Jesteś nowym użytkownikiem - przywitaj się!

y0 mam 14/15 lat ściągałem stąd programy więc pomyślałem że się zarejestruję.

Czyli Imię : Ryszard

Ksywa : Predator

Nazwisko : …

Ulubione zajęcie : granie na kompie

Ulubiona Lekcja : hmmm…Historia

hobby : Komputer

To by było na tyle więcej w moim blogu… :wink:

Cześć wszystkim jestem nowy :twisted:

To i ja się w końcu przywitam. Witam wszystkich.

Witam wszystkich serdecznie

Mam na imie Krzysiu nazwisko Waldkowski

Mam 14 lat i własnego bloba, którego prowadzi moja dziewczyna Małgosia Krzykawa. Blob jest nawet ciekawy, na początku chciałem założyć sajta na onecie, ale wszystkie fajne nazwy były już zajęte. Interesuje się kompami i super brykami. Znam język programowania Pascal w stopniu ultra mega wypas i aktualnie pisze własne rozszerzenia do języka asembler, którego też znam. Systemami Win$hita sie nie interesuje ponieważ jestem hakerem, a hakerzy nie interesują sie Win$hitem.

Cześć .

Mam na imię Andrzej. Interesuję się programowaniem, moją pasją jest Delphi. Ostatnio zaczynam się zabierać za PHP i budowę serwisów internetowych.

Witam wszystkich,

od dawna korzystam ze strony dobreprogramy, lecz dopiero teraz postanowiłem się tu zarejestrować.

Pozdrawiam,

Siema, mam na imię Mateusz.

Mam 17 lat, jestem z okolic Sanoka.

Interesuję się komputerami, sportem(gł.Football), muzyką…

Pozdro

Witam

Mam na imię Adam, lat 16.

Pochodzę z okolic Kolbuszowej. Moje zainteresowania to matematyka, informatyka (głównie hardware), One Piece oglądany w lokalnej niemieckiej telewizji XD

Poza tym zajmuję się redagowaniem forum klasowego i naprawianiem kompów sąsiadów.

Moja maszyna (ją też przedstawię, powitajcie Złomka) - Intel Celeron 1.7GHz, NVIDIA GeForce2 MX 100/200 32Mb, 128Mb SDRAM, 40Gb HDD PATA - maszyna XXI wieku XD

PS Nie szukajcie mnie na NK lub FB bo nie posiadam tam kont XD

witam wszystkich, niedawno dołączyłam na tutejsze forum. mam na imię Evelina, ja też lubię grać na komputerze :smiley:

pozdrowienka

Witam

Mam na imię Piotrek, lat 15.

Mieszkam w Mieleszynie (okolice Gniezna). Zainteresowania to hardware i elektronika. Interesuje się też sprzętem Made in Poland (stąd mój nick)

Mój sprzęt:

AMD Athlon64 3000+(2.00GHz), 2 GB DDR, ASRock K8A780LM, Radeon HD4350 (ASUS EAH4350 1GB), 1TB HDD SATAII, Corsair 450W

Do muzy:

Diora SSL 0421 (WS 4421, FS 0421, MDS 4421), Tonsil Space '86, ZG 30-C115, ZG10 (bez wzmacniacza).

Pozdrawiam

Piotrek

Jeszcze się nie przywitałem, :frowning:

Witojcie :smiley: :smiley: :smiley:

:lol:

JUŻ

Witam

Mam na imię Monika. “Uzależniona” od netu :smiley: A reszta? Wyjdzie w praniu :slight_smile:

Powitania spóźnione - jestem tu od stycznia i udzielam się aktywnie, głównie, gdy szukam pomocy.

A więc: cześć!

Mam 16 lat i jestem z okolic Sanoka :slight_smile:

Hejka wam mam na imię Robert mam 14 lat.Interesuję się komputerami głównie Hadwarem

Mój sprzęt to:

AsRock N68C-S UCC,Amd Althon II X3 435,Goodram 2GB DDR3,XFX Radeon HD4850,Western Digital 160GB,Chieftec GPS400AA-101A

Witam.

Na imię mam Norbert. Mimo że, na forum zarejestrowany jestem już od dawna, dopiero teraz chcę troszkę się tu uaktywnić. Może dużej ilości pomocy nieść nie będę, ponieważ są tu ludzie o wiele bardziej doświadczeni, ale będę się starał. Jeśli chodzi o regulaminy - mam do nich pełen szacunek i będę starał się przestrzegać wszelkich zasad. Zainteresowania mam w kierunku informatycznym - we wrześniu rozpoczynam naukę w Technikum na profilu Technik Informatyk w poznańskim ZSK. Pozdrawiam i myślę, że milo spędzę tu mój wolny czas.

Ello

Mam na imie w realu Bartek

Siec komorkowa Orogne

Nick Blue99

zainsteresowania kocham kompa i taniec i wychodzic na dwor

dostalem sie na forum bo chcialem sganac kaspersykiego i dostalem linka w google i tak sie tu znalazlem

To jeszcze zapoznaj się z regulaminem naszego forum, zwłaszcza z fragmentem dotyczącym używania polskich znaczków i witamy na forum.

Witam:)

Nazywam się Mateusz Litarowicz, w sieci znany jestem, jako Litera. Aktualnie uczęszczam do II klasy technikum informatycznego w Kielcach, miejscowości, w której także mieszkam. Moim głównym zainteresowaniem, z którym wiążę także plany na przyszłość jest oczywiście informatyka z bardzo dużym naciskiem na grafikę komputerową. Poza zainteresowaniami technicznymi moim wielkim zamiłowaniem są rowery, z którymi wiąże się można powiedzieć jedyna uprawiana przeze mnie dyscyplina sportu, mianowicie Freeride. Tak w skrócie przedstawiłem swoją osobę, mam nadzieję, że miło spędzę czas na forum i w miarę swoich możliwości będę pomagał w problemach innych;)

Witam wszystkich :smiley: Pozwólcie, że opiszę swoją osobę krótko i zwięźle :wink:

Nick: Naruto-kun

Imię: Przemysław

Miejscowość: Zielona Góra

Zainteresowania: Sport(sporty walki, piłka nożna i ręczna, hokej na lodzie, żużel), sztuki walki, ćwiczenia poprawiające sprawność fizyczną, historia, anime, manga, książki, filmy, muzyka, trochę komputery :wink:

Na Wasze forum trafiłem, gdy szukałem odpowiedzi na swoje problemy z netem. Wpisałem w google i skierowało mnie do Was i oto jestem :smiley:

Witam :lol: