Cześć!
Jestem Bartosz, pochodzę z Warszawy. Aktualnie studiuję. Interesuję się różnymi rzeczami związanymi z administracją stron internetowych, a także sportem.
Ponadto, staram się promować patriotyzm gospodarczy.
Cześć!
Jestem Bartosz, pochodzę z Warszawy. Aktualnie studiuję. Interesuję się różnymi rzeczami związanymi z administracją stron internetowych, a także sportem.
Ponadto, staram się promować patriotyzm gospodarczy.
Nie nie jestem nowym użytkownikiem ale po 3 latach jestem ponownie wcześniej była konsola teraz mam znów pc jakoś mi brakowało pc heh
Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.
Cześć Eryku, nie eryku, rozważ zmianę branży, bo pozycjonowanie stron internetowych Ci nie idzie.
W 2021 roku pozycjonowanie i linkbuilding przez spamowanie na forach z nowych kont nie działa, co zaraz zobaczysz, gdy link stanie się tekstem, nie magicznym hiperłączem.
A niech tam nawet będzie sobie linkiem, bo linki wrzucane u nas nie są brane pod uwagę przez roboty wyszukiwarek i nie pozycjonują stron.
Do każdego linku doklejane są automatycznie (niewidoczne na samym forum) odpowiednie atrybuty np. „nofollow” czy „ugc”.
Od jakiegos czasu nofollow są tylko sygnałem, a sygnał to nie to samo, co zasada.
When nofollow was introduced, Google would not count any link marked this way as a signal to use within our search algorithms. This has now changed. All the link attributes—
sponsored
,ugc
, andnofollow
—are treated as hints about which links to consider or exclude within Search. We’ll use these hints—along with other signals—as a way to better understand how to appropriately analyze and use links within our systems. Evolving „nofollow” – new ways to identify the nature of links (google.com)
Witajcie,
Jestem, bo jestem.
W sumie jestem.