komputer taty czy znajomego dzieki :lol:
Heyo wszystkim ; ) mam na imię Kamila, pochodzę z okolic Łasku [woj. łódzkiego], mam 18 lat i tak jak poprzednik takżę chodzę do LO [do klasy o profilu mat-fiz-inf, klasa maturalna] ; ) interesuje się szeroko pojętą muzyką, sportem, dużo piszę i maluję dla własnego użytku i. … przelania nadmiaru myśli na papier ; ) po ukończeniu LO zamierzam iść na Politechnikę ; P