Witam.
Nie będę się rozpisywał:
Imię: Andrzej
Mam nadzieję, że znajdę tu potrzebne informacje, a może i mnie uda się komuś pomóc.
Pozdrawiam.
Witam.
Nie będę się rozpisywał:
Imię: Andrzej
Mam nadzieję, że znajdę tu potrzebne informacje, a może i mnie uda się komuś pomóc.
Pozdrawiam.
Arek lat 22
zainteresowania filmy muzyka gry na konsoli
kręce w wolnych chwilach filmy:)
lokalizacja ślask
Witam serdecznie wszystkich Userów
Imię: Adam
Czym się zajmuję? Cóż, moje zainteresowania są baaardzo rozległe… przede wszystkim stare komputery i konsole oraz reko historyczne
Generalnie dobreprogramy.pl przeglądam od bardzo dawna, postanowiłem w końcu się zarejestrować na vortalu
Myślę też o poprowadzeniu tutaj bloga - kiedyś takowy prowadziłem, ale “ewoluował” do strony internetowej poświęconej mojej kolekcji starych konsol i komputerów
Pozdrawiam
Witam wszystkich Userów tegoż forum
Imię : Bartek
Nick : kospan
Zainteresowania : Elektronika, Informatyka
dobreprogramy.pl przeglądam od kilku lat ale dopiero teraz doszło do tego że się zarejestrowałem. Od 6 roku życia interesuję się elektroniką czyli naprawa różnego sprzętu , ostatnio nawet zasilaczy ATX , Programowanie mikroprocesorów rodziny ATMEL AVR .
Najczęstsza przyczyna nie włączającego sie zasilacza ATX to taki brązowo/granatowy Kondensator o oznaczeniu 105 250v ewentualnie jakaś dioda prostownicza.
Cześć, mam na imię Michał, mam 21 lat.
Portal dobreprogramy śledzę już od bardzo dawna i teraz postanowiłem też dać trochę od siebie
Jestem studentem filozofii, a “komputery” to moje hobby.
Przede wszystkim grafika 3D, którą sam amatorsko się zajmuję używając do tego programu Trimble SketchUp, po za tym zagadnienia związane z wszelkim hardware i software i oczywiście grami komputerowymi
Współpracuję z największym polskim serwisem o Diablo “Imperium Diablo” i największym polskim kanałem YouTube o tematyce Diablo “DiabloChronicle”, prowadzę także stronę internetową, dzięki której każdy może poznać “Trzeci wymiar mojej osobowości”
W wolnych chwilach piszę wiersze
Serdecznie wszystkich witam i mam nadzieję, że będę miał okazję w jakiś sposób wykazać się na tym forum
Siema jestem Szymon
Nick: TechNetex
mam 16 lat mieszkam w Pleszewie w Wielkopolsce
na forum trafiłem gdy chciałem znaleźć odpowiednie dla mnie słuchawki
uwielbiam grzebać w kompach idę teraz do technikum informatycznego
w bliskiej przyszłości zamierzam rozpocząć działalność na yt jako zagrajmer lub vloger
Witam szanownych Forumowiczów. Mam na imię Martyna. Lubię tańczyć, słuchać muzyki i łazić po górach
Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Wojtek pochodzę z Wielkopolski. Trafiłem tu gdyż jestem na 3 roku Technikum Informatycznego i szukałem forum związanego z moimi zainteresowaniami. Prócz tego interesują mnie góry i piłka nożna ( uprawiam amatorsko ) ;))
hej hej!
talkuś - jak można się domyślić, jestem gadatliwy. tudzież pełen opinii. kiedyś - w czasie swojej świetności - fora były czymś istotnym, miejscem, w którym młodzi ludzie mogli się wspólnie rozwijać, gdzie powstawały przyjaźnie na całe życie. domyślam się, że już nie znajdę takiego miejsca, jednak chętnie dołączę do jakiejś ukierunkowanej zainteresowaniami społeczności. może będzie fajnie
Bry… I jestem i już , i potrzebuję pomocy na tym forum… =D>
witam i ja
Witam
Jak po nicku widać, mam na imię Patryk
mam 14 lat moje zainteresowania to
Muzyka, taka tam zabawa przy kompach, Nagrywanie:)
Pozdrawiam
Cześć wszystkim, ja jestem Grzesiek, uwielbiam koszykówkę i siatkówkę, sam trenuje, wiek powiedzmy, że czuje się bardzo młodo.
Witajcie.
Mam na imię Michał (grabkamy) mam 28 lat i zamieszkuję w Pruszkowie koło Warszawy.
Do niedawna miałem taką dewizę “Miesiąc bez formata to stracony miesiac” odkąd jestem na tym forum już jeden straciłem
Tyle o mnie.
Witam,z tej strony Lucek … i jestem nalogowym pobieraczem programow z dobreprogramy.pl
Witajcie, Krzysio przy klawiaturze.
Ja w nawiązaniu do posta powyżej powyższego robię format raz do roku
Lubię używać a także pisać własne proste programy (MS SmallBasic & C#).
Witajcie, jestem Marcin
Obecnie uczę się programowania.
Witam wszystkich!
Ja jestem Dominik (StarterX4, kiedyś mój nick to był Gdominik100), mam 15 lat, jestem z Bytomia, interesuje mnie Informatyka, Gry komputerowe, sprzęt komputerowy, telefony komórkowe, Historia (Głównie historia bytomia, ale nie tylko), ciężkie brzmienia (muzyka), plastyka.
DP znam od kilku lat, więc nie od dziś.
Obecnie planuje zacząć tworzyć własny system operacyjny, jednak nie mam do tego zbyt wielkiej głowy (w czym kompilować go, w jakim języku…)
Witam wszystkich, nick pewnie od razu Wam pokazuje, że coś związanego ze sportem. Mam na imię Damian, 21 lat z województwa Kujawsko - Pomorskiego. Aktualnie studiuję, a po studiach zajmuję się własną stroną internetową. Jak na razie darmowy hosting, ale pewnie niedługo zmiana na coś porządnego. Lubię tenis ziemny, piłkę nożną. Interesuję się informatyką, matematyką oraz troszkę filmami.
Zapraszam do odwiedzania strony
Siemka Wszystkim Nazywam się Adrian i znalazłem się tu bo mam problem z windowsem po za tym mieszkom na śląsku pewnie jestem najmłodszy na forum bo mam 9 lat że się przyznam no i to tyle znam się bardzo na komputerach części software z informatyki jestem najlepszy więc witam jeszcze raz wszystkich!