Mam 14 lat i własnego bloba, którego prowadzi moja dziewczyna Małgosia Krzykawa. Blob jest nawet ciekawy, na początku chciałem założyć sajta na onecie, ale wszystkie fajne nazwy były już zajęte. Interesuje się kompami i super brykami. Znam język programowania Pascal w stopniu ultra mega wypas i aktualnie pisze własne rozszerzenia do języka asembler, którego też znam. Systemami Win$hita sie nie interesuje ponieważ jestem hakerem, a hakerzy nie interesują sie Win$hitem.
Pochodzę z okolic Kolbuszowej. Moje zainteresowania to matematyka, informatyka (głównie hardware), One Piece oglądany w lokalnej niemieckiej telewizji XD
Poza tym zajmuję się redagowaniem forum klasowego i naprawianiem kompów sąsiadów.
Moja maszyna (ją też przedstawię, powitajcie Złomka) - Intel Celeron 1.7GHz, NVIDIA GeForce2 MX 100/200 32Mb, 128Mb SDRAM, 40Gb HDD PATA - maszyna XXI wieku XD
PS Nie szukajcie mnie na NK lub FB bo nie posiadam tam kont XD
Na imię mam Norbert. Mimo że, na forum zarejestrowany jestem już od dawna, dopiero teraz chcę troszkę się tu uaktywnić. Może dużej ilości pomocy nieść nie będę, ponieważ są tu ludzie o wiele bardziej doświadczeni, ale będę się starał. Jeśli chodzi o regulaminy - mam do nich pełen szacunek i będę starał się przestrzegać wszelkich zasad. Zainteresowania mam w kierunku informatycznym - we wrześniu rozpoczynam naukę w Technikum na profilu Technik Informatyk w poznańskim ZSK. Pozdrawiam i myślę, że milo spędzę tu mój wolny czas.
Nazywam się Mateusz Litarowicz, w sieci znany jestem, jako Litera. Aktualnie uczęszczam do II klasy technikum informatycznego w Kielcach, miejscowości, w której także mieszkam. Moim głównym zainteresowaniem, z którym wiążę także plany na przyszłość jest oczywiście informatyka z bardzo dużym naciskiem na grafikę komputerową. Poza zainteresowaniami technicznymi moim wielkim zamiłowaniem są rowery, z którymi wiąże się można powiedzieć jedyna uprawiana przeze mnie dyscyplina sportu, mianowicie Freeride. Tak w skrócie przedstawiłem swoją osobę, mam nadzieję, że miło spędzę czas na forum i w miarę swoich możliwości będę pomagał w problemach innych;)