Cześć! 
Jestem Bartosz, pochodzę z Warszawy. Aktualnie studiuję. Interesuję się różnymi rzeczami związanymi z administracją stron internetowych, a także sportem.
Ponadto, staram się promować patriotyzm gospodarczy.
Cześć! 
Jestem Bartosz, pochodzę z Warszawy. Aktualnie studiuję. Interesuję się różnymi rzeczami związanymi z administracją stron internetowych, a także sportem.
Ponadto, staram się promować patriotyzm gospodarczy.
Nie nie jestem nowym użytkownikiem ale po 3 latach jestem ponownie wcześniej była konsola teraz mam znów pc jakoś mi brakowało pc heh
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Cześć Eryku, nie eryku, rozważ zmianę branży, bo pozycjonowanie stron internetowych Ci nie idzie.
W 2021 roku pozycjonowanie i linkbuilding przez spamowanie na forach z nowych kont nie działa, co zaraz zobaczysz, gdy link stanie się tekstem, nie magicznym hiperłączem. 
A niech tam nawet będzie sobie linkiem, bo linki wrzucane u nas nie są brane pod uwagę przez roboty wyszukiwarek i nie pozycjonują stron.
Do każdego linku doklejane są automatycznie (niewidoczne na samym forum) odpowiednie atrybuty np. „nofollow” czy „ugc”. 
Od jakiegos czasu nofollow są tylko sygnałem, a sygnał to nie to samo, co zasada. 
When nofollow was introduced, Google would not count any link marked this way as a signal to use within our search algorithms. This has now changed. All the link attributes—
sponsored,ugc, andnofollow—are treated as hints about which links to consider or exclude within Search. We’ll use these hints—along with other signals—as a way to better understand how to appropriately analyze and use links within our systems. Evolving „nofollow” – new ways to identify the nature of links (google.com)
Witajcie,
Jestem, bo jestem.
W sumie jestem.